Baiazid Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 1. Unde se pot monta? Eu m-am uitat si nu am vazut. Doar daca as scoate suruburi de la carena si sa pun bulon in locul surubului. 2. La o cazatura normala (<40kmph) pot ajuta la strambarea cadrului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 18, 2005 Admin Share Postat Mai 18, 2005 Servus.. In mod normal se prind in filet pe cadru.. Se gaureste carena in dreptul cadrului.. Sunt facute dintr-un plastic mai dur,dar care se polizeaza in cazul unei cazaturi.Merg facute si din teflon la un strungar,dar nu prea gasesti material.La Zzr-ul meu le-am facut din aluminiu mai subtire in carne,tocmai in ideea sa nu-mi strimbe cadrul in caz de busitura.Au iesit foarte bine(am si un strungar meserias care are material) si nici nu m-au costat mult(1 milion/perechea).Originale sunt vreo 100 iepuroi la Romana.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Chiar, nu e nimeni care sa aduca buloane de afara? M-ar interesa si pe mine pt un GS 500... Nici nu stiu, daca astea sunt pe modele de motoare sau sunt universale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Buloane si flansele aferente gasiti in cataloagele nemtilor.(louis, polo hein-gericke). Pot sa va aduc eu, dati mail cu codul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Hadess, poti sa-mi spui cum se numesc in lb. germana buloanele?vreau sa stiu ce caut, iar germana asta imi creeaza disconfort! Danke! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 ESTE FOARTE SIMPLU! EU MI-AM PUS LA CBR-EUL F4. CUMPERI KITUL PT MODELUL DORIT SI IN PACHETEL PRIMESTI SI INSTRUCTIUNILE DE INSTALARE. SINT MULTE FIRME PRODUCATOARE. CEL MAI LA INDEMINA ESTE IN LOUIS,POLO ,HEING..,.ALE MELE SINT MARCA LSL DE 75EUR, DAR MI-AM COMANDAT DIN USA O PERECHE PRO-TECK MULT MAI IEFTINA, 40EUR. FOARTE IMPORTANT: SE MONTEAZA FOARTE USOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Le gasesti ca si crashpads http://www.louis.de/_203d578cb3930891fd4b2...chterm=crashpad sau Sturzpads Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 Seamana cu rotile de role.... o merge sa pun de role? (glumeam) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Gasesti teflon in piata la obor, la aia cu fiare. pt navigare pe saituri in germana si alte limbi folositi http://www.google.com/language_tools Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate