sil3nt_control Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 1 Iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 (editat) salutare...s-a stabilit deja aceasta zi... In urma sedintei UCMR de la Sibiu din data 24 noiembrie 2007 s-a stabilit Ziua Motociclistilor. Aceasta va avea loc in fiecare an in a 2-a sambata din luna Mai. In anul 2008 aceasta va fi in data de 10 mai 2008. In fiecare an in aceasta zi, la ora 12:00 va avea loc un mitting in fiecare oras din tara si se vor imparti fluturasi conducatorilor auto. Editat Februarie 10, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) salutare...s-a stabilit deja aceasta zi... In urma sedintei UCMR de la Sibiu din data 24 noiembrie 2007 s-a stabilit Ziua Motociclistilor. Aceasta va avea loc in fiecare an in a 2-a sambata din luna Mai. In anul 2008 aceasta va fi in data de 10 mai 2008.In fiecare an in aceasta zi, la ora 12:00 va avea loc un mitting in fiecare oras din tara si se vor imparti fluturasi conducatorilor auto. Nu stiu cat de oficiala e aceasta data, cu ce drept si prin ce mijloace, dar... motociclistii din galati si braila sunt de acord, sprijina ideea si vor lua initiativa organizarii locale. Astfel pe 10 mai 2008, TOTI motociclistii din Galati si Braila vor fi pe strazi si vor imparti fluturasi soferilor. Detalii si organizare la http://motociclism.ingalati.net/viewtopic.php?t=50 Editat Februarie 14, 2008 de iboboc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Nu stiu cat de oficiala e aceasta data, cu ce drept si prin ce mijloace, dar... motociclistii din galati si braila sunt de acord, sprijina ideea si vor lua initiativa organizarii locale. Astfel pe 10 mai 2008, TOTI motociclistii din Galati si Braila vor fi pe strazi si vor imparti fluturasi soferilor. Detalii si organizare la http://motociclism.ingalati.net/viewtopic.php?t=50 ba esti nebun...TOTI motociclisti din Galati si Braila...?...eu stiu vreo 6 care habar nu aveau de asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 ba esti nebun...TOTI motociclisti din Galati si Braila...?...eu stiu vreo 6 care habar nu aveau de asta... NU INCA... Mai bine nu fi carcotas, anunta-i si pe cei 6 sa intre pe forumul motociclistilor din galati braila, si contribuie si tu la actiune. In prezent discutam de un model de "fluturas". http://motociclism.ingalati.net/viewtopic.php?t=50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 [/color][/b]slutare motociclisti din toata tara . ... dar 10 mai ce are de nu e buna pt . ziua noastra ??? --- Mesaj completat în 28 Feb 2008 12:53 ------------- daca tot sa hotarat care este treaba va pot ajuta cu impartirea fluturilor si alea alea ... 0743208589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 salutare...s-a stabilit deja aceasta zi... In urma sedintei UCMR de la Sibiu din data 24 noiembrie 2007 s-a stabilit Ziua Motociclistilor. Aceasta va avea loc in fiecare an in a 2-a sambata din luna Mai. In anul 2008 aceasta va fi in data de 10 mai 2008. In fiecare an in aceasta zi, la ora 12:00 va avea loc un mitting in fiecare oras din tara si se vor imparti fluturasi conducatorilor auto. Propun o mediatizare mai accentuata a acestei activitati!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Salutare ! Nu ar fi frumos sa fie un model de fluturas ....acelasi in toata tara? S-a gindit cineva la ceva nume? Exista vreun model realizat pina acum ! Ca sa il putem multiplica si sa avem ce da la conservari si la tercatori si alti motociclisti,scooteristi si biciclisti ! Mai e putin timpul !Il face cineva pt toata lumea sau il facem fiecare dupa cum ne taie capul si imaginatia? Hurry up ! Sau la chestii din astea nu ne mai grabim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Salutare ! Nu ar fi frumos sa fie un model de fluturas ....acelasi in toata tara? S-a gindit cineva la ceva nume? Exista vreun model realizat pina acum ! Ca sa il putem multiplica si sa avem ce da la conservari si la tercatori si alti motociclisti,scooteristi si biciclisti ! Mai e putin timpul !Il face cineva pt toata lumea sau il facem fiecare dupa cum ne taie capul si imaginatia? Hurry up ! Sau la chestii din astea nu ne mai grabim ? Korect, un model unitar ar fi foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Timisoara pregateste ceva, pentru ziua de 10 mai 2008. Nu stim cate cluburi sau motocilisti "liberi" din oras doresc sa participe dar, ONG-ul TIMISOARA BIKERS o va face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Cei din orasele din Valea jiului ne-am decis sa facem o parada de 10 mai prin toate orasele, sa impartim pliante doar ca avem nevoie de formatul pliantului....s-a hotarat ceva?, un pliant pt toata tara, cam care ar fi modelul? ca sa ne apucam deja de tiparit. /index.php?showtopic=186174 uitati sa vedeti cam ce vrem sa facem multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Si la Radauti va fi un mars, pe 10 mai la ora 12. Am depus adrese la politie si primarie. Montam si bannere din campania anti accidente. Anuntam si mass media, ca sa aiba impact cat mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 poti sa imi timiti si mie niste imagini care le puneti pe banere....ca io ziceam ca ar fi bine sa avem aceleasi modele in mai multe orase id: paul_crazzy_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldavian vulcan_750 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Am nunta pe 10 mai si daca imi dati ceva idei pt aceasta campanie...merg cu motocicleta prin oras cu mireasa si impart fluturasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Am nunta pe 10 mai si daca imi dati ceva idei pt aceasta campanie...merg cu motocicleta prin oras cu mireasa si impart fluturasi... casa de piatra si multi copii pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magicn12 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 si la Dej o sa facem o parada si impartit de fluturasi. asteptam motociclistii toti motociclistii din zona (gherla, beclean, etc.) nu are nimeni un model de fluturas sa printam si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 de 10 mai nu o sa pot sa merg pe doua roti o sa petrec din doua motive 1- ziua motociclistilor 2- ziua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 /index.php?...40&start=40 ”TIMIÂŞOARA BIKERS”, asociație non-guvernamentală a motocicliÂştilor din TimiÂşoara organizează în data de 10 mai 2008, în parteneriat cu Poliția Rutieră TimiÂşoara, a doua paradă anti-accident din cadrul Campaniei anti-accident 2008. Vă invităm sa vă alaturați acțiunii care este un semnal de alarmă pentru toți Âşoferii categoria B, fiind punctul culminant al campaniei promovate de motociclÂştii timiÂşoreni. Fiți printre motocicliÂştii care au curajul să iÂşi spuna părerea la parada din 10 mai 2008! Program: 10:30-10:45 - întâlnire la Galerie 10:50-11:00- încolonare 11:30 - regrupare pe platoul de la stadionul Dan PăltiniÂşanu 12:00 - sosire la Galerie Parada va fi un exemplu de comportament motociclistic în trafic; în cadrul acțiunii nu vor fi tolerate manifestări personale gen wheelie, stopie, burnout sau depăÂşiri în coloană. Data de 10 mai fiind ziua oficiala a motociclistilor din Romania, Timisoara Bikers a pregatit un concert cu invitati de soi: Hazard, Efect, Sanctuar. Se va servi un taur la protap, 1200 mici, cartofi taranesti, cu tot ce trebuie pe langa. Va asteptam, Timisoara Bikers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 inca o data BRAVO pentru cei din Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Jos palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Deci,ce program avem pe 10 in Bucuresti? S-a organizat ceva sau suntem pe cont propriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 kiar bah...noi ce facem? a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Din cate vad suntem pe cont propriu ,care incotro. Distractie placuta care cum puteti si la multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) nasol ,Bucurestiu moare!! Editat Mai 10, 2008 de FLK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddr Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 nasol ,Bucurestiu moare!! pacat ca sunteti o comunitate atat de mare ....si pe cat de mare pe atat de dezorganizata............. ,la cat sunteti de multi putea iesi ceva frumos.......asfalt uscat si aveti grija in trafic.......!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate