septimiu JFK Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 PLECAREA: Vineri 30.04.2010 ORA: adunarea se face dupa 8-8:30 si se pleaca la 9-max9:15 LOCUL: iesirea spre drumul vechi spre Constanta ...(de la CORA pantelimon urmeaza pe dr un Rompetrol apoi vine o intersex.tie cu semafor in care la un colt e un PETROM ...in parcarea la PETROM e strangerea TRASEUL: cel stabilit mai devreme cu popasuri.... s.a. care mai vine... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Corect......nu exista 1MAI fara plecare in Vama Veche !!!! Eu plec sambata dimineatza pe la 7:30 - 8:00, traseul inca nu este stabilit, in principiu ash prefera drumul vechi insa ma bag si pe A2. Cine mai este matinal rog sa ma anunte aici sau pe telefon. Open Ride, Ride Safe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 vecinii, indrumati-ma si pe mine catre un strungar sa pot veni si eu la mare .. de preferat unul care imi face si un surub-doua.. ca n-am mare lucru si n-am chef sa ma trimita acasa. am un bolt de pe la parghiile ce actioneaza ambreiajul si daca nu fac rost de altul repede imi bag unghia in gat rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Corect......nu exista 1MAI fara plecare in Vama Veche !!!!Eu plec sambata dimineatza pe la 7:30 - 8:00, traseul inca nu este stabilit, in principiu ash prefera drumul vechi insa ma bag si pe A2. Cine mai este matinal rog sa ma anunte aici sau pe telefon. Open Ride, Ride Safe!!! Tocmai ca exista. Toti taranii se duc in vama de 1 mai, si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 am rezolvat cu strungarul, doar ca nu pot da jos piesa care tinea odata boltul intreg, deci nu pot sa il montez fara niste chei. E cineva pe-aici care ma poate ajuta cu o cheie de 9-10-11 mai sanatoasa?(eu am ceva gen surubelnita si am un surub intepenit la care nu-i dau de cap) Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 bre copii, distractie placuta, io o sa plec fix in directie opusa.... ce-i drept de maine, ca fac un weekend prelungit! conform principiului: "whenever you're on the side of majority it is time ti pause and reflect!" va doresc distractie placuta, vreme faina si asfalt uscat. ne vedem... luni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 bre copii, distractie placuta, io o sa plec fix in directie opusa.... ce-i drept de maine, ca fac un weekend prelungit! :Dconform principiului: "whenever you're on the side of majority it is time ti pause and reflect!" va doresc distractie placuta, vreme faina si asfalt uscat. ne vedem... luni??? ne vedem...nu de alta dar nici eu nu plec cu moto Mesaj completat bre copii, distractie placuta, io o sa plec fix in directie opusa.... ce-i drept de maine, ca fac un weekend prelungit! :Dconform principiului: "whenever you're on the side of majority it is time ti pause and reflect!" va doresc distractie placuta, vreme faina si asfalt uscat. ne vedem... luni??? ne vedem...nu de alta dar nici eu nu plec cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Eu plec maine spre vama (aprox dupa orele 17:00 dar nu mai tarziu de 19:00). Cine vrea sa ma insoteasca la aprox. 110 km/h viteza croaziera este binevenit. Ne vedem (dublu) prin vama! Drum bun si asfalt uscat oriunde va indeamna ghidonu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Corect......nu exista 1MAI fara plecare in Vama Veche !!!!Eu plec sambata dimineatza pe la 7:30 - 8:00, traseul inca nu este stabilit, in principiu ash prefera drumul vechi insa ma bag si pe A2. Cine mai este matinal rog sa ma anunte aici sau pe telefon. Open Ride, Ride Safe!!! Man, eu si cu inca un amic o luam sambata dimineata, in jur de 7-7.30 spre vecinii Bulgari, la Balcic. Daca vrei sa faci un ocol pe la Giurgiu, mergem impreuna pana ni se despart drumurile Daca mai sunt amatori de mers la Balcic cu cortul, cu intoarcere duminica seara, sunt bineveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 @ eu-zero... dude... io siiigur plec cu moto!!! daca imi ies bine ploile, teoretic ar trebui sa fac mai mult decat ar fi o plimbare la mare plimbari minunabile tuturor... si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Asfalt Uscat dragilor! Mie personal mi-a placut "maxim" organizarea pentru acest week-end ..fiecare in alta directie si ............PNM. Peste ceva timp iau drumul spre Vama ( Ovidiuleeeee.....ne vedem triplu ) sa nu ziceti ca nu am anuntat din timp. Ride Safe !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Bahhhh eu muncesc in plm. Asflat uscat si grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Noah.....mai dragilor, eu m-am intors de la plimbare. Dupa plimbare merge o bere receee.... se baga cineva la Ursu? Ma gasiti acolo........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 salutare. mai e loc pentru un membru nou? la bere clar puteti conta pe mine .deci da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 salutare. mai e loc pentru un membru nou? la bere clar puteti conta pe mine .deci da! Salutare, e loc mereu pentru toti cei ce vor sa vina si sa se alature cestui grup. Urmareste acest topic si sigur ne gasesti....... Mesaj pentru Vitan : Deci maine ca e luni : PHD la 20:00 sa la locatia de rezerva? (boss bar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 baaaah....apucati-va si povestiti....care si ce trasee ati facut cu mobrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 As vrea sa o vad si pe asta azi!PHD la 20? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 mephisto tati, sa mi explici si mie unde sunt locatiile astea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 grasule eu am fost cu maxx si florin pe cheia super tare traseu si haleala diseara la phd orele 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 grasule eu am fost cu maxx si florin pe cheia super tare traseu si haleala diseara la phd orele 20 cheia? :X :X :X nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 baaaah....apucati-va si povestiti....care si ce trasee ati facut cu mobrele Pi pa la vecinii Bulgari. Super traseu, super distractie. Iesit pe la Giurgiu-Ruse cu directia Balcic, Varna and stuff. Drumul super liber, soferii bulgari cu 7 clase si 3 facultati peste romanii nostri, peisajul bestial, vremea de vis, numa insectele bulgarilor cred ca sunt ingrasate si dresate sa atace motociclistii romani. Bai frate, deci bazdaganii mai mari, mai siropoase si lipicioase ca la astia nu am vazut nicaieri. Numa ce curatai viziera cu vre-o juma de pachet de servetele umede, ca imediat se repezea cate un kamikaze d'asta sa te dea jos de pe mobra, imprastiindu-se pe juma de casca. Mustele noastre sunt niste chestii micute si negre care trebuie sa se adune vreo 2 stoluri ca sa inceapa sa te incomodeze la vedere. Ale astora neahhhh. Dinozauri frate, cred ca au supravietuit din mezozoic incoace. Ca sa nu mai zic ca nu se rezuma doar la casca. Fratilor, cand luam cate un bazdac d'asta in piept, mi se taia respiratia. Cand trageam pe dreapta ma cautam draq de vanatai. Iar echipamentul meu, din alb cu negru a mai primit doua culori - galben si verde. Plus ca nici nu trebuie sa mai agat geaca in cui. Nuuuu. Doar o ating nitel de cuier si acolo ramane, asa de lipicioasa e. Bine, planul era sa stam la cort in Balcic, dar s-a transformat in hotel (habar n-am unde) dupa ce am facut in jur de 300km prin Bulgaria cautand un camping deschis, iar atunci cand l-am gasit jur ca ne mancau lupii sau varcolacii peste noapte daca ramaneam acolo. Ca sa nu mai zic ca dom' patron de camping imi inspira la fel de multa incredere ca si papusa Chucky, iar pe nevasta-sa de 130 de kile cu ochelari de soare, sa mor de nu am vazut-o prin clanu Soprano. Si mai ales cand l-am intrebat "Du iu spik romanian, inglish or frenci" si mi-a zis ca doar bulgareste si ruseste cu un ranjet dinte pauza lipsa gaura, am zis ca e clar, astia mananca oameni, d'aia e asa pustiu p'aci. Oricum, fuse fain Cu Atena aia ce se mai aude ? O facem prin iunie ? Traseu de 5-6 zile, la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 frumoase poze si peisagii. bine ca nu ati ramas pe acolo si ca nu v au amanetat bulgarii. succesuri multe in continuare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Bueeiiiii....este joi azi!! Inca nu am primit nici o propunere de plimbare pentru week-end, cu majoritatea ma vad zilnic pe la garaj si ne auzim la telefon dar nimic concret. Soooo.........bagati si voi ideei de plimbare chiar si cu ramanere peste noapte si fara plecare dimineata la 8:00, putem sa ne punem in miscare si pe la 10 - 11:00. Open Ride !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Meph, am o idee super de plimbare cu ramanere peste noapte....eu am plecat de ieri...undeva in statiunea Sf John. Aici e totul in regula, asistentele se poarta frumos, camera de hotel e ok, ce sa zic...facem ture zilnic de la salon pana la lift si retur ....in curand o sa ajung sa fac si uili(o singura carja)...pana atunci incerc sa imi tin echilibrul pe 2 "roti". Au si service aici. De ex ieri mi-au vulcanizat roata dreapta. A iesit totul bine. Eu stau pana marti asa ca va astept cu bratele deschise. Bwahahaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 ce ma te dai pe o roata sau teai operat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate