paispe Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Se pare ca s-a ocupat garajul userului pantera2006. Mai este alt garaj disponibil prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Mai am 1 loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Salutare. Este vreo cineva prin zona care se ocupa de servisare simpla, gen schimb lichid frana? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 pa Salutare. Este vreo cineva prin zona care se ocupa de servisare simpla, gen schimb lichid frana? Mersi! mihai , aka pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Iar l-am sunat prea tarziu pe pantera. Caut garaj in Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 era tzapan deja sau cum adica prea tarziu ? pe el nu tre sa-l suni, il cauti direct la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) fourteen, vezi ca la prosper in spatele shaormeriei(king chicken or smth) e o parcare supraetajata in care mi'am tinut mobra un sezon. cartele de acces, camere chestii. ultima oara cand am verificat era 100 de lei pe luna de mobra. daca mai are loc, si Pantera e baiat de comitet Editat Mai 12, 2013 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Caut garaj in Vitan. Parcare pazita 24/24,camere,bariera,caine comunitar de paza ,Acolo imi tin si eu mobra,recomand . fourteen, vezi ca la prosper in spatele shaormeriei(king chicken or smth) e o parcare supraetajata in care mi'am tinut mobra un sezon. cartele de acces, camere chestii. ultima oara cand am verificat era 100 de lei pe luna de mobra. 140 Lei mai nou Dormi linistit si fara stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 (editat) Smecherie!!! Eu stau in blocul vis-a-vis de ADP, deci e la 2 minute de mers pe jos de mine. Ovy_d, un numar de telefon de acolo ai? later edit: Am rezolvat! 266 de pasi de la scara pana la parcare Editat Mai 14, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Smecherie!!! Eu stau in blocul vis-a-vis de ADP, deci e la 2 minute de mers pe jos de mine. Ovy_d, un numar de telefon de acolo ai? later edit: Am rezolvat! 266 de pasi de la scara pana la parcare La ora aia nu aveam sigur nici un numar de telefon dar daca ai rezolvat inseamna ca mobra ta va fi vecina cu Black Bitch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Foarte de treaba domnii de la parcare, mi-au aratat si filmarea cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 si eu stateam tot la 2 min de ea va invidiez.. mi'e dor tare de parcarea aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Poti veni in vizita daca esti asa nostalgic ) Voi pe unde va intalniti sa spargeti seminte si sa va laudati mobrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Poti veni in vizita daca esti asa nostalgic ) Voi pe unde va intalniti sa spargeti seminte si sa va laudati mobrele? Pe la pizza hut la vitan la piata din cate stiu eu..nus daca mai vine careva pe acolo.Dar poti sa dai o fuga si pe la titan astazi pe la 19:30 la gura de metrou din parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 La ora aia muncesc cu drag si spor Poate va prind maine seara pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Lamn lagaraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alex_tenis Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Cineva la plimbare astazi prin Vitan? Pe unde va strangeti anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Baieti poate ne strangem si noi pe la garaj ca in vremurile bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Si unde e garajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Si unde e garajul? Normal ca in Vitan....) Si ca sa nu zica lumea ca "e uoameni rau" : Strada Sold. Matei Spiridon 24. Sa plouaaaaaaa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 BA, O ATENTIE O MASLINA CEVA??! NIMIC NIMIC. O SA REVIN CURAND IN SEA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezbracatu Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Leduri Auto-moto Schimbare lumina in bord Led pozitie far/numar Joc de lumini pe telecomanda preturi incepand de la 10 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Neatza...bwahahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Bueey.....ma gandeam sa ne vedem la o "tura" sau o "regina" daca tot a inceput ploaia. Se baga "nebunii"??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezbracatu Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Vrei sa fii vizibil in trafic? Te-ai saturat de soferii care te iau drept scuterist noaptea? Baga un XENON preturi de la 100RON cu tot cu montaj DOAR LA DEZBRACATU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate