Vizitator Hairy Poker Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Un scenariu clasic as putea spune, am intrat in curba, viteza in jur de 50km/h, dupa jumatatea curbei (curba fiind mai stransa) am nimerit denivelari in asfalt (de la camioane probabil...). In incercarea de a nu pierde controlul, am ridicat putin motoreta si spre finalul curbei am prins nisipul de pe marginea drumului, si am iesit in decor. Daune materiale: 1. semnal stanga 2. carena fata stanga 3. carena spate stanga 4. casca mea + vizor negru 5. geaca goretex 6. pantaloni Daune psihice: 1. spumele marii pe care le-am avut dupa incident 2. tzaranul beat pe care vroiam sa-l bat... (vroia sa imi spuna problemele lui) 3. gainile traumatizate de pe marginea drumului Daune fizice: 1. umarul care si acum ma mai doare de sambata.... In rest toate bune si frumoase.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Bine ca esti intreg (cat de cat)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Protectiile shi-au facut totzi banutziiiiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Auzi frate, da cu gainile ce-ai avut??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Bine ca ai scapat doar cu atat. Ne spui ce echipament si ce protectii aveai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Pai aveam o casca airoh warrior 2, o geaca spidi din goretex ( nu am folosit protectiile gecii, am folosit o armura scorpion integrala, adik spate, piept, umeri, coate, clavicule si brau), si spre rusinea mea aveam o pereche de jeansi cu dublura pe interior, fara protectii Cam atat. Ma resimt putin la umarul stang dar trece cu ceva masaj si alifie de la bunicu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Wizzie, bine ca esti intreg Vezi ce se-ntampla daca te uiti dupa gaini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Wizzie, bine ca esti intreg Vezi ce se-ntampla daca te uiti dupa gaini? am avut o vaga impresie ca erau puicutze.. deh... si m-au prins in mrejele lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Shit happens. De la puicute ti se trage... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Ai scapat ushor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Pai aveam o casca airoh warrior 2, asta e casca aia prea noua pentru a se gasi vizor negru la ea???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 ne bucuram ca ai scapat "usor" daunele materiale nu conteaza.. bine ca ai scapat tu! drum fara probleme in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Pe unde prin slanic?Bine k esti intreg si alta data atentie la prosti(ca sunt destui). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Vazu-si mai nea Andriuska daca nu-mi dadu-si si mie sa fac o tura sa o descant eu ca sa nu se zgarie sau macar cico-ul ala trebuia. Lasa nene sanatos sa fii ca daca-i pa leasing e si casco asa ca nu-i bai prea mare. HAI MAXIMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Viuzle, tu ce dracu ai mai avut mă de ai căzut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 @cstelia: se gaseste nenea vizor negru la warrior 2 dar e vreo 40 de euroi @dcsan: nenea ducu sa moara si sa faca daca nu dau de baut, dar imi luara aia totzi banii si am ramas cu 500k de benzina @lupalb: iaca nenea daca fusai bou si ma speriai ca fuge botu (nu ca aveam 100 si ceva de km facutzi si aveam gumele calde de mult) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 bine ca ai scapat teafar... bafta si mai multa atentie d-acu! asfalt drept si uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Wizzie, esti o curva. Cand mi-a zis Doru ieri am zis ca nu-i adevarat. Nu am putu sa cred partea aia cu zoofilia:) Yo zik sa parchezi la locul cu pricina , langa Yama mea. Uite la ea: am last-o acolo si deja s-a zgariat la far:) Fara sa merg cu ea:) Asa mai rar vezi. Tre' sa-i luam lu' Doru un tapshan mai mare sa poata parca motoarele la minim 2 metri unul de celalalt. E misto cu gaina? Ca n-as avea cum sa stiu, intreb si eu pe cei initiati in taine de-astea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
huidulet Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 te mandresti cu ce ai facut? sa caste ochii si sa beleasca fasolele toti cei care se zgarcesc sa dea banii pe protectii bafto delo delo?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 @andreicristian: al tau era scuteru' cu carena sparta de acolo... e naspa cu gaina ca are curu' fleasca @huiduletz: nu ma mandresc nenea, dar ma gandesc ca poate mai mere lumea catre slanic de prahova si who knows poate il mai culegem si pa altu' de prin decor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Bine ca ai scapat cat de cat teafar..vezi ce patzeshti daca te uitzi dupa puicutze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate