remu1 Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Dar nu suruburi obisnuite ci din astea cum sunt pe motociclete . De exemplu surub cu cap de cheie tubulara de 8 dar capul surubului are umar ca si cum ar avea saiba . Stiti vreun magazin cu asa ceva prin Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Nu esti singurul care cauta .. eu am cautat pe la mine prin zona Titan .. nimic .. in Obor nimic .. asa ca astept si eu cu interes ceva "hinturi" . Pe mine ma intereseaza si suruburi cu imbus ingropat .. si suruburi de plastic. .. pentru carena .. dau bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Incercati pe Mosilor la intersectia cu Eminescu vis-a-vis de Pizza Hut.Magazin specializat de suruburi,simeringuri si rulmenti...eu am gasit o gramada de chestii utile la ei...suruburi in imbus din otel nu fier mort,piulite autoblocante ( foarte bune pe moto ca nu le mai pierzi) , simeringuri de cote mai ciudate si o-ringuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 eu am cumparat suruburi ciudate din bricostore si praktiker... poate gasesti acolo... cam scumpi ce-i adevarat. la surubul ala cu saiba din el... poti sa pui surub + saiba... eu asa am facut si a mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Acolo unde zice Axa, e magazin serios. Are si seturi de chei nimbus de calitate, la numai 100.000, si de-alea "unghiulare" un pic mai scumpe, dar in principiu au orice, pe comanda. Magazinul e pe langa serviciul meu (eu lucrez pe aproape de Foisor) si il stiu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Pai sa trec si eu saptamana viitoare in recunoastere .... ... dar sincer .. d'alea de plastic nu stiu daca gasesc.. ca imi e frica la carena , ca am luat din brico niste suruburi cu "gamalie" ... care din cauza vibratiilor posibil sa duca in timp la fisurarea superficiala a carenei/parbrizului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Acolo unde zice Axa, e magazin serios. Are si seturi de chei nimbus de calitate, la numai 100.000, si de-alea "unghiulare" un pic mai scumpe, dar in principiu au orice, pe comanda. Magazinul e pe langa serviciul meu (eu lucrez pe aproape de Foisor) si il stiu bine. "Nimbus" esti tu Sistemul se cheama "Imbus" sau "Allen" pentru anglofonii aia care gandesc in fractii. Dac va intereseaza un set de chei bune, "unghiulare", vedeti la louis. Anul trecut erau 4 euro si sunt super-scule. Avem vreo 4 seturi si le-am folosit din greu, nici o cheie nu s-a rupt sau rotunjit pana acum.Numai sa avti grija sa comandati in sistem metric, asta in caz ca nu aveti cine stie ce motor care masoara km in leghe marine si mm in fractii ciudate. Mama cat m-am enervat calculand ca 5/32" inseamna cam 3,96875 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 In Cluj - N gasesti in spatele garii in zona Armaturii vis a vis de ICPIAF (cladire mare cu 8-10 etaje) au tot felu de suruburi si scule Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Pai sa trec si eu saptamana viitoare in recunoastere .... ... dar sincer .. d'alea de plastic nu stiu daca gasesc.. ca imi e frica la carena , ca am luat din brico niste suruburi cu "gamalie" ... care din cauza vibratiilor posibil sa duca in timp la fisurarea superficiala a carenei/parbrizului ... Am vazut la vestitul bricostore niste saibe care pe o parte au cauciuc . Nu stiu daca se potrivesc la parbizul tau, dar poti retine ideea pui o bucata de cauciuc (camera de bicicleta) intre parbiz si capul surubului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 suruburi de calitate au si la ROCAST - din pacate nu au si inbusuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doncristi Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Pot trimite cam toata gama de suruburi si piulite care se folosesc la motociclete. Am produse chimice cum ar fi adezivi pentru filete, degripanti, curatitor frane etc. Toate produsele sunt profesionale si vin cu factura. Bafta, Cristi, 0746-155450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Da cu pas marunt gasesc, suruburi si piulite, pentru motociclete fabricate acum 45 de ani in soviete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Si eu caut un surub cu pas marunt pentru suzuki din 2000 . Surubul e de 10, lungime 80, dar cind l-am comparat cu unul cumparat de peste drum de pizza-hut mi-a dat ca pe 15 mm el avea 12 pasi iar cel cumparat numai 10 Am intrebat si la ROCAST si nu au asa ceva. Mi s-a sugerat sa incerc pe la service-uri , numai ca daca ma gindesc putin service-urile astea nu fabrica/importa suruburi, ci le cumpara si ei de undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate