Mephisto Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 @maxx40, Bine ai venit in zona, detalii despre locurile de intalnire sunt date de toti in urma cu cateva pagini si mai ales datele de contact. Poti suna pe oricare din noi sau lasa o adresa de mess, un numar de telefon ......... De obicei cu mobrele ne vedem la PHD pe Calea Vitan dupa circa de militie, fara ...ne vedem in Alter Ego. Te asteptam cand vrei tu.... P.S. - in seara asta iar trageti ghiulul mah.......betzivilor Mesaj completat @maxx40, Bine ai venit in zona, detalii despre locurile de intalnire sunt date de toti in urma cu cateva pagini si mai ales datele de contact. Poti suna pe oricare din noi sau lasa o adresa de mess, un numar de telefon ......... De obicei cu mobrele ne vedem la PHD pe Calea Vitan dupa circa de militie, fara ...ne vedem in Alter Ego. Te asteptam cand vrei tu.... P.S. - in seara asta iar trageti chiulul mah.......betzivilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 de la trancanici spre real dreapta la samafor catre dristor si prima la dreapta panain capat sau 0747039758 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 de la trancanici spre real dreapta la samafor catre dristor si prima la dreapta panain capat sau 0747039758 meserias...explica mai bine ca gipiesul... =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) hai ca poate ne vdm diseara la pantera ca tocmai am vb cu el:) abia astept sa beau un cico de bordura Editat Martie 17, 2010 de maxx40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Eu sunt racit si falit pentru urmatoarele 2 saptamani VREAU SI EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) concluzie - am fost adoptat zic asta, dupa o seara in care m-am delectat cum nu am mai facut-o de mult, ma declar fericit unul din zona la cat mai multe intalniri si cat mai multe plimbari, asta in mod categoric Editat Martie 18, 2010 de maxx40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 cine are chef de un alter ego in seara asta? pe la un 21:30 bem repede o berica si o taiem acasa. facem un plan de atac si pentru weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 S-a vorbit de vre-o plimbarica pt duminica ? Ca sa stiu ce planuri imi fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Normal ca duminica avem plimbare....... Inca nu este nimic stabilit ( Enisala, Zimnicea, Capidava......) mai bine ne vedem maine seara sa stabilim directia. Este binevenita orice propunere! Ne auzim la un telefon sau pe alte cai de comunicare si dupa ora 21:00 - 21:30 ne adunam undeva. Open Ride!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Wow suna interesant! Plimbarea e de 1 zi sau de 2? Ma fac prastie sambata seara sau mai lejereanu asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 La Multi Ani Mephisto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 LA MULTI ANI MEPHISTO,cat mai multi km si zile senine,asfalt fara gropi si tot ce-ti doresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Drace o fi ziua ta si io nu stiu, auzi tu sa aflu de pe forum, hai la multi ani! stai sa te si sun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 la multi ani mefisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 la multi ani mephisto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Da chiar....LA MULTI ANI, drace....stiam eu ca tre sa te urechez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 La Multi Ani Mephisto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Pai... La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 la multi ani bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Oooo, La Multi Ani dom' director, sanatate, bani si benzina sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Eu vreau sa fac maine o iesire pana la mare pe traseul Buc - Oltenita (pana in Oltenita fac stanga catre) - Calarasi - Ostrov - mare si apoi pe Fetesti inapoi... Tenteaza pe cineva? Id mess: pup_a@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 I-auzi...nici n-a dat bine caldura si hop la mare good job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Va multumesc tuturor pentru urari si mesaje! Va astept cu interes sa ne betzivanim responsabil zilele acestea pe unde ne vom intalni sau in seara aceasta in zona garajului lui Pantera. In principiu plimbarea de duminica se face de data aceasta pe un traseu ceva mai lung si este interesanta si propunerea lui Prafuit. Vedem maine seara ce stabilim si cati ne strangem. Din pacate maine lucrez pana pe la 13:30 dar dupa........ei bine dupa aceasta ora..........OPEN RIDE !!!! Ride Safe !!! Mesaj completat Ora 14:00 la garaj .....= CALARASI !!! Lasati mesaj pe telefon ca sunt prin oras pana la ora plecarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Vitanistii,maine trebuie sa fac un drum pana langa Brasov la Prejmer.Care binevoieste a ma insotii il astept cu un telefon.0745120300.Plecarea la 10.30 de la garajul celebrului personaj Pantera.Pantera insusi ar fi spus ca merge,acum,sa vedem daca asa o fi.Pana acum sunt doar eu.Ride safe care pe unde sunteti(unii pe la calarasi,uniii pe la Craiova,unii pe la gratare).Ciaolino.PS.drumul e excelent am primit asigurari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Vitanistii,maine trebuie sa fac un drum pana langa Brasov la Prejmer.Care binevoieste a ma insotii il astept cu un telefon.0745120300.Plecarea la 10.30 de la garajul celebrului personaj Pantera.Pantera insusi ar fi spus ca merge,acum,sa vedem daca asa o fi.Pana acum sunt doar eu.Ride safe care pe unde sunteti(unii pe la calarasi,uniii pe la Craiova,unii pe la gratare).Ciaolino.PS.drumul e excelent am primit asigurari. Foarte frumos M3ntosan...... Din pacate ora aleasa nu a permis sa ma mobilizez pentru aceasta plimbare si ca urmare ma voi duce tot spre sud............inca nu m-am decis unde! Ride Safe !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate