dOctOr Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 accident cu un zx6-r la Galati...am inteles ca i-a taiat calea o vaca cu masina si a luat-o in plin care aveti detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 WTF ??? In ce hal aarata motoreta, cum e motociclistul ? e ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 1, 2008 Autor Share Postat Martie 1, 2008 WTF ??? In ce hal aarata motoreta, cum e motociclistul ? e ok ? e internat in spital...nu stiu exact...a "scapat" acum mi-a spus cineva ca nu are nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) sper sa nu fie nimik grav! ! Editat Martie 1, 2008 de MotoPlus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Frateee e incredibil cum arata motoru` ala. Primu accident mai naspa pe anul asta. Multa Sanatate motociclistului, da nu cred ca avea 50 la ora. Ar trebui sa ne mai pazim si singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 WOW motoru ala nu mai are ghidon + roata ...... e mai compact.... sper sa nu fi patit nimik riderul.... Multa Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Ala de pe jos e ulei sau sange ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEPRONE Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Ala de pe jos e ulei sau sange ? e doar ulei cred, motociclistul e bine , e julit pe la cot si pe la genunchi din cate am inteles, nu are nimic rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Cred ca ii admiram mobra acum cateva zile ... este incepator sau mi s-a parut mie ? Insanatosire grabnica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 2, 2008 Autor Share Postat Martie 2, 2008 Cred ca ii admiram mobra acum cateva zile ... este incepator sau mi s-a parut mie ? Insanatosire grabnica . da...si eu saptamana trecuta cred ca am vazut-o parcata...si am admirat-o bine ca motociclistul nu e ranit grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 2, 2008 Autor Share Postat Martie 2, 2008 Cred ca ii admiram mobra acum cateva zile ... este incepator sau mi s-a parut mie ? Insanatosire grabnica . da...si eu saptamana trecuta cred ca am vazut-o parcata...si am admirat-o bine ca motociclistul nu e ranit grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 wtf!in ce hal arata!bine k motoristu nu a patit mai nimic!pakat de motor!sunt curios ce a zis vaca domnului....k a confundato cu o musca sau ce?ce ratate sunt in tara asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 pe vaca cu masina nu a omorato nimeni??? nici macar vreo 2 palme si data exemplu negativ in fata tarii !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 stiti cumva ce fel de vaca era? mie imi plac alea baltate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Soferita de soferita...Banuiesc ca a zis *Nu l-am vazut* Insanatosire grabnica baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Multa Sanatate motorisului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Ma intereseaza dinamica accidentului. Sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 pai la cum arata motoru' si la ce se zice despre om, singura concluzie a mea e ca a sarit de pe motor, peste masina si s-a dat pe poponeata putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddmkro Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Sanatate riderului ! Bine ca e intreg.Cat despre soferita ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate