switch Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Inca nu am vazut dominator bun la 1000euro, care sa nu aiba nevoie de inca 400 in primu an. Poate doar la ocazii ca e disperat omu sa vanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Inca nu am vazut dominator bun la 1000euro, care sa nu aiba nevoie de inca 400 in primu an. Poate doar la ocazii ca e disperat omu sa vanda. asta cam asa e dar cine stie poate are nevoie de banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Am scapat de ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 (editat) jambe am gasit la adi (useru al_locului) acuma a mai ramas carenele fata an 94 daca stie cineva sau aude dati de stire sa-mi readuc capra la viata , mai am o problema grava consider eu, cand am avut acident singura lovitura la motor a fost exact unde e filtru de ulei si mi sa strambat 2 suruburi ce ma sfatuiti , eu cred ca imi trebuie capacu mare + garnitura ca sigur sa stricat filetu.trebuie sa desfac sa vad in ce stare se afla dar acuma stau mai linistit pina mi se recupereaza picioru Editat Septembrie 3, 2011 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihay_star Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 jambe am gasit la adi (useru al_locului) acuma a mai ramas carenele fata an 94 daca stie cineva sau aude dati de stire sa-mi readuc capra la viata , mai am o problema grava consider eu, cand am avut acident singura lovitura la motor a fost exact unde e filtru de ulei si mi sa strambat 2 suruburi ce ma sfatuiti , eu cred ca imi trebuie capacu mare + garnitura ca sigur sa stricat filetu.trebuie sa desfac sa vad in ce stare se afla dar acuma stau mai linistit pina mi se recupereaza picioru Desi nu prea e treaba , in cazul in care e bulit , cea mai ieftina metoda e de a rectifica filetul cu un tarod , din cite imi amintesc suruburile sunt de 6 , in cel mai rau caz dai filet de 7 , pui suruburi de 7 si totul e ok , dar repet , nu prea e treaba . In legatura cu c.d.i - urile noastre ce stiti ? sunt asa sensibile ? se strica repede ? al meu am impresia ca intrerupe , cu cine am vorbit si avea domi la dezmembrat , nu 1 ci 5-6 persoane aveau deja vindute c.d.i-urile , semne ca sunt destul de cautate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Dominatorul meu a fost 1000 de euro , din 1994 si 40000(cine'a stii)...Tot ce am schimbat a fost ulei+filtru , si flansa de admisie de la carburator in chiuloasa. In rest , reglaje si chestii gratis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Desi nu prea e treaba , in cazul in care e bulit , cea mai ieftina metoda e de a rectifica filetul cu un tarod , din cite imi amintesc suruburile sunt de 6 , in cel mai rau caz dai filet de 7 , pui suruburi de 7 si totul e ok , dar repet , nu prea e treaba . In legatura cu c.d.i - urile noastre ce stiti ? sunt asa sensibile ? se strica repede ? al meu am impresia ca intrerupe , cu cine am vorbit si avea domi la dezmembrat , nu 1 ci 5-6 persoane aveau deja vindute c.d.i-urile , semne ca sunt destul de cautate ... Nu ai unde sa bagi surub de 7 la domi. E prea subtire. Trebuie refacut filetul cu helicoil sau similar, tot pt 6 (sau cat e). In principiu CDIurile tin vreo 15 ani, dar pe urma crapa. Aia e. Ieie altu nou (150euro livrat parca) si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Nu ai unde sa bagi surub de 7 la domi. E prea subtire. Trebuie refacut filetul cu helicoil sau similar, tot pt 6 (sau cat e). In principiu CDIurile tin vreo 15 ani, dar pe urma crapa. Aia e. Ieie altu nou (150euro livrat parca) si aia e. aha ,mersi am vazut ca gasesc cam greu helicoil cica ar mai fi o varianta cu bucsatu , ce parere ai? Am si eu nevoie de stikere cu dominator am gasit ceva aici dar varianta galbena, mai stie cineva altele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 (editat) aha ,mersi am vazut ca gasesc cam greu helicoil cica ar mai fi o varianta cu bucsatu , ce parere ai? Mai bine iti incarca cu sudura gaura si apoi reface filetul. Toate astea pe banc de lucru. E mai sanatos. Bucsat... Editat Septembrie 5, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Am si eu nevoie de stikere cu dominator am gasit ceva aici dar varianta galbena, mai stie cineva altele? am atasat eu la un moment dat, sunt vectoriale si le poti scoate pe orice culoare de colant doresti... link stickere Dominator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 am atasat eu la un moment dat, sunt vectoriale si le poti scoate pe orice culoare de colant doresti... mersi mult in legatura cu capacu de la filtru am scapat eftin sau strambat doar suruburile filetu inauntru nu a fost afectat deloc , in schimb urechea de jos de la capac a fost rupta, daca are cineva vreu capac de la filtru de ulei sa dea de stire sau vreun sait unde pot gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 am atasat eu la un moment dat, sunt vectoriale si le poti scoate pe orice culoare de colant doresti... mersi mult in legatura cu capacu de la filtru am scapat eftin sau strambat doar suruburile filetu inauntru nu a fost afectat deloc , in schimb urechea de jos de la capac a fost rupta, daca are cineva vreu capac de la filtru de ulei sa dea de stire sau vreun sait unde pot gasi. e aluminiu, merge sudat, asta doar daca ai un sudor bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 e aluminiu, merge sudat, asta doar daca ai un sudor bun La cate motoare de domi au crapat de lipsa de ulei, cred ca iese mai ieftin cu un capacel din ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihay_star Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 (editat) La cate motoare de domi au crapat de lipsa de ulei, cred ca iese mai ieftin cu un capacel din ala. cauta aici pe prima pagina in rubrica vinzari piese second si dezmembrari , daca ai rabdare si citesti mai multe pagini vei gasi si niste dominatoare la dezmembrat ! de acolo te descurci ?! Editat Septembrie 5, 2011 de mihay_star Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 (editat) am refacuto cu poxipol ca era rupta jumatate, am strin si vad k tine dar oricum nu strica unu capacel nou sau bun Editat Septembrie 6, 2011 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 La cate motoare de domi au crapat de lipsa de ulei, cred ca iese mai ieftin cu un capacel din ala. chiar. cam cit ulei consuma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihay_star Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 chiar. cam cit ulei consuma ? Asta nu-ti poate spune nimeni exact , in functie de uzura motorului , am auzit si cazuri de 1 litru la 1000 km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mzrider Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Sau ciar 2l la 800 de km!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Sau ciar 2l la 800 de km!!!!!!!!!!! ... dar in schimb, consuma putina benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 (editat) Ajutor.. caut sa cumpar ax roata spate(de 17) cu distantieri si piulita. Am dat cateva telefoane dar nu mai are nimeni la dezmembrari... Editat Septembrie 6, 2011 de Salmonelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 (editat) e bine de stiut. chiar nu stiam ca mananca atit. pfff. am completat si eu, 300 ml la 2000 km. mult, putin, normal? Editat Septembrie 6, 2011 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 (editat) Salut. Vand cadru de domi cu acte, itp valabil pana in 2013. 0751185194 Editat Septembrie 6, 2011 de al_locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Ajutor.. caut sa cumpar ax roata spate(de 17) cu distantieri si piulita. Am dat cateva telefoane dar nu mai are nimeni la dezmembrari... Am eu de domi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 la mine a crapat de la acident nu din lipsa de ulei ca o contrlam la saptamana la nivel am gasit si astept sa-mi vina acasa telescoapele, capac filtru , kit lant si azi astept un raspuns de la cineva care vrea 200 euri pe cele 3 carene din fata dar nu stie ce sa faca sa inceapa sa o dezmembreze sau nu (moto ar fi asta http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tuning.ro/motociclete/honda/dezmembrez-honda-dominator-10160040.html ) la iarna intra toata la vopsit si la primavara pe cai ca se filmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 (editat) 200 euro mi se pare mult La banii astia ar trebui sa-ti dea toate carenele si faru'. Editat Septembrie 7, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate