blue_nightwishX Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 ca idee pe cine intereseaza imi vand varadero ... .. pt detalii prv me ca sa nu fac aici publicitate ca nu e locul . am zis doar sa dau un zvon. varadero din 2004 (model pe injectie), dual-cbs ,32000 km ,cu urmatoarele dotari : + engine guard + windguard + suporti + coburi (ambele accesorii originale honda) + suport + topcase (incap 2 casti) +parbriz MRA + deflector vant + husa Bagster + priza 12 V + cauciucuri michelin Anakee 2 (fata + spate) + manere incalzite + bujii iridium NGK + filtru aer sport BMC + amortizor Ohlins reglabil !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobristu Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 SALUTARE! AM VAZUT O INTREAGA POVESTE PE FORUM PE TEMA ASTA. DACA DAI PAGINILE INAPOI, AS ZICE CA AICI O GASESTI. NU ERA O REZOLVARE ACOLO, INSA. CRED CA FINALUL ERA CU "AIA E". Eu nu am patit-o. Pare-se ca se intampla la motoarele pe injectie... Asa e si in cazul tau? al meu e pe carburator . mai am un prieten cu aceeas model ,si al lui face chestia asta dar mult mai rar SALUTARE! AM VAZUT O INTREAGA POVESTE PE FORUM PE TEMA ASTA. DACA DAI PAGINILE INAPOI, AS ZICE CA AICI O GASESTI. NU ERA O REZOLVARE ACOLO, INSA. CRED CA FINALUL ERA CU "AIA E". Eu nu am patit-o. Pare-se ca se intampla la motoarele pe injectie... Asa e si in cazul tau? mulltumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 ca idee pe cine intereseaza imi vand varadero ... .. pt detalii prv me ca sa nu fac aici publicitate ca nu e locul . am zis doar sa dau un zvon. varadero din 2004 (model pe injectie), dual-cbs ,32000 km ,cu urmatoarele dotari : + engine guard + windguard + suporti + coburi (ambele accesorii originale honda) + suport + topcase (incap 2 casti) +parbriz MRA + deflector vant + husa Bagster + priza 12 V + cauciucuri michelin Anakee 2 (fata + spate) + manere incalzite + bujii iridium NGK + filtru aer sport BMC + amortizor Ohlins reglabil !!! Wow! Frumos motor! Dai un mesaj privat (sa nu stricam regulile) cu pretul, te rog? Sau, unde ai pus-o la vanzare...? Daca schimbi, ce iti doresti? De ce o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 ca idee pe cine intereseaza imi vand varadero ... .. pt detalii prv me ca sa nu fac aici publicitate ca nu e locul . am zis doar sa dau un zvon. varadero din 2004 (model pe injectie), dual-cbs ,32000 km ,cu urmatoarele dotari : + engine guard + windguard + suporti + coburi (ambele accesorii originale honda) + suport + topcase (incap 2 casti) +parbriz MRA + deflector vant + husa Bagster + priza 12 V + cauciucuri michelin Anakee 2 (fata + spate) + manere incalzite + bujii iridium NGK + filtru aer sport BMC + amortizor Ohlins reglabil !!! bafta daca nu o vedeam astazi ma gandem ca e a mea si ai furat o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Wow! Frumos motor! Dai un mesaj privat (sa nu stricam regulile) cu pretul, te rog? Sau, unde ai pus-o la vanzare...? Daca schimbi, ce iti doresti? De ce o vinzi? A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 va salut. am si eu o intrebare: am un varadero din 2001 si mi s-a ca dus amortizorul spate. as vrea sa stiu dc se poate face ceva la el(de reparat) sau sa il schimb? dc trebuie schimbat sa iau unul original honda sau un ohlins sau hyperpro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 va salut. am si eu o intrebare: am un varadero din 2001 si mi s-a ca dus amortizorul spate. as vrea sa stiu dc se poate face ceva la el(de reparat) sau sa il schimb? dc trebuie schimbat sa iau unul original honda sau un ohlins sau hyperpro? In Brasov exista cineva care ti-l poate repara. Are mare experienta in suspensii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 merci de informatie. dar pana la urma cred ca o sa imi iau altul, de aceea intreb care ar fi mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Salut! Am si eu o varadero din 2003 (injectie)as vrea sa-i fac un schimb general de consumabile sa fie pregatita cand incepe sezonul,spuneti-mi si mie modelul asta are filtru de benzina sau doar o sita sub rezervor? Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Salut,are cineva service manual pt varadero 2003-2006? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Salut,are cineva service manual pt varadero 2003-2006? iti spun pana in pranz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 multani Alex,astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 multani Alex,astept raspuns rezolvat, basti pe yahoo sa ti trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 (editat) primit raman dator evident cu kamenitza sau cu hategana,am rezervat una bucata dubla pt simioni vara liniste iarna liniste,mai are cineva varadero? Editat Ianuarie 12, 2012 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Pentru Dragos 1972.Sfatul meu este sa cumperi Varadero cu abs.Eu am unul din 2004 si unul din 2009,ambele cu abs.Daca vrei lasa-mi numarul tau de telefon si te sun eu pentru mai multe lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Pentru Dragos 1972.Sfatul meu este sa cumperi Varadero cu abs.Eu am unul din 2004 si unul din 2009,ambele cu abs.Daca vrei lasa-mi numarul tau de telefon si te sun eu pentru mai multe lamuriri. uau. si ce diferente sunt intre cele 2 pe care le ai ? thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Nu este nimic spectaculos ca diferenta intre ele.Sa fiu sincer sunt mai atasat de 2004 decit de 2009.Initial am vrut sa vind 2004,dar a venit criza si nimeni nu a mai fost interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 uau. si ce diferente sunt intre cele 2 pe care le ai ? thx de PILOT aia din 2004 se inclina mai mult pe curbe iar aia din 2009 merge mai bine la EXTERN...prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Nu este nimic spectaculos ca diferenta intre ele.Sa fiu sincer sunt mai atasat de 2004 decit de 2009.Initial am vrut sa vind 2004,dar a venit criza si nimeni nu a mai fost interesat. Ba da este ceva spectaculos intre ele.PRETUL!!! Eu nu am abs pe a mea dar nu am avut asa frane pe nici o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Nu este nimic spectaculos ca diferenta intre ele.Sa fiu sincer sunt mai atasat de 2004 decit de 2009.Initial am vrut sa vind 2004,dar a venit criza si nimeni nu a mai fost interesat. Multuimesc fain de raspuns. parca Dragos e interesat, ia..de vezi de PILOT aia din 2004 se inclina mai mult pe curbe iar aia din 2009 merge mai bine la EXTERN...prietenii stiu de ce aha, m-am prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Salut,are cineva service manual pt varadero 2003-2006? Vreau si eu manualul pentru Varadero pe injectie. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Pentru Dragos 1972.Sfatul meu este sa cumperi Varadero cu abs.Eu am unul din 2004 si unul din 2009,ambele cu abs.Daca vrei lasa-mi numarul tau de telefon si te sun eu pentru mai multe lamuriri. Multumesc astept cat de curand sa vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Vreau si eu manualul pentru Varadero pe injectie. Multumesc. ce an ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) ala de mi l-ai dat mie cred ca e 2007- o poza din 2010 pe bac la Chanacale nasule,normal ca franele sunt bune,busa sta rau la capitolul asta Editat Ianuarie 25, 2012 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Pentru Dragos 1972.Nu este de vinzare nici 2004,nici 2009.Pentru Dane Bad.Poti sa cumperi 2007 linistit.Cum am mai spus nu este aproape nici o diferenta intre ele.Nu arata mai multi parametri bordul de 2009 fata de cel din 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate