robychopper Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 va salut pe toti dupa mult timp disparut cum am fost de pe forum Din februarie am inceput sa lucrez intrun harley custom shop pagina lor este aceasta http://www.hotdreamsmarbella.com Aici va prezint citeva poze cu proiectul ce se desfasoara acum Este un chopper cu cadru rigid,furca springer si motor s&s de 1400cc modelul shovelhead curea de primarie si lant pe tractiunea rotii spate,frina pe disc cu pinion pe spate Comenzi de billy lane si ghidon tot billy lane acum am net acasa voi pune poze cu noutatile de prin shop cind pot Acum cadrul si unele piese sunt la vopsit cind ajung de la vopsit incepem sal montam si voi pune citeva poze... Mai avem acum un sporster in proiect gen cafe recer dar nam puse cum fac ceva poze le atasez va salut si bine vam regasit Saptamina asta am facut si motorul asta de sporster pt un bar pentru aparatul de bere a iesit chiar fain,am cromat capacele laterale ,vopsit cilindri in portocaliu,vopsit chiuloasele si tot sistemul de prindere a robinetilor de bere si a motorului de placa de inox va place??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 bine ai revenit! motorul promite mult...........bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 va salut pe toti dupa mult timp disparut cum am fost de pe forum Din februarie am inceput sa lucrez intrun harley custom shop pagina lor este aceasta http://www.hotdreamsmarbella.com Aici va prezint citeva poze cu proiectul ce se desfasoara acum Este un chopper cu cadru rigid,furca springer si motor s&s de 1400cc modelul shovelhead curea de primarie si lant pe tractiunea rotii spate,frina pe disc cu pinion pe spate Comenzi de billy lane si ghidon tot billy lane acum am net acasa voi pune poze cu noutatile de prin shop cind pot Acum cadrul si unele piese sunt la vopsit cind ajung de la vopsit incepem sal montam si voi pune citeva poze... Mai avem acum un sporster in proiect gen cafe recer dar nam puse cum fac ceva poze le atasez va salut si bine vam regasit Saptamina asta am facut si motorul asta de sporster pt un bar pentru aparatul de bere a iesit chiar fain,am cromat capacele laterale ,vopsit cilindri in portocaliu,vopsit chiuloasele si tot sistemul de prindere a robinetilor de bere si a motorului de placa de inox va place??? MESERIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Marfa, roby! Baga mare Mai pune poze pe masura ce avansezi. bun revenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 bravo nene,deci asta faceai tu in timpul asta....?! Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 salut blackrider.... am tot fost pe la ei pe la shop de 2 ani si uite pina la urma am reusit miau dat o proba am trecuto. Acum lucrez la ei este DE lucru destul de mult - lucrez doar eu cu proprietaru....si mai este un tip ce se ocupa de distributie si piese la birou... te salut cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Mai, tu, mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 bine ai revenit roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Welcome back, Man! Arata bine amandoua, mai ales Ironheadu'. Old School, ca intotdeauna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Foarte tare, dar care e faza cu berea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 care ironhead mai Boti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 care ironhead mai Boti? pai daca te uiti bine la poze in una din ele apare linga proiect pe cealalta masa de lucru un ironhead culoarea negru mat cu furca springer si cauciucuri cu dunga alba..si scris 666 cu roasu pe rezervor.... lai vazut blackrider <small>--- Mesaj completat în 12 Mar 2008 21:20 -------------</small><br/> Foarte tare, dar care e faza cu berea? uitate la poze apare un motor de sporster cromat cu cilindri de culoare portocalie si o dunga portocalie la chioloase pe ala lam facut pt un bar de bikeri si iam pus robineti de bere pt berea la tap....furtunele de bere trec prin motor...normal motorul fiind gol pedinauntru--- salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 apai poza-i neclara...eu nu imi dau seama daca e ironhead... e ironhead-ul tau,modificat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Bine ai revenit, Roby! Si cu ce noutati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 13, 2008 Autor Share Postat Martie 13, 2008 <small>--- Mesaj completat în 13 Mar 2008 09:41 -------------</small><br/> apai poza-i neclara...eu nu imi dau seama daca e ironhead... e ironhead-ul tau,modificat? Eu nu am ironhead am un sporster din 91 ai uitat doar am postat poze cu el aici pe forum.... na cati atasez o poza--- simsonul in stinga sporsterul in dreapta salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Am inteles acum... Extravagant si de bun gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 <small>--- Mesaj completat în 13 Mar 2008 09:41 -------------</small><br/> Eu nu am ironhead am un sporster din 91 ai uitat doar am postat poze cu el aici pe forum.... na cati atasez o poza--- simsonul in stinga sporsterul in dreapta salut MESERIE amandoua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 NU POT INCARCA POZELE ;MERGE NETUL PROST :::FUCK FUCK Saptamina asta am mai lucrat la citeva motoare... a intrat acest fat boy modificat la revizie copleta a intrat si v-rodul asta cu furca rupta la un accident a trebuit sa demontez tot ce a fos busit aparte de ce viam aratat pina acum am mai lucrat la alte doua proiecte in curs doua sporstere unul roz pt o manechina un top model din madrid...da ce e naspa ca tipa il vroia roz....asta este facem ce zice clientul...in poza vedeti ca are niste aripi negre a trebuit sa le punem pt omologare ...dupa omologare punem aripile cele roz scurte ce le vedeti linga motor dedesupt...si multe alte maruntisuri au trebuit schimbate pt omologare...si la ei ca la noi in anumite chestii.... acum e urmatorul proiect tot cu sporster de 1200 fabricatie 2003 de la 100ani harley...asta este proiectul nostru al atelierului facut pt vinzare si anumite showuri... va fi un fel de cafe racer...folosim doar motorul si cadrul restul adaptari si modificari destul de simple din alte piese .am dat motorul jos de pe cadru si lam spalat de la luat mama dracu si cadrul la fel si citeva poze de prin atelier... na cam atit ca merge prost...netul.. saptamina care vin am liber toata saptamina este saptamina pastelui aici...asa ca peste doua saptamini mai pun cite ceva --- va salut cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 acest motor a castigat campionatul mondial in usa asta este un proiect ce este acum in lucru un caferacer in poza se vede desenul pe hirtie cam cum va arata la final. http://img354.imageshack.us/img354/309/13032008449aa9.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate