burebistaaa Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Accuweather il bate pe busu )) oricum, se pare ca aveti bulan..azi si maine cred ca ploua...se topeste zapaza....si de duminica se incalzeste si se si usuca....norocosilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 ba da mai culcate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) ba da mai culcate lasa-ma frate sa ma informez...daca tot sunt in somaj, macar sa vad si eu ce se mai intampla in lume... Editat Martie 12, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Ei bine Burebistaaa te mai car eu in carca sa zica lumea ca am draci pe mine? Ei bine NUUUUUU. Nu te mai iau pana nu zici "piua" la vremea asta !!!! Apropos : luni la 20:00 cu ce vii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) Ei bine Burebistaaate mai car eu in carca sa zica lumea ca am draci pe mine? Ei bine NUUUUUU. Nu te mai iau pana nu zici "piua" la vremea asta !!!! Apropos : luni la 20:00 cu ce vii??? mephisto, stii cum e omul..cand are nevoie esti bun, cand nu...te arunca ca pe o masea stricata...asa si eu acum...mi-am tunat genunchiul si merg fara ajutorul vostru...asa ca hai sa ne batem sa vedem care-i mai tare luni...hmmm...pot sa vin si pe jos, ce meniscu' meu important(pt mine) e ca vin pe capul vostru bwahahahah....deci gata, nu mai ai draci pe tine [ Editat Martie 12, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Liber la plimbari de maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Liber la plimbari de maine Ai intarziat CapOne......dar la's ca ne prinzi tu din urma..... P.S. Azi pe la 13:30 -14:00 pentru cine vrea si poate sa dea de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Azi cred ca zic pas, ca inca e flescaiala ca draq. Ma duc la garaj sa imi schimb bujiile si guma pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Baah, am fost azi prin Bucuresti la o tura mica......e cam nasol cu umezeala in zonele umbrite. Se formeaza un fel de mazga si aproape polei pe unele locuri mai ales dupa lasarea intunericului. Fiti cu bagare de seama si mai luati "mana din gaz" sa nu va irositi la inceput de sezon......... P.S. - pentru maine cine vine la Calarasi? Plecarea se face in jurul orei 11:00 - 11:30 de la garaj. Ne auzim dimineata dupa 10:00. Open Ride !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Sunt prezent la garaj la 10. Bwahahahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Gata si ziua de azi! Ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ......stiam. Am juns tot la Giurgiu pana la urma din cauza de evenimente ( M3ntosan da berea ) dar a fost frumos, vantul de calitate, mancare buna, drumul liber, plimbarica de primara a fost binevenita. Si ceva poze : http://picasaweb.google.com/dangabriel666/...532718203102578 Ne vedem maine la 20:00 sa stabilim pentru sambata si duminica viitoare. Ride Safe !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Bai, duminica viitoare tre sa fac pe dracu in patru sa vin si eu la o plimbare. Azi am iesit pe la 2 si am bagat un snagov asa scurt cu niste amici sa dezmortim mobrele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 ma baiatule ce rapid esti tu imediat ai pus pozele asa esti in orice situatie ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 BAAAA....ce era cu masina ai rasturnata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 BAAAA....ce era cu masina ai rasturnata??? A trecut Pantera cu dulapul la vreo 220 km/h pe langa ala si l-a zburat in sant de la curentul de aer nu ai vazut de discovery ce putere dezvolta un motor de avion ca iti arunca masina prin aer . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Salutare all, Bre, unde va strangeti? ca si eu sunt din zona si in wk nu am avut cu cine merge Eu stau pe Fizicienilor adica foarte aproape! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 A trecut Pantera cu dulapul la vreo 220 km/h pe langa ala si l-a zburat in sant de la curentul de aer nu ai vazut de discovery ce putere dezvolta un motor de avion ca iti arunca masina prin aer . la acelasi lucur ma gandisem si eu....asa e cand treci cu atelajul pe un drum national...mai sunt si victime colaterale...bwahahaha...i-auzi panteraaaaaaa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 A trecut Pantera cu dulapul la vreo 220 km/h pe langa ala si l-a zburat in sant de la curentul de aer nu ai vazut de discovery ce putere dezvolta un motor de avion ca iti arunca masina prin aer . bueeiii.. esti de coma!!! fost la plimbarica, placut (mai putin vantul la dus care a fost mega-horror!), am reusit sa nu ma ratacesc decat in berceni la intoarcere.... eu mai vreau, dar presimt ca data viitoare cand 'om mai iesi parca vad ca daca nu e vant... ma dau singura cu melcu' meu cu tot! @maxx: cum bre n-ai cu cine iesi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Salutare all,Bre, unde va strangeti? ca si eu sunt din zona si in wk nu am avut cu cine merge Eu stau pe Fizicienilor adica foarte aproape! Si eu stau tot in zona Fizicienilor, doar ca ies cu cei din Titan. Cam la fel fac si cei de la Ambrozie, deci cam aceiasi zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 rypere lasa baiatu ma sa vina cu noi :cheers:ce grasule te mira faptu ca am trecut pe langa ala cu solenza si lam rasturnat Mesaj completat apropo diseara la 8 la parcare ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 si pana la urma unde va strangeti ca tot nu am inteles sau nu aveti nevoie de inca un compatriot ? @alex_ripper si cei din TITAN unde se strang? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 La gura de metrou Titan, cea din parc, nu cea de la intersectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 si pana la urma unde va strangeti ca tot nu am inteles sau nu aveti nevoie de inca un compatriot ? @alex_ripper si cei din TITAN unde se strang? Baietii din Vitan au mai multe locuri de adunare: la PHD (Pizza Hut Delivery, de langa Piata Vitan - aia mai sus de mall, langa Posta Vitan), la Alter-Ego (club-restaurant de motociclisti), care e pe Str. Vulturilor, la nr. 35 si mai sunt unii, cum ai fi si tu, spre exemplu, care ar putea cobora frumos pe Fizicienilor si ar ajunge la Pantera la garaj. Iti explica Pantera cum ajungi acolo (si eu am ratacit putin in zona, dar o data ce ai dat cu ochii de sigla firmei "La Pantera", e greu sa uiti). Daca mi-ar fi mers si mie trotineta (care e in service - garnitura chiuloasa rupta, filtru benzina plin de mizerii si pompa de benzina usor... nefunctionala), dar se face curand, as fi venit sa ma dau si eu cu voi si la Giurgiu si la Calarasi. Asfalt uscat si cauciucuri incinse pentru aderenta maxima! Recomand atentie sporita, ca cine stie ce masini mai aruncati prin santuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Gata si ziua de azi!Ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ......stiam. Am juns tot la Giurgiu pana la urma din cauza de evenimente ( M3ntosan da berea ) dar a fost frumos, vantul de calitate, mancare buna, drumul liber, plimbarica de primara a fost binevenita. Si ceva poze : http://picasaweb.google.com/dangabriel666/...532718203102578 Ne vedem maine la 20:00 sa stabilim pentru sambata si duminica viitoare. Ride Safe !!! Daca veneati cu noi spre Oltenita ati fi avut parte de o surpriza placuta,drumuri super libere. Pana in Oltenita am intalnit maxim 15 masini iar vantul aproape ca nu s-a simtit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 @pantera, unde este Bre garajul? sa nu imi spui ca la Trancanici ca nu cred ) si in partea cealalta la PHD este aproape in concluzie zilele in care va strangeti si binenteles ora? pt mine este foarte importanta ora (munca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate