NinjaMan Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Dupa un an de munca si dupa o experienta frumoasa alaturi de fosta vedeta (Kawasaki ZX9R model 1998) a sosit clipa cea mare Kawasaki ZX12R Lime Green Limited Edition (Nr.109/400) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Mai 7, 2005 Autor Share Postat Mai 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Mai 7, 2005 Autor Share Postat Mai 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Bravo omule, sa ai grija de ea . Sa arate la fel de bine peste vreo 30 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Superba! La multi kilometrii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Frumoasa bijuterie, s-o portzi sanatos pe unde o-i vrea tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 bravo man, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 S-o stapanesti sanatos si sa aveti parte numai de drumuri asfaltate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc si voua tot ceea ce e mai bun pe lume Ieri am dezvirginat-o pe drumurile patriei ....a fost o experienta f.f.frumoasa merge si se comporata exemplar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 din ce an e? cat de mare e diferenta fata de precedenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 I'll be damned! Cat poate sa fie de frumoasa! Sa ai parte de ea si...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 21, 2005 Admin Share Postat Mai 21, 2005 Doamne,ce bomba.. Superba! Stii cum este omul,tot timpul nemultumit cu ce are,dupa ce mi-am luat ZZR-ul si am facut vreo 6000 km cu el,la o bomba de ZX12R ma trage ata.. Multi kilometri cu ea si multa bafta.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Si, in acest fel, inca o picatura de otrava verde se mai varsa pe soselele patriei noastre. Sa-ti traiasca si sa va aveti fericiti ! Dixit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 E superba !!! Sa o stapanesti sanatos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Iulie 2, 2005 Autor Share Postat Iulie 2, 2005 Dupa 4000 Km va pot spune ca isi merita numele pe deplin ca fiind REGELE PUTERII! Merge ireprosabil , trage in orice viteza si de la orice turatie! Te iarta, chiar daca e foarte puternica pe viraje sta acolo unde e asezata infirent de gropi si denivelari. Frane de exceptie, cadru si motor sa nu mai vorbim! Sunt super fericit pentru alegerea facuta si vo recomand celora care visati o motocicleta completa!!!! Multumesc pe aceasta cale lui Andreiqgin care mi-a fost alaturi pana mi-am adus-o acasa! Urmeaza si o mica cosmetizare : Tobe , filtru aer, bujii etc, mentenanta de rutina. Atentie insa este un devorator de cauciucuri!!! KAWASAKI!!! 4 LIFE!! REGELE PUTERII!! ZXT1200A EDITION LIMITED NR.108/400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilemore Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Atentie insa este un devorator de cauciucuri!!! KAWASAKI!!! 4 LIFE!! REGELE PUTERII!! ZXT1200A EDITION LIMITED NR.108/400. acum 3 zile am facut o akizitzie.... sunt mai mult decat incantat ... e lai moresta ... dar nici io nu sunt foarte ... pilot bahtalo pe mersu' tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 SA O STAPANESTI SANATOS...SUPER FRUMOASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tible Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 Felicitari! Prea tare motorul!! ZX-12R este visul oricatui Astfalt neted si uscat, super benzina si cel mai important ... sosele libere! Tible. PS: Un web log bunicel despre zx-12r. http://www.zx11.info/zx12r/tests/diary3.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 ZX-12R este visul oricatui Oricui nu are bani de busa ,care REGINA.(real Busa-314km/h....real zx12r-307....nu e mult dar face diferenta in favoarea busei ,chiar daca legea de dupa 2000 le-a limitat pe amandoua la 300) Ps:sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ,dar nu e chiar cea mai cea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate