HORia_Teodor Postat Februarie 4, 2024 Share Postat Februarie 4, 2024 On 11/3/2020 at 11:26 AM, HORia_Teodor said: Va salut. Aruncati va rog un ochi aici: Imi este de mare ajutor. Va multumesc. In rest, ma bucur sa vad ca Dominatoarele inca ruleaza. Sa va bucurati de ele Rezolvat. Moto are 30+ ani deci a fost usor de radiat legal, fara talon si CIV. Sa fim cu totii sanatosi si sa ne bucuratm teferi de motociclism. Si pt cei care inca aveti si folositi Dominatoarele: tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Mai 27, 2024 Share Postat Mai 27, 2024 Salut. Vrea cineva sa ma scape de farul asta? Am zis sa intreb aici inainte de a-l arunca. se da asa cum este cu predare in Bucuresti, sectorul 6 Salut. Vrea cineva sa ma scape de farul asta? Am zis sa intreb aici inainte de a-l arunca. se da asa cum este cu predare in Bucuresti, sectorul 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinezu Postat Iunie 8, 2024 Share Postat Iunie 8, 2024 Salutare,dacă are cineva pt Dominator din 95 parbriz,suporți pt bagaje,protectii laterale ,doresc sa cumpăr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Septembrie 25, 2024 Share Postat Septembrie 25, 2024 La 27.05.2024 la 21:43, bursyllac a spus: Salut. Vrea cineva sa ma scape de farul asta? Am zis sa intreb aici inainte de a-l arunca. se da asa cum este cu predare in Bucuresti, sectorul 6 Salut. Vrea cineva sa ma scape de farul asta? Am zis sa intreb aici inainte de a-l arunca. se da asa cum este cu predare in Bucuresti, sectorul 6 Are cineva un far de Dominator din '91? 0740062592. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinezu Postat Septembrie 26, 2024 Share Postat Septembrie 26, 2024 Caută pe Olx,erau vreo doua Dominator la dezmembrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Octombrie 3, 2024 Share Postat Octombrie 3, 2024 La 26.09.2024 la 8:48, florinezu a spus: Caută pe Olx,erau vreo doua Dominator la dezmembrat. Pe OLX, Okazii și Facebook-store nu am găsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate