MADOS Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 AM O RUGAMINTE PENTRU VOI, CE ANUME MA SFATUITI SA ALEG? * AM 1,90 METRI * SUNT USCAT SI COCOSAT * VREAU SA-MI IAU PRIMUL MEU MOTOR, SA FIE NOU-NOUT ( IN TIPLA, ULTIMUL AN DE FABRICATIE) * DORESC SA-L FOLOSESC IN SPECIAL PENTRU ORAS ( PT SERVICIU) * SUNT INTERESAT IN PRINCIPAL DE CONFORT (SUNT INALT, SA NU MI-ATARNE PICIOARELE PE JOS) * MANEVRABILITATEA SI FIABILITATEA SA AIBA UN CUVANT DE SPUS * VA ATASEZ SI DOUA POZE CU MOTOARELE IN CAUZA... MULTUMESC ANTICIPAT.... ROG SERIOZITATE MAXIMA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 hornet ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
go_cows Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) o sa stai cam indoit pe hornet 600, nustiu cum e fz6 dar tot cam asa banuiesc. hornet e pt oameni ceva mai 'mici'. Editat Aprilie 5, 2008 de go_cows Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Eu am 1.90 si 92kg la gol Uite asa vei arata pe un FZ6: si varianta ghemuita Imo, pe Hornet este si mai rau ca pozitie/aspect desi sunt aproape identice ca dimensiuni ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 daca zici ca vrei nou .. mai bine stai pe Yamaha si asta e pe testate de mine .. adica hornetu nou "m`i mic" in comparatie cu Yamaha ..dar poate este doar parerea mea .. daca ai ocazia ..incearca`le pozitia .. aa , si din cate am intzeles hornetu are un consum mai mare in oras ca FZ`u , dar honda se stie ca sunt mai fiabile si otusi fiind noi .. vezi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s!ck Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 le'am testat pe amandoua, un prieten are hornet. ce sa zic...hornetul mi se pare destul de mic in comparatie cu fz6. mie mi se pare la limita si am doar 1.81m... ar fi bine sa stai pe amandoua sa vezi cum te simti...cred ca ai arata totusi cam haios pe un hornet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Hornetul e intradevar cam mic, dar e poate putin mai distractiv ca fz6. Gandeste-te si la un supermoto daca vrei sa te dai in mare parte in oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Eu sunt un pic mai inalt chiar si umblu si in oras (la servici) si afara cu un CB 500, e destul de comod si sigur nu imi atarna picioarele Ca prima motocicleta cred ca e mai buna, Hornetul e mult mai nervos. Daca e chiar prima motocicleta o sa cam dai cu ea de pamant, ia un CBF 500 ca sunt mai ieftine reparatiile (toata motocicleta e doar 5500 EURO, vreo 2500 mai putin ca un Hornet). Are 58 de CP, mai mult decat e nevoie pentru un incepator ca sa moara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Hornetul e intradevar cam mic, dar e poate putin mai distractiv ca fz6. Gandeste-te si la un supermoto daca vrei sa te dai in mare parte in oras... si mai sprintzare , mai robuste , mai putina carenatura daca cumva o scapi .. deci ..oricum incearca sa probezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 pina sa vad topicul nu m-a traznit. Ideea e ca si eu vreau sa-mi iau luna asta un hornet si tot sa am 1.80 cred ca si eu sunt in aceeasi situatie ca voi. Dar nu se mai poate ridica seaua cumva? macar cativa centimetri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 daca vrei sa`l mai ridici ..exista niste distantiere pe louis.de dar care se prind la telescop si le inlocuiesc pe cele originale facand sa fie motoru mai sus sau mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s!ck Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 nu tine neaparat de inaltimea seii, ci mai degraba de pozitia in mers...adica cum iti stau genunchii, cat de aproape e ghidonul etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Nu stiu cum e pe Hornet dar eu am 1.87 si stau f bine pe Fazer am facut si drumuri lungi cu ea si nu e atat de obositoare. In ceea ce priveste prin oras sunt indragostit de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samy_91 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Eu sunt un pic mai inalt chiar si umblu si in oras (la servici) si afara cu un CB 500, e destul de comod si sigur nu imi atarna picioarele Ca prima motocicleta cred ca e mai buna, Hornetul e mult mai nervos. Daca e chiar prima motocicleta o sa cam dai cu ea de pamant, ia un CBF 500 ca sunt mai ieftine reparatiile (toata motocicleta e doar 5500 EURO, vreo 2500 mai putin ca un Hornet). Are 58 de CP, mai mult decat e nevoie pentru un incepator ca sa moara. mai bine iti iei banit GSF 400 ,60 cp...cu 1500 euro.......... ii perfect.dupa ce faci experinta iti iei ceva nou(parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 mai bine iti iei banit GSF 400 ,60 cp...cu 1500 euro.......... ii perfect.dupa ce faci experinta iti iei ceva nou(parerea mea) Sigur nu are 80 de cai? In cel mai bun caz are 53. Mda,dupa ce face experienta,nu se strica si poate are noroc sa il si vanda mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 da i-ati bandit 400 si nu o sa te doara spatele .........ci capul !!!!!! cautand piese pe aici pe forum .................................io sunt in situatia monster vs hornet , si cred ca inclin spre hornet , iar raspunsul la intrebarea ta il vei gasi la o firma unde au mai multe modele care le poti vedea si proba !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Daca vrei sa iti iei motor nou, testeaza-le pe amandoua pentru ca nu merita sa dai banii asa dupa pereri de pe forum, desi parerile astea te ajuta mult. Si pe mine m-au ajutat, insa cel mai bine e sa le incerci. Ori gasesti pe careva care are, ori ceva test drive. Eu am Hornet, nu sunt prea inalt (1,76) dar nu mi se pare o motocicleta prea mare. Pt mine e chiar buna, dar pt tine nu stiu cum a fi cu inaltimea. Acuma vad ca zici ca e primul motor. Daca esti incepator nu iti lua motor nou, parerea mea. Nu merita. Oricum le tavalesti si o sa te doara inima cand o sa le vezi zgariate si o sa te coste f mult. Un incepator nu stie sa aiba grija de motor, sa schimbe vitezele corect, sa franeze corect, sa foloseasca ambreiajul corect, sa depistezee eventuale probleme si sa le rezolve corect. Aceste lucruri sunt importante la inceputul vietii motocicletei si ii poti face mult rau unei bijuterii de motor cum e Hornetul sau FZ6-le mai ales cand sunt noi si model 2006-2008 Nu e ca la masini, iti iei carnetu si repede iti iei si maÂşină noua (si puternica daca se poate). Cu motocicletele se cade, asta e de stiut. I-ati mai bine ceva cu motor mai mic si sa fie second-hand si dupa un an iti poti lua un Hornet sau un FZ6 nou. O sa il apreciezi altfel, o sa il ingrijesti altfel, o sa il conduci altfel. Eu zic ca merita. E parerea mea si eu asa as face daca as avea de luat prima motocicleta. Asa as face acuma, dar nu asa am facut atunci Nu uita de echipament. Baga multi bani in echipament ca merita. Daca nu vrei echipament, pt ca mergi doar la servici, ia-ti un scuter de 125, 250cc si mai castigat iesi. Cu o casca te-ai scos, dar la motocicleta nici sa nu te gandesti sa iti iei numai casca. Si acuma imi laud manusile cu proectii carbon si cizmele racing, care daca nu le aveam, la cat erau de zgariate dupa cazaura, sigur eram zdrobit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 E NASOL HORNETUL DAK ESTI INALT! EU AM 1.66 SI PARCA PENTRU STATURA MEA A FOST FACUT... DAR DAK AI PESTE 1.80 MAI BINE BANDIT 650 K7 ! NU ARE CICLISTICA HORNETULUI DAR E MAI IERTATOR IN SCHIMB (84 CAI)! SUCCES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 E NASOL HORNETUL DAK ESTI INALT! EU AM 1.66 SI PARCA PENTRU STATURA MEA A FOST FACUT... DAR DAK AI PESTE 1.80 MAI BINE BANDIT 650 K7 ! NU ARE CICLISTICA HORNETULUI DAR E MAI IERTATOR IN SCHIMB (84 CAI)! SUCCES Ei hai sa nu exageram..eu am 1.83 si n-am nici o problema cu hornetul.sunt foarte multumit de alegere. pun bine picioarele jos, stau foarte comod pe ea. Dar cred ca topicul asta nu mai este de actualitate de mult. Ori si-a luat omul motor, ori s-a speriat si s-a lasat de sporturi extreme. Eu cel putin mi-am luat din aprilie si pina acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinnsann Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Eu am 1.85 si nu m-am gandit pana acum ca ar putea fi mic. Am hornet. Stau bine pe el si nu e deloc inconfortabil. Cel mai bine te urci pe ambele ca sa vezi cum stai pe ele ca altfel vorbele nu au valoare. Eu cand mi-am luat am comparat cu un monster si abia cand m-am urcat pe el m-am convins ca e cam mic. Ideea e sa ai picioarele relaxate cand mergi pe ea in orice conditii. Cred ca diferentele sunt mici oricum intre hornet si fz, hop pe ambele si o sa sti care iti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate