wtf? Postat Ianuarie 12, 2024 Share Postat Ianuarie 12, 2024 E mort in papusoi topicul asta. Totusi, a schimbat cineva raportul pinion/foaie si daca da, ce optiune ati ales? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Ianuarie 13, 2024 Share Postat Ianuarie 13, 2024 Din ce am mai auzit, -1 pe fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 15, 2024 Share Postat Ianuarie 15, 2024 On 1/13/2024 at 11:44 AM, Sher said: Din ce am mai auzit, -1 pe fata. Multumesc pentru raspuns. Si eu cam tot la varianta asta m-am gandit, desi pe net am mai vazut combinatii de -1 cu +1. Cel mai probabil voi cumpara pinionul cu 16 dinti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Vineri la 08:54 Share Postat Vineri la 08:54 (editat) Salutăm! Știți cumva ce dimensiune au capacele de furcă de la Zx-10r 2016? Omul zice că sunt de 45, eu am găsit prin alte părți de 46 mm... Mă poate lamuri cineva? Vreau să cumpăr cheie octogonală. Editat Vineri la 08:55 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă La 12.09.2025 la 11:54, Lucian_M a spus: Salutăm! Știți cumva ce dimensiune au capacele de furcă de la Zx-10r 2016? Omul zice că sunt de 45, eu am găsit prin alte părți de 46 mm... Mă poate lamuri cineva? Vreau să cumpăr cheie octogonală. Ai 3 variante: 1. foloseste un subler cu vernier clasic, adica nu electronic, si vezi exact cat iese la masuratoare 2. masoara diametrul furcii, si fa o leaca de trigonometrie avand in vedere ca hexagonul pare inscris in cerc si are varfurile frezate. Metoda cam imprecisa. (D x 0,866) 3. Iti iei o cheie de 45 si una de 46 Mai ai desigur si varianta sa vezi ce scrie in manualul de service, cu conditia sa nu existe diferente in functie de anul de fabricatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Singura variantă e să merg și să măsor eu. O cheie e minim 100 lei și nu ar fi o problemă, dacă nu ar trebui să țin una de muzeu, că mult nu umblu eu la avioane, încă niște piese la colecția de scule care adună praful. Am mai căutat și am găsit că ar fi 45 mm, totuși prefer să măsor, ca să știu ce cumpăr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 32 minute în urmă Share Postat 32 minute în urmă Acum 47 minute, Lucian_M a spus: totuși prefer să măsor, Cel mai corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate