Sari la conținut

Iete ca-si lua si olteanca motocicleta


janel
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 418
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu cred ca tu faci inadins, tragi de fire la oameni, iti descarci bateria, iti pui in scurt firele, mai Janel tu vrei sa faci un film sau sa scrii o carte?

Esti culmea cu povestile tale, ma distrez copios de fiecare data cand ajung pe forum la partea cu oltenii (cele) pe motocicleta. Plimba-te si tu mai des ca postezi cam rar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acu imi dau seama de ce mi s-a oprit mie motoreta ! era janel cu noi si trebuia sa se intample ceva !

 

p.s. glumeam, a fost prea de treaba asnoapte sa stea cu noi pana la ora aia in ploaie si sa mai imi dea si canadiana de pe ea :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Wizzie: :blbl: :o :)

 

@ZORRO: si cat am tinut sa nu se afle ca eu sunt piaza rea...

 

@NaeL: nu mai spune nimanui ca-s eu de vina, n-o sa mai vrea nimeni sa iasa la plimbarica cu mine, si nu as vrea asta... :P

 

In seara asta am fost sa-mi iau motorul de la Aleko. A pornit, am plecat spre casa, simteam ca nu are deloc putere (zic: ''Ii trece ei, face iar nazuri de pisicuta), trec pe banda a doua ca sa depasesc o masina, trag de manson sa-i dau gaz.... dar nu mai vrea, si in loc sa-l las pe ala in urma, raman cu o viteza pervers de mica pe banda doi, cu soferi furiosi in spatele meu, claxonand si probabil urandu-mi de sanatate. Fac semn unuia din dreapta sa se opreasca, ca luminatia sa, tarina pisicuta, sa poate trece incet si sigur ca un Cadilac.

Incerc sa-o pornesc, dar momentul fericit se amana. Il sun pe Aleko, ii descriu simtomele si dupa cateva vorbe matru zice: ''Da' benzina mai ai?''

Ce credeti? NU MAI AVEAM BENZINA :o ''Si uite ca mi s-a intamplat si asta''

Norocul meu e ca exista oameni buni, asa cum am intalnit mereu in ultimul timp si asa cum este si Aleko. A venit dragul de el sa ma ajute (chiar daca avea de invatat pt examen), si pe langa carburantul adus, si-a mai bagat mainile si prin carburatoarele mele de le-a facut sa mearga mai bine.

Ajunsa la gropile de pe dealul Filaret si dand intr-o groapa de o frumuete coplesitoare, MI-A SARIT PARTEA SUPERIOARA A BORDULUI! ''Asa ceva nu se poate, sunt de-a dreptul daunatoare acestei motociclete! Incredibil!'' Am tras pe dreapta sa vad ce pot face, da' nu am rezolvat mare branza (a iesit un fel de spuma de branza :bounce: ):chestia aia statea doar in fire.

Nu va mai spun ce sarea la fiecare denivelare, parca era minge de ping-pong, nu altceva! Ca se si uita lumea la mine ca la circ. De ce? Pai cine a mai vazut ca motocicleta se conduce cu o mana pe ghidon si cu alta pe bord?!? :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Genial Janel; si toate astea s-au intamplat pe ploaie ca daca nu ma insel la ora aia inca mai ploua, nu?

 

Noi sa fim sanatosi.... :wave: :o :blbl: :o :) :P :bounce: :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:o :blbl: :o :) :P

propun sa angajam pe cineva sa o filmeze pe janel cand mai merge cu pisicuta, ca nu exista iesire fara peripetii la ea :wave:

Editat de NaeL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Roata spate nu poate fi centrata, adica spitele sunt ruginite, chestia aia pe care e pus cauciucul (am un lapsus, cum naiba se cheama?:o ) e lovita in mai multe locuri, e si ovala  :wave: .... Concluzie: mai bine cumpar o janta noua, decat sa renovez vechitura actuala!

fetitza, mai ai o roata la mine cu guma noua pe ea ....

nu vreau sa-mi aduc aminte de cate ori am spus sa vii sa iei piesele pe care le mai ai la mine... ai parca si ceva aprinderi ... etc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi, dupa ce am dormit in mai multe reprize, dupa o stare de ''bagami-as... , nu am chef de nimic'', spre seara, lupului singuratic din mine i-a venit chef de o plimbare in haita. Asa ca incep sa dau sms-uri si sa sun potentialii doritori:

-ZORRO: ''Io nu pot, ca nu ma lasa nevasta!'' (de fapt, nu a zis asa, a spus ca are de lucru... da' ce? voi il credeti? :bounce: )

-Aleko: ''Imi incarc bateria in Chitila, poate treceti voi pe aici''

-Hellryder: ''Fsjuggjbnfag la motorul lui Leoncio, poate alta data!''

-Fanel: ''Gata! Unde? Cand? Pot sa aduc o gagica de liceu?''

-Vamos: ''S-a facut! Pot sa aduc doua gagici de liceu? :drink: ''

 

La 20:30 trebuia sa ne intalnim la Arc.

Iau ruxacul cu scule, cobor la pisicuta, incerc sa-i repar bordul (adica am inceput sa lovesc cu patentul in niste clenciuri, sa se prinda la loc), nu rezolv nimic, si ce zic? ''Parca aveam un fir pe aici, ia sa leg eu bordul cu el!'' Si l-am legat!

Da' bag sama, legat-nelegat, ceva nu merge cum trebuie... firele alea or fi facut vreun party si s-au cuplat/combinat intre ele, ca NU MAI AM NICI CLAXON! :P Credeti-ma ca nu fac nimic intentionat.... :laugh:

M-am uitat si la sigurantele alea fuzibile, da' pareau in limitele normalitatii... Mi-as fi bagat nasul in fire, da' timpu' ma presa, asa ca am plecat, cam intristata ca plimb pisicuta neingrijita...

 

La Arc, Fanel si Vamos (fara gagicute, cica s-au speriat de caii lor, si au zis ca mai bine raman sa vada ''Mama vitrega'' pe Acasa) au mai sunat amici motorizati, da' unu era la berici, unu la prefectura, doi la scoala de fete... :laugh:

Vamos s-a tinut de cuvant si mi-a adus un bec de 12 V, asa ca acum am si lumina de drum :o (doar faza scurta, ce-i drept)

Unde sa mergem? La Cernica, sa mirosim si noi putin balta...

 

Pe Stefan Cel Mare, cine credeti ca ne depaseste in tromba, fara un claxon, un picior sau un semn cat de mic din mana?!? Nu, nu! Nu-i Punker-ul din Berceni, la el ne-am fi asteptat... E chiar BDu... de la el aveam pretentia la un mic gest... :wave:

 

La iesire din Buc, la soseaua Pantelimon intersectie cu Vergului, cum plecam de la semafor, un nene cu Dacia se baga de pe banda 2 pe banda 1, in fata mea, fara sa semnalizeze, ca de, nu mai are timp pt asta, alearga spre Cora, sa mai prinda niste promotii!!! :) Eu, din pacate, nu am spiritul de observatie prea dezvoltat, cam da in gropi, da' pe asta il ginisem din timp.

 

Drumul spre Cernica l-am cam ratacit, a trebuit sa facem un ocol pe centura (apucasem drumul spre Lehliu). Scapam teferi de niste caini cam costelivi care au atentat la integritatea noastra fizica, admiram lacul, ne tratam cu niste Sprite adus de Vamos, punem tara la cale (in realitate, doar o tura de duminica la Cheia, ca tot se poarta) si plecam... Drumul de intoarcere - la fel: plin de f****i la creieri, care cred ca se afla pe tarlaua lu' tac-su, nu pe drum public!

La Mihai Bravu, m-am despartit de ''haita''... la Baba Novac, un ''scumpicel'' franeaza brusc fara motiv, franez si eu cu toti sabotii (cred ca am lasat cauciuc pe asfalt), injur ca un birjar (fireste, in casca) si merg mai departe. Pe Vacaresti, aproape de Agip, acelasi lucru: ca la indigo, numai ca era taxi :blbl:

 

Am ajuns acasa, fericita ca nu s-a intamplat nimic grav, ca motorul meu nu a mai facut nazuri, ca am mai invatat cate ceva din tainele mersului pe motor prin JUNGLA.

 

Nu mai scriu nimic, ca iar zice nenea Wizzie ca prea ma intind la vorba...

Maine - la Etrusco.

 

Va salut cu farul! (ca acum am si eu)

:o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Janel, am inceput sa sufar de sindromul cainelui lui Pavlov. Nu pot adormi pana nu citesc povestea zilei scrisa de tine si de Pisicuta :wave: Te rog ai mila de somnul meu si continua sa produci noi si noi pagini de nepieritoare literatuara motociclistica. Sheherezada mica!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, si eu dupa ce am incarcat bateria, da-i sa plec din Kitila. Era 1 :wave:

Aproape ca se repeta faza de la benzinarie :o , iara imi merge intr-un cilindru.

 

Ma asez in praf, scot sacu' cu scule si incerc ceva nou:

fac reglajul la tacheti la 0.15 admisie,0.15 evacuare . De la 0.10, 0.10 mm.

Un (cuvant urat) de 0.05 mm, fara de care merge motorul intr-un cilindru.

M-am prins frate care e secretul la boxere, tre sa se aseze proprietarul cu fundu pe sol si sa repare , in nici un caz vreun mester.

Janina, dar vad ca nu duci lipsa de benzina (credeai ca zic benzinica).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa va spun ce am mai facut!

Vineri, inainte sa plec spre Etrusco, vecinul meu de care v-am spus intr-un episod anterior, mi-a facut claxonul (un papuc nu facea contact) - puteam sa fac si eu asta - si mi-a verificat sigurantele.

In drum spre Etrusco, pe Vacaresti, cum rulam cu viteza putin peste limita maxima permisa, simt ca ma loveste ceva in piciorul drept. Apuc sa vad un disc argintiu si sa aud un sunet cristalin de la impactul cu asfaltul. Imediat mi-am dat seama ce era: farul. Va vine sa credeti? MI-A CAZUT FARUL IN MERS! M-am intors sa-l iau, am verificat becul si nu era ars (culmea, nu?), am montat farul; sa vad daca mai am lumini - IAR SUNT FARA LUMINI, ACUM NU SE MAI APRINDE NICI POZITIA.

Sa recapitulam: - semnale nu am;

- claxon nu am;

- pozitie nu am;

- lumini de drum nu am;

- numar nu am.

Vai de mine ce inconstienta sunt! :P

La Etrusco - caterinca obisnuita si binemeritata.

Pe la 1 fara ceva, am plecat singura spre casa, fara lumini. Norocul meu ca nu prea au fost masini, si mai ales ca nu m-am intalnit cu politie.

 

Sambata - pauza cauzata de o zi de lucru.

 

Duminica dimineata mi-am dat seama ca nu am bani de drumul planificat la Cheia :blbl:

Asa ca m-am dus in AutoVit, sa mai vad si eu una, alta, sa caut oglinzi...

Acolo ajung dupa ce am proasta inspiratie sa merg pe Splai (cozi lungi de masini). M-am strecurat printre masini, cativa soferi mi-au facut loc, altii mi-au blocat si mai mult drumul.... La targ, cand s-o pun pe cric, las in jos laba cu piciorul stang si las usor motorul pe partea stanga pana se propteste in cricul lateral. :laugh: Asa-i ca v-am pacalit??? Asta se intampla deocamdata dupa ce adorm, in visurile mele. Asa ca cer unui om sa ma ajute sa-l ridic pe cric. Vine un tip mai scund, Alex. ''Hai ca te ajut eu, stiu cum e.'' Tipul are un DR 650 RS albastru...

Dupa o tura de alee, gasesc niste oglinzi ieftine si cam urate. Zic: ''Uite ceva ce s-ar potrivi pisicutei!'' Le iau, le probez, le platesc, Tunaru ma ajuta sa le instalez...

Il rog pe stimabilul domn Tunaru sa-mi incerce becul, sa vad daca el e responsabil pt lipsa luminii la pisicuta (cu toate ca nu parea ars), becul merge. Omu' se uita la sigurante si .... doua erau arse. Cumpar de la un mosulet, le schimb, am lumini!

 

Cristi se ofera sa-mi faca carburatia intr-o zi cu soare si sa-mi dea (contra cost) releu de semnal (intr-o zi cand o sa am bani).

 

Cunosc niste oameni cu DR-uri si Dominator si accept invitatia lor de a da o tura pana la Giurgiu, ca doar ii aproape, ca sa mancam si noi o ciorba de somn.

Stabilim ora de plecare (13 si ceva) si locul (OMV Eroii Revolutiei). Dau si eu mesaje prietenilor invitandu-i la ride spre Dunare. Numai refuzuri (cum de nu ma mira? unu are o nunta - persoana importanta, nu spui cine- , altu' e la Legal Racing, altu' n-are numerele venite, ...), cu exceptia lui Adrian DR 650 (Vamos) care-i oricand incantat de un drum, indiferent unde, da' sa fie si hartoape.

 

S-a facut grupul ( trei DR-uri de 650, un Dominator, un Canyon, o Nipra-a mea) si... la drum!!! :blbl: :o :)

 

Pe curbele alea de pe la Calugareni am abordat una cu o viteza cam mare pt experienta mea, si in loc sa o culc si mai mult ca sa ies bine din curba, am ridicat-o putin si am taiat curba... Nu am intrat pe contrasens, dar nici mult nu mai aveam... Si de ce e problematic?!? Pt ca din sens opus vene o Dacie papuc... Ma si vedeam moarta :lol: .... Am tras de ghidon cat am putut spre dreapta si am trecut cam la 30 cm de Dacie. Cristi, un tip care rula in spatele meu, nu stia ce sa faca: sa traga pe dreapta ca sa cheme salvarea?!? Nu mai credea ca scap. Nici eu nu mai credeam ca scap. Doamne, m-ai ajutat dinou! Ce sperietura am tras :drink:

 

In Giurgiu, am oprit la un restaurant pe margine Dunarii, am intrat sa mancam (aveam o foame pe noi.... ) si mancare... NU EXISTA! Era o nunta.... :laugh:

 

Am hatarat sa mergem pe drumuri forestiere, pe langa Manastirea Comana...

Si pisicuta a inceput sa aiba cate ceva de obiectat: probleme cu contactul, cu firele, a sarit un prezon de la partea superioara a alternatorului/motorului si a inceput sa scuipe ulei intr-o veselie (au pus baietii un surub de 8, dar a sarit, cred ca filetul e belit; si apoi inca o data, alt surub, mai bine strans... acelasi rezultat). La cateva opriri am uitat sa dau drumul la benzina, si , dupa cateva sute de metrii mi s-a oprit. Prima data: ''Ce-n pana mea ai? Cum ma dau putin mai tare-n tine, te superi? Cine esti tu de-ti permiti sa te opresti fara motive plauzibile?'' Si dupa cateva minute de verificat bujii si curent, Alex zice:'' Da' la benzina ai dat drumul?'' :wave: Si atunci mi-am amintit ce ziceau oamenii pe forum: comunistele nu sunt proaste decat daca proprietarul e prost.

 

A gresi e omeneste, da, asa e. Dar a repeta greseala... cum mai e? :bounce:

 

Am ramas dinou fara benzina (sunt o iresponsabila), mi-a dat unul din baieti, am mai alimentat de la o benzinarie ca-n vestu' salbatic si apoi am intrat pe drum forestier. Vai cat de mult imi place....urcusuri, coborasuri, gropane, nisip... Pisicuta trage, nu gluma! Daca nu ar fi fost bordul ala neprins bine, m-as fi bucurat mai mult. (In treacat fie spus, vreau si eu enduroi... da' sa nu-i spuneti pisicutei,da?)

 

Am poposit sa mancam, ne-au atacat tantarii, am plecat, am mers pe alat ruta spre Buc, prin sate uitate de min. transporturilor (raiul enduristilor)...

 

Clar mi-am luat azi injuraturi cat toata saptamana la un loc, nu cred ca a fost prea placut pentru colegii mei de plimbare sa faca opriri dese...

 

Am ajuns in capitala fericiti si hatarati sa repetam figura...

Motorul pisicutei este plin pe dinafara de uleiul scuipat, filtrul de aer - cam la fel, dar pe dinauntru...

Maine ma duc la Cristi (Dominator) sa izoleze firele, sa faca bordul, sa puna silicon in gaurica, in locul prezonului...

 

Ma simt vinovata pt tratamentul la care am supus-o pe pisi (am forjat-o, i-am dat 120 pe un scurt sector, atat arata la bordul meu, dar baietii aveau la bord 160 :o ; am bagat-o prin gropi fara mila, am mai evitat eu cateva, dar nu multe )

Sper sa nu ma pedepseasca (cum de fapt as merita) :lol:

 

Asa ca a mai trecut inca o zi din viata mea de motociclista. Cate vor mai fii? Cateodata ma sperii de ce pot face.... ma sperii eu pe mine... Prostia duce numai la probleme...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inca o zi in viata pisicutei si a oltencei. Inca o noapte linistita, cu somn adanc si linistit in viata sultanului, careia Seherezada i-a zis o noua poveste :wave:

Lasand poantele, e clar ca tre'sa-ti faci o revizie generala la Pisicuta, altfel te va lasa cand te astepti mai putin. Si poti ajunge o povara in grup. Daca erai baiat, riscul era mai mare, asa baietii sunt clar mai ingaduitori cu o fata (frumoasa) :o

Editat de f_zoltan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Hairy Poker

In drum spre Etrusco, pe Vacaresti, cum rulam cu viteza putin peste limita maxima permisa, simt ca ma loveste ceva in piciorul drept. Apuc sa vad un disc argintiu si sa aud un sunet cristalin de la impactul cu asfaltul. Imediat mi-am dat seama ce era: farul.  Va vine sa credeti? MI-A CAZUT FARUL IN MERS! M-am intors sa-l iau, am verificat becul si nu era ars (culmea, nu?), am montat farul; sa vad daca mai am lumini - IAR SUNT FARA LUMINI, ACUM NU SE MAI APRINDE NICI POZITIA.

Sa recapitulam: - semnale nu am;

- claxon nu am;

- pozitie nu am;

- lumini de drum nu am;

- numar nu am.

Vai de mine ce inconstienta sunt! :wave:

Eu propun o actiune de intr-ajutorare a oltencei ca altfel o pune rau de tot si degeaba ne vom agita ulterior... :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe Stefan Cel Mare, cine credeti ca ne depaseste in tromba, fara un claxon, un picior sau un semn cat de mic din mana?!? Nu, nu! Nu-i Punker-ul din Berceni, la el ne-am fi asteptat... E chiar BDu... de la el aveam pretentia la un mic gest... :wave:

io v-am salutat, am si stat la semafor in spatele vostru, dar cum nu prea aveti oglinzi... v-am claxonat cand am treceut pe langa voi ... :o

 

eram in graba f. mare si d'aia nu am mers paralel ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Olteanco, sincer acum... vrei s-o belesti noaptea ca nu te=a vazut unul pe o strada intunecata sau cine mai stie ce ? E bine pt tine, in primul si in primul rand, sa o ai pe pisi a ta in stare buna de functionare.

 

:wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Hairy Poker
eram in graba f. mare si d'aia nu am mers paralel ..

te intelegem nepoate, dar acum macar la o cafea puteai sa ramai si tu.. :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Draga Janel, probabil ca nu iti dai seama acum insa o o reparatie generala este absolut NECESARA!! Risti sa patesti ceva si e pacat, mai ai multi kilometri de mers in fata!! :wave:

 

Si apropo, eu tot in Berceni stau. Cum de nu ne-am intalnit pana acum??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai cum am zis ieri, azi aveam planificat o tura la Cristi (Dominatorul :wave: ) pt mici reparatii.

Cobor la pisi a mea si ce sa vad? Asta mica e toata plina de ulei, parca a stat si s-a jucat in cazane de pacura. Io am sters-o dupa ce am venit de la Giurgiu (aseara), si acum, dupa o noapte intreaga de STAT, i-a curs ulei? Pai eu credeam ca scuipa pe sus, de unde lipseste prezon, da' observ ca nu numai pe acolo. La cum arata, am crezut ca nu mai am pic de ulei in motor. Verific joja si cota apelor Dunarii nu-i alarmanta. Sterg uleiul, verific daca mai am benzina-n rezervor si vad doar partea dreapta a acestuia care pare ca are suficienta (sorbul se afla pe stanga), pornesc motorul, plec si la Eroii Revolutiei moare motorul. Verific luminile si nu mai am, deci nu are curent. Presez putin firele contactului general, se aprind luminile-n bord, dau sa pornesc, toarce cateva secunde si se opreste. Bag ochiu'-n rezervor, benzina-n dreapta, pauza-n stanga. Deci... IAR RAMAN FARA BAUTURA?!????!!!!!! Acum s-a verificat banuiala mea: sunt o persoana foarte norocoasa. Pai di she? Eram oprita chiar langa o benzinarie. Dar alta comedie se ivi: eu cu pisi pe dreapta drumului, benzinaria pe stanga. Traficul infernal, ca de dimineata. Si pun-te Janelule pe facut semne soferilor sa-mi dea voie sa trec. Nici vorba! Se uitau la mine ca la cosmonaut. Imping pe pisi mai spre centrul benzii 1 si dinou fac semne: toti ma ocolesc, nici unul nu opreste (cata indiferenta). Masini - una dupa alta. Iar imi ajuta Dumnezeu: doua tipe traverseaza neregulamentar, masinile incetinesc, io ma introduc in problema ''N-or fi chiori sa dea peste mine!''

Alimentat, plecat, ajuns la Cristi.

Cristi a izolat contactul general, l-a prins cu doua coliere de cadru (pana acum atarna cu nonsalanta), a prins bordul, mi-a pus prezon si silicon rezistent la temperaturi ridicate acolo pe unde scuipa ulei, mi-a vopsit tobele, mi-a prin oglinzile mai bine (apropo, si acum intorc capul... deh, obisnuinta. oricum, oglinzile nu-mi sunt prea utile, vibreaza de ma dor ochii cand ma uit in ele), mai la ambreiaj, mai la frane... La sfarsit, mi-a facut un numar pt pisi (reamintesc ca eu aveam pus pe post de numar un carton urat, murdar, plouat, depravat, DUBIOS. surprinzator ca nu m-a oprit politia atata timp), un numar pe o tabla de numar provizoriu, rosu, pe spatele acesteia, de fapt... Acum am cel mai interesant numar din tara, ii da pisicutei o nota de noblete si exotism :o :blbl: :o

 

Apoi am mers pana la MotoMania, sa vad care e smenu' cu lising-ul la ei (vreau si eu enduroi)... Descurajant :P

 

Pana una alta, cu enduroi sau fara, dupa ce o sa reglez carburatoarele si schimb simeringul de palier, pun pe spate un C9, daca fac rost de unul mai ieftin...

Daca vreau sa o bag prin noroaie pe pisi, tre' s-o incalt, nu? Doar nu ati vazut pe aratura si denivelari vreo tipa pe tocuri.

 

Maine nu scot mobra, lucrez... :bounce: :drink: :laugh:

 

Dar poimaine, miercuri, sper sa merg la Oltenita pe cursul Argesului...

Oi trai sa va mai povestesc si pe asta...

Sanatate si bulan exagerat (ca al meu).

Pupici tuturor pt sustinere, sfaturi, incurajari. Salutare otomane (nu agata fetele in bikini din Florida ca te spun Cristinei :) ), salutare sultanule si un somn cat mai lin (odata am vrut sa ma opresc, sa nu mai scriu ce fac cu motorul meu, dar la incurajarile tele si ale altora, mi-am zis ca merita sa continuu), salutare BD (scuze pt acuzele nefondate), salutare Vlad (iarta-ma ca nu ti-am eliberat balconul, in curand... rabdare), salutare vecino, salutare uizule....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa ne traiesti Janel.

Nu am mai intrat pe net de vreo 3 zile ca zugravesc si nu mai am calc, dar am ajuns si eu la munca, si cum este evident "muncesc" (stau pe net).

Cum am intrat ti-am citit ispravile si in prima faza un singur gand mi-a venit in minte: NU ESTI NORMALA - Cum ai putut sa mergi fara lumini??? Te bagi tare in curbe??? Sapt. trecuta am fost la Snagov si m-au depasit 2 cu niste motoare tari, si dupa putin timp unu era in sant ca s-a bagat tare (in curba pe nisip).

 

Ai grija de tine si sa ne bucuram in continuare de povstirile tale care sper ca nu vor contine ispravi periculoase.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

te joci cu viata

pune-ti la punct motorul

banuiesc ca nici echipament de protectie n-ai...

 

sa te tina norocul pina ai nevoie de el :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...