switch Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Atata timp cat nu iti pui Angel Eyes si neoane, nu esti bashtan Ai grija cum faci cu mufa si cu izolatiile la apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Mi-ar placea si mie o intalnire, doar ca la vara. Daca nu, lipsa de experienta "dominatoare"(il conduc de doar 4 zile) si perioada vor sta in calea sponsorizarii mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Bai ce numere au si dominatorii astia... un STF de Buzau, un SMF de Dambovita... SVF careva? Hai sa conjugam! Cautam membru.Conditii;baiat de treaba(necocalar) , Dominator intre picioare ,Nr moto obligatoriu XX-XX-SVF Oare s-a gandit cineva sa facem o intalnire a Dominatorilor? Bineinteles si cu neamurile apropiate, SLR, etc.Ma gandeam sa ne intalnim undeva la munte, mai spre mijlocul tarii, sa fie traseele echitabile... Ce ziceti? Dan, Cluj Ideea este foarte buna daca nu de'a dreptul mareata...parca si vad un weekend fain cu plecare din B dimineata pe racoare si dat o tura pan la Sibiu via Transfagarasan....cazare in zona si retur pe Transalpina ca sa incheiem povestea barbateste Apropos de 1 Mai, am deschis un topic dedicat, care contine inclusiv 3 preview-uri video 1-3 mai 2009: Muntii Macin, Stepa Dobrogeana, cetati dobrogene, Marea Neagra @Harciogu: Precum vei observa, traseul include si munte (asta ca sa te ajute sa te decizi mai usor) Am inceput sa ma agit ca un pepsi fara capac....hai cu intai maiul ala odata ca nu mai suport! Azi mi-am tras un atlas rutier national si m-am uitat mai atent la zona in discutie si scurt pe doi va propun prima varianta de traseu, desenata grosolan cu roz pe harta de mai jos.Mentionez ca este cu titlu de propunere si ca am evitat relativ drumurile mari.Pe hartie localitatile insirate de mine sunt;Buc-Fundulea-Lehliu Gara-Ciochina-Grivita-Dudesti-Insuratei-Cuza Voda-Tufesti-Chiscani-Braila-Luncavita-Hamcearca(M-tii Macinului)-Topolog-Cogealac-Istria-Corbu-Navodari-Techirgol-Pecineaga-Albesti-Vama Veche Astept parerile voastre, Drumuri Uscate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 frumoasa varianta, dar in prima parte nu evitam autostrada, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianB Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Ma bag si eu la orice iesire,oriunde dar dupa 1 iulie.Pana atunci am ceva treaba prin Germanica.Trebuie bani de iesiri,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianB Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Am inteles ca producatorii,in cazul nostru Honda,pun aceleasi piese pe mai multe modele.Are cineva idee unde se gaseste lista asta a compatibilitatilor ?Ar fi bine de stiut pentru ca daca nu gasesti o piesa pentru Domi poate gasesti aceeasi piesa la alt model de Honda si e posibil sa fie si mai ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 frumoasa varianta, dar in prima parte nu evitam autostrada, nu? Depinde si de parerile celor ce vor sa mearga...pe unde vrem sa petrecem timpul excursiei;in Dobrogea sau pe drumul catre aceasta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Am inteles ca producatorii,in cazul nostru Honda,pun aceleasi piese pe mai multe modele.Are cineva idee unde se gaseste lista asta a compatibilitatilor ?Ar fi bine de stiut pentru ca daca nu gasesti o piesa pentru Domi poate gasesti aceeasi piesa la alt model de Honda si e posibil sa fie si mai ieftina. multe piese sunt "impartite" cu TA si AT (Transalp si AfricaTwin). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) frumoasa varianta, dar in prima parte nu evitam autostrada, nu? De ce sa NU evitam autostrada? Iti place sa te bata vantu aiurea la 110 la ora? @ Marian - nu cred ca vei gasi o lista de comparibilitati. Intreaba pe acilea si incercam sa te lamurim noi. Stiu de exemplu ca schimbatorul de viteze e cam acelasi, am auzit ca si pedala de frana s-ar potrivi, ghidonurile sunt practic interschimbabile (nu stiu exact de mufe, dar se pot potrivi) etc. Editat Aprilie 15, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 De ce sa NU evitam autostrada? Iti place sa te bata vantu aiurea la 110 la ora? pai... eu nu sunt fanul autostrazii. deh... dual sport-enduro. dar ma voi supune deciziei grupului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianB Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Nu ma interesa o anume piesa caci Honda e Honda ,mai rar cu piesele si eu va spun ca l-am cam testat cred ca in tot felul de conditii.Trasee aproape de hard,paduri.. tot tacamul.Ma incanta!!!!Cred ca ma dadeam peste cap cu un cross pe pantele care le-am urcat cu Domi la ...2600 rot/min.Dar e bine de stiut cu piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 intrebare intrebatoare: exista o sita filtranta in paharul decantor al robinetului de trei cai al rezervorului (in manualul de 88-89 vad ca ar aparea asa ceva)? eu am vazut ca nu am asa ceva. a folosit cineva filtre de benzina? si daca da ce marime minima ar trebui sa aiba ca sa nu fie probleme cu alimentarea carbului? recomandari, smecherii de montare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 intrebare intrebatoare: exista o sita filtranta in paharul decantor al robinetului de trei cai al rezervorului (in manualul de 88-89 vad ca ar aparea asa ceva)? eu am vazut ca nu am asa ceva. este si e destul de maricel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Noi la Domiuri avem ghidoane de 22.2 mm? Editat Aprilie 17, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 un domi de 1000 de euro gasesc pe la voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 un domi de 1000 de euro gasesc pe la voi? doar pe negru. E bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 (editat) aveti idee pe unde gasesc o diafragma pentru rezervorul franei spate? (m-am prins si eu acum de Paste de ce nu am frana pe spate si de ce nu vad nivelul in rezervor). vorbesc de reperul 12 din poza asta. cred ca o sa ma duc la honda la gara de nord sau pe dorobanti, dar stiu ca o sa astept 2 saptamani si o sa ma coste un cauciuc de o sa ma usture (o oglinda era 32 de euro, parca - si nu avea semnal sau degivrare, era simpla (aka "chioara")). la mine s-a inmuiat de tot cauciucul 'cesta, a pierdut relieful normal, a "prolabat" (ca sa zic asa) si a luat forma paralepipedica a rezervorului, reducand capacitatea acestuia la 0. as pune un decupaj de cauciuc ordinar de camera... dar zic ca nu e de gluma cu frana, chiar si de spate. Editat Aprilie 19, 2009 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Ala s-a dat ! doar pe negru. E bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Aveti vreunu amortizorul spate schimbat? Si daca DA, cu ce si de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 spunea cineva de o iesire la munte in luna mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 spunea cineva de o iesire la munte in luna mai? Era vorba sa mergem prin Dobrogea-Mtii Macinului-Litoral , dar nu prea se simte entuziasmul in aer.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Eu as participa la o astfel de tura in mai. Numai sa nu se suprapuna peste altceva fix atunci. Era vorba sa mergem prin Dobrogea-Mtii Macinului-Litoral , dar nu prea se simte entuziasmul in aer.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Eu as participa la o astfel de tura in mai. Numai sa nu se suprapuna peste altceva fix atunci. pai se stabilise sa fie de 1 mai. daca reusesc sa pun la punct mobra in 2 saptamani (10-11 zile ca sa fiu mai exact) eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) Big problem....vremea arata infect in weekendul 1-3 mai Editat Aprilie 21, 2009 de DarkDrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate