unnamed Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Fac o excursie de-o zi cu niste prieteni pe 5 aprilie. Traseul este Bucuresti-Ploiesti-Cheia-Brasov-Predeal-Ploiesti-Bucuresti (un pic sub 300 km). Intalnirea este la benzinaria MOL de dupa podul de peste centura (in directia catre ploiesti) la ora 8:00 dimineata. la 8:30 plecam. va fi o plimbare relaxata (viteza de croaziera 80-90km/h), vin si cateva 125-uri . pana acum e o honda ntv (eu) un suzuki sv 650 un rieju 125 si o yamaha xt 125 care s-au inscris , dar si altii care probabil vin. CINE SE BAGA? ... va rog sa scrieti aici daca se anunta ploaie, evident, se anuleaza plimbarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan1el_san1 Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 eu sunt cu rieju nu mai am rabdare pana pe 5 hai sa fim cat mai multi! v-am pupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 As veni si eu, daca n'as fi in Bulgaria... Asa ca distractie placuta. Data viitoare vin si eu! Da' parca's mai mult de 300 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 19, 2008 Autor Share Postat Martie 19, 2008 posibil... eu am facut niste masuratori rudimentare in google earth merci de urare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 sunt 302.5 km ioana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 As veni si eu, daca n'as fi in Bulgaria... Asa ca distractie placuta. Data viitoare vin si eu! Da' parca's mai mult de 300 de km Vezi ca ei vorbesc despre 5 aprilie.......poate atunci esti totusi libera......sau poate totusi nu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 sunt 302.5 km ioana sunt masurati de la Universitate sau de la Unirii ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 sunt masurati de la Universitate sau de la Unirii ??? te rog frumos masurati de la unirii cu roata de 21 si de la universitate cu roata de 19 pana pe 5 aprilie cred ca se inchide DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 te rog frumos masurati de la unirii cu roata de 21 si de la universitate cu roata de 19 pana pe 5 aprilie cred ca se inchide DN1 Dragi tovarasi, poate mie mi s-a parut mai lunga deoarece a durat mai mult - ne-am mai plimbat prin Brasov! Iar in uichendu' ala sunt IAR in Bulgaria, nu cu motociclisti, ci cu pisicari, la un show de pisici de rasa la Sofia, na, ca am spus-o Oarescum off topic, eu merg la Brasov sambata, 12 aprilie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 nu se mai inscrie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 m-as baga si eu. suna tentant. catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 As fi venit si eu dar am promis ca ma duc aici: /index.php?showtopic=190401 e mai atractiv pt mine ca e pt enduroaice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 nu mai fa ma reclama la alte plimbari aici ... glumesc distractie si endureala placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 pare super plimbarea. inca din toamna de cand am luat perm si moto mi-am dorit .... dar din pacate nu pot merge eu. asadar, ma ia cineva pasager? bag si eu benzina desigur. si sunt un super pasager, cuminte, nu ma misc, nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 30, 2008 Autor Share Postat Martie 30, 2008 eu nu m-as baga sa te iau , sorry. la drum lung vreau sa fiu singur pe moto. anul trecut cand am facut tura asta am facut un accident nasol de tot (gasiti povestirea si aici pe forum). si asta e unu din motive pt. care tura asta e importanta pentru mine sa reusesc sa fac ceva ce n-am reusit data trecuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 cam cati participanti o sa fim? unnamed , ai o evidenta? sau na.. poate posteaza fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 30, 2008 Autor Share Postat Martie 30, 2008 4 suntem sigur... acum na... au mai zis inca vreo 4 ca ar veni.... un grup de 5-9 mi se pare perfect, daca suntem mai multi sunt sanse mai mari sa ne divizam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 si eu ma bag ... am vb cu daniel pe mess deja tot cu 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 misto deci 5 sigur... se anunta si un gratar la predeal la un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 misto deci 5 sigur... se anunta si un gratar la predeal la un prieten io am vrut sa merg in sighisoara in week-end ...calare am renuntat si am fost cu trenu...bine am facut caci in din sinaia pana treci de predeal era cancer....si zapada...nu pe drum...pe langa. asa ca stati cu ochii pe meteo de vreti sa plecati... io merg pe mobra inca de cand erau munti de zapada pe margine....dar nu m-as risca sa vad pe pielea mea comparatia intre mersul la 0 grade in Bucuresti si mersul la 0 grade in varf de munte. cum vreti voi....asfalt uscat! PS: poza din zona predeal, facute duminica din tren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan1el_san1 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 sincer sa fiu ai dreptate...si eu am mers cu moto la 0 grade in bucuresti,dar diferenta e mare pe mine m-ai speriat putin:( in week-end se anunta vreme urata... s-ar putea sa amanam,ramane de vazut! multumim pt informatii cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 http://www.accuweather.com/world-forecast-...ic=1&fday=3 aici arata ca nu va ploua. eu am iesit astazi cu mobra si pare ok, e chiar placut. cum va hotarati sa ma anuntati si pe mine . id catalyn84 , 0724 376 275 salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 maine nu mai mergem , se anunta ploaie si 9 grade la brasov. ramane pe weekendul urmator duminica, sau sambata peste 2 saptamani (ca sambata asta e parada de pe 12 ). toate cele bune. o sa scriu aici noua data si probabil deschid si topic nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate