elcamino Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 merg saptamana viitoare in ungaria marti sau miercuri si caut toate accesorile pt el huze tank genti etc etc si va dau de veste vcum ma intorc Mesaj completat chiar imi place vaca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 chiar imi place vaca asta spune si tu cate ceva despre ea.... consum? cum ti se pare fata de motocicleta pe care ai avut-o inainte...? bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Daca poti, da-mi si mie un PM cu nr de telefon sau adresa de mail a amicului tau. Multumesc. salut Barracuda Romania info@barracudamoto.ro spune i ca ti am dat eu, foxbat, informatia si ca mi a adus si mie , anterior, inclusiv tankcaseul sa tra Mesaj completat salut Barracuda Romania info@barracudamoto.ro spune i ca ti am dat eu, foxbat, informatia si ca mi a adus si mie , anterior, inclusiv tankcaseul sa tra scuze, in loc de pm am dat pe topic daca e buba rog adminul sa l stearga multumesc de intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 ce pot sa zic am 44 de ani si pina acuma am avut doar rachete care alergau k un glont darrrrrrrrrrrrrrrr sincer daca tragi bine de gaz pina pe la 200 merge si asta,numai k acuma mam axat pe confort nu pe viteza,are o ciclistica extraordinara se conduce ca o bicicleta poate merge si un super incep[ator cu ea fara probleme.Consumul e ok lam facut doar odata si numai extern si a iesit 5,4 la 140 constant.In rest ce pot sa zic nu imi doresc alt motor poateee un gs1200 adventure Mesaj completat FOXBAT mersi de pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 (editat) salutBarracuda Romania info@barracudamoto.ro scuze, in loc de pm am dat pe topic. daca e buba rog adminul sa l stearga. multumesc de intelegere Salut @foxbat ! Nu sunt admin, ci doar moderator pe aceasta subsectiune. Din punctul meu de vedere, orice informatie ca cea de mai sus (care foloseste celorlalti useri sau este solicitata de acestia), nu o consider publicitate. Atata timp cat nu ajungem la spam si la scandaluri iscate de preturile practicate de diversi comercianti, totul este ok. So, nici o problema ! Editat Noiembrie 7, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Hmmm.. Desi am Varadero de 1 an si ceva deja, de-abia acum am vazut si eu topicul asta... Also... Parerea mea despre motorul asta: SUPERB!!! Pot spune ca ii cam tot ce imi doresc eu de la un motor.. Avand in vedere ca eu l-am luat mai ales pentru touring.. Imi place cum trage la drum lung, cu pasager si bagaje, imi place cum se comporta pe curbe, imi place cam tot ce-i legat de motoru' asta, mai putzin consumu'... Consumu' ma cam omoara.. 6.5 - 7.5 la suta afara, si undeva pe la 10-11 la suta in oras (a mea ii pe carburatoare, SD01, din '99) Inainte de asta am avut un Africa Twin. Super multzumit si de ala, da' parca totusi, nu se compara cu Varadero, avand in vedere ca eu nu prea ma dau pe offroad.. Daca totusi ar fi sa ajung pe offroad, Africana ii net superioara.. Parerea mea.. Si acum si cateva poze cu jucaria mea: Enjoy, DDC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Salut @foxbat !Nu sunt admin, ci doar moderator pe aceasta subsectiune. Din punctul meu de vedere, orice informatie ca cea de mai sus (care foloseste celorlalti useri sau este solicitata de acestia), nu o consider publicitate. Atata timp cat nu ajungem la spam si la scandaluri iscate de preturile practicate de diversi comercianti, totul este ok. So, nici o problema ! multumesc cat pot recomand oamenii cu care am avut numai colaborari pozitive.De preturi nu ma interesesaza, fiecare cu "buzunarul"lui. am recomandat sa i aminteasca de mine in ideea ca stie exact ce mi a adus ( acum cred ca e pe culori- eu am luat negru cu argintiu) Mesaj completat frumoase foc cand le scoatem la o plimbare? weekendul viitor ( sambata sau duminca ) vine cineva pana la Pasul Shipca si inapoi ? ( undeva cam 500 km dus intors din bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Vad ca se strange gasca de Varaderoiesti si pe forum Ce ziceti ne organizam sa mergem la Varadero International Meeting in primavara? Sau vreo intalnire a varadero-istilor candva la vara? Numai bine, Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 se poate organiza doar ca suntem mult prea putini:( adica nu mai multi de 20:) dar noi organizam deja un tur al europei deocamfata suntem 2 eu cu varadero si un amic cu bmw dar oricine e bine venit.ne gandim la circa 8000 de km si deja de pe acuma incercam sa vb cu alte cluburi din europa de varadero si bmw sa trecem pe la ei.Daca va ganditi ..... putem lua legatura si pune la cale totul asa ca la carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIRCEA74 Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 salut Barracuda Romania info@barracudamoto.ro spune i ca ti am dat eu, foxbat, informatia si ca mi a adus si mie , anterior, inclusiv tankcaseul sa tra Mesaj completat scuze, in loc de pm am dat pe topic daca e buba rog adminul sa l stearga multumesc de intelegere Multam frumos! Dau o bere rece la botu' calului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gscristi Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Faza cu intalnirea ar fi foarte tare ...de ce nu??In alta ordine de idei.....sa va mai tin la curent cu surubareala mea .Am schimbat rulmentii din bascula , am polishat cu buferul carenele( deocamdata atat ca nu am bani sa fac crapatura), mi-au venit barile de cadere si portbagajul spate de la meserias(le-am incarcat la sudura , le-am cadmiat apoi acoperite cu pudra neagra in camp electrostatic .....( e ca zmaltul ).Am facut piciorul pt vacumetre.....( ma pregatesc dupa ce umblu la ambreiaj si schimb bujiile si uleiul sa sincronizez carburile). Am desfacut toata evacuarea. Exact garnitura despre care a zis Dan, era binenteles suflata. Am desfacut pompa de benzina si iarasi intocmai cum a zis Dan mai erau usoare urme de platina. Am facut comanda de pe "rugged roads" de pompa de benzina.....si sper ca intocmai cum a facut si Dan o sa si primesc pompa acasa ca de bani deja m-a usurat de pe cont. Sa ne vedem sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Super tare omule, te admir pentru ce faci! Spor la lucru in continuare si poate o sa fii inspiratie si pentru alti motociclisti de pe aici care nu stiu sa demonteze o roata sau intreaba de ce nu le merge becul din semnalizare! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Faza cu intalnirea ar fi foarte tare ...de ce nu??In alta ordine de idei.....sa va mai tin la curent cu surubareala mea .Am schimbat rulmentii din bascula , am polishat cu buferul carenele( deocamdata atat ca nu am bani sa fac crapatura), mi-au venit barile de cadere si portbagajul spate de la meserias(le-am incarcat la sudura , le-am cadmiat apoi acoperite cu pudra neagra in camp electrostatic .....( e ca zmaltul ).Am facut piciorul pt vacumetre.....( ma pregatesc dupa ce umblu la ambreiaj si schimb bujiile si uleiul sa sincronizez carburile).Am desfacut toata evacuarea. Exact garnitura despre care a zis Dan, era binenteles suflata. Am desfacut pompa de benzina si iarasi intocmai cum a zis Dan mai erau usoare urme de platina. Am facut comanda de pe "rugged roads" de pompa de benzina.....si sper ca intocmai cum a facut si Dan o sa si primesc pompa acasa ca de bani deja m-a usurat de pe cont. Sa ne vedem sanatosi Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problemele. Spor la treaba in continuare. Numai Bine, Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 bineinteles nu am mai avut rabdare si mam apucat eu sa imi fac gentile laterale ia sa va aud ce ziceti iese? sunt in faza de inceput:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Vad ca se strange gasca de Varaderoiesti si pe forum Ce ziceti ne organizam sa mergem la Varadero International Meeting in primavara? Sau vreo intalnire a varadero-istilor candva la vara? Numai bine, Dan. asta e clar anul viitor..ne asteapam Vim12:) unde mergem weekenduil asta ? si felicitari Sibiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 bineinteles nu am mai avut rabdare si mam apucat eu sa imi fac gentile laterale ia sa va aud ce ziceti iese? sunt in faza de inceput:) Sunt super!!!faci si la comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 bineinteles nu am mai avut rabdare si mam apucat eu sa imi fac gentile laterale ia sa va aud ce ziceti iese? sunt in faza de inceput:) Foarte tare. Si, da aceiasi intrebare, faci si la comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Hmmm.. super misto gentzile alea... Tare is curios sa vad cum va arata Varaderou' tau la sfarsit, dupa ce-l termini de "upgradeuit".... Keep up the good work! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Bineinteles nu am mai avut rabdare si m-am apucat eu sa imi fac gentile laterale. Ia sa va aud ce ziceti, iese? Sunt in faza de inceput:) Arata chiar bine. Daca le-ai vopsi electrostatic la final gri inchis sau negru mat, ca toate componentele (tabla,corniere,manere, coltare) sa aiba aceeasi culoare, ar arata ca de fabrica. Spune de unde ai cumparat coltarele, cornierul profilat si manerele. Spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 am terminat si a doua geanta.Mai am doar capacele.Tot materialul inclusiv sistemul de inchidere profile etc etc de la practiker am luat.O sa pun poze cu ele cum le termin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gscristi Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 (editat) Uraaaaaaaa.... a venit in sfarsit mult dorita pompa. sper sa si fie pe masura asteptarilor.Luni o incerc cu benzina sa vad daca merge ca lumea. mai am o intrebare...... in poza de pe site arata cum modifica suportul original sa o monteze ....dar nu e cam aproape turul de evacuare( vad ca a si protejat-o cu sarma de cupru )? http://sites.google.com/site/hondaxl1000v/...nical/fuel-pump Editat Noiembrie 13, 2009 de gscristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 (editat) Eu la a mea i-am taiat urechile alea de prindere si cu niste WD40 si multi nervi am reusit sa o bag in garnitura aia rotunda de la pompa originala. Dupa care am cracanat prinderile originale sa intre pompa noua, asta find mai lata. Iti mai trebe si vreo 10-15 cm de furtun sa poti sa ii faci o bucla, pompa originala avand si turul si returul pe aceiasi parte. Asta ii modalitate de instalre cu garnitura originala: http://www.xrv.org.uk/forums/bike-tech/946...ation-long.html Sau mai poti sa ii faci o prindere din tabla cam asa (scrol umpic in pagina aia): http://www.varadero1000france.fr/forum/ind...p;topic=345.105 Editat Noiembrie 13, 2009 de dasdas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 maine se lipesc niscai varaderoaie de o tura in Bg ? ( ~ 500 km dus intorsc din bucale?) Mesaj completat maine se lipesc niscai varaderoaie de o tura in Bg ? ( ~ 500 km dus intorsc din bucale?) been there poze curand railor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 da fac si la comanda nui stres de acuma poate o sa fac si mult mai smechere pt am fost in ungaria mi-am cumparat un aparat de sudat cu plasma pt aluminiu si un plasma cuter,masina de roluit de bordurat si de indoit tabla le aveam:) Mesaj completat capacele nu sunt gata nu am apucat decit sa indoi marginile da voi incerca sa fac exact ca si originalele Mesaj completat pt mircea 74 ti-am gasit husa pt rezervor la 120 euro doar negru Mesaj completat iarta-ma pls ca nu te-am sunat cind am fost acolo da am uitat nr tau si nu aveam acces la net:( data viitoare promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 pozele promise sunt din 2 zile, 2 locatii, 1200 km http://picasaweb.google.com/1100master/Toa...InZirf9mr2B_wE# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate