giesecsar Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Si el e angajat cica sa dea sau cel putin asa zic baietii de pe Pro-Bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 vad ca i-a pierit glasul lu "domnul director" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 vad ca i-a pierit glasul lu "domnul director" el director?? patron domn'le haule$$ baule$$ caa vin gardaa pste voi daca mai injura la nea' patron..angajatilor..eu face super bani si va acopera pe voi angajatiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 el director?? patron domn'le haule$$ baule$$ caa vin gardaa pste voi daca mai injura la nea' patron..angajatilor..eu face super bani si va acopera pe voi angajatiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 ce cauciucuri are , eu cred ca merge tot drept , P.S dar ce batman se crede pe probike , si ce pilot , si cauciucu e virgin ( vorba lui reverse ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 eu dak as avea bentley si bani sa-l intretin,maine as veni sa cumpar acest site si le-as da bann celor care ma supara .. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 nu are nici un Bentley stai linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) Nu il provocati ca incepe si-si arata valoarea si aici.http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=40159 Caterinca, cu budinca . Multumim ptr. link . Editat Mai 4, 2008 de Nazi | SchutzStaffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Nea gabi patronu am auzit ca ti-ai cam luat-o pe coaja de la coxanelu si de aia nu mai scoti capu in lume pe nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Lasati-l ma in pace! Gata a trecut, nu a mai continuat circul sa nu mai continuam nici noi. Asa ar fi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 pt.dusmanii!!!!!!!!poze...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 he's back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 go away.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 hahahahah asta n-are ce face acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) pt.dusmanii!!!!!!!!poze...... ce penibil esti! in timp ce proprietarul motocicletei sta la masa, iti tragi si tu 2-3 poze ca deh mare smecher mai esti! Editat Mai 11, 2008 de hayabusika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Nu vreau sa fiu rautacios, dar in ultima poza, cea cu tom degetel, are expresia clasica de loser PS: Lasati threadu' sa moara, nu-l reinviati, ca nu-i Hristos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 ahaha , asta e labaru ala de pe pro-bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 ce penibil esti! in timp ce proprietarul motocicletei sta la masa, iti tragi si tu 2-3 poze ca deh mare smecher mai esti! i-ai ziso :lol: :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Biaggi, cred ca esti cel mai tare din grupul tau, idolul femeilor si al copiilor din cartier, febletea bunicilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Biaggi, cred ca esti cel mai tare din grupul tau, idolul femeilor si al copiilor din cartier, febletea bunicilor... hrana pentru cainii vagabonzi mai degraba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 nu vreau sa par ca o moara stricata, dar daca ati cazut de acord toti ca-i fraier/ca-i loser etc...de ce ii faceti jocul si tot postati aceleasi lucruri care le-au zis si altii inainte? Iarasi un thread fara numar de pagini...inutil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) Ete un gixxer nou... Asa, si? Ce plm? Interesant: s-a batut cu caramida in piept ca si-a pus sa de pasager brodata cu insemnele GSX-R iar in pozele "pt dusmani" apare cu monopost. Cam usor renunta la asemenea "mandrie" http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?ac...t&id=117430. Da' cu autocolantele "Albinuta" lipite pe carene nu s-a laudat Ce-mi place si mai mult: pe pro-bike se spargea in afirmatii ca el are banu gros si cand colo face poze cu o pocnitoare de Benq DC E300 (Ba, macar invata sa-i setezi dreq corect data la aparat ) PS: Topicul de pe pro-bike e penal de-a dreptu Editat Mai 12, 2008 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 ce marii motociclistii sunteti!!fratilor la munca nu la intins mana......a venit vremea de sapa...hai la sapa cu voi sa aveti bani de gaz... \ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Macar nu dam limbi la grase.Noi muncim cinstit si uite ca mai avem si bani de gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ce marii motociclistii sunteti!!fratilor la munca nu la intins mana......a venit vremea de sapa...hai la sapa cu voi sa aveti bani de gaz... \ iar tu du-te la scoala si mai invata gramatica limbii romane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate