alex_dr Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 ban zsolt din ce data ai permis si la cine ai facut scoala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 ban zsolt din ce data ai permis si la cine ai facut scoala? din 29.07.2010 si lam facut la Vizaknai (are poligonu in Crasna) tu undei/cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 cei de pe crasnei, nu sunt cu cross-uri? se pare ca m-am inselat, io asa am stiut ...........sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 eu am facut la walex-wmx deasupra de prefectura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 eu am facut la walex-wmx deasupra de prefectura Acolo am facut si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 @alex_dr @ban_zsolt salutare si bine ati venit printre motociclisti, sper sa nu aveti parte de incidente pe "autostrazile" noastre. Asfalt uscat si cald. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 multumesc! ban zsolt nu porti cumva ochelari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 multumesc!ban zsolt nu porti cumva ochelari? Nu, am paru lung si cand era pe poligon am venit cu scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 chiar cand mi-am depus dosarul si am facut prima ora de legislatie am dat mana cu un baiat care a luat in ziua aceea sala si am crezut ca tu erai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kubanezu Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Sal'tare. De curand am achizitionat si eu un Daelim Road Win 125...sunt din Cehu-Silvaniei...si calaresc motoarele de la aproape 13 ani...iar acum nu demult am implinit frumoasa varsta de 18 ani...binenteles k am facut si permisul cu cat A si B... . Si sa nu uit sa va aduc la cunostiinta noutatea din Cehu ....s-a turnat asfalt NOU:X!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Sal'tare. De curand am achizitionat si eu un Daelim Road Win 125...sunt din Cehu-Silvaniei...si calaresc motoarele de la aproape 13 ani...iar acum nu demult am implinit frumoasa varsta de 18 ani...binenteles k am facut si permisul cu cat A si B... . Si sa nu uit sa va aduc la cunostiinta noutatea din Cehu ....s-a turnat asfalt NOU:X!. Bun venit,cat despre asfaltul din Cehu chiar ieri am fost placut surprins,dar totusi din 50 in 50 de metri au lasat niste gropite interesante al carui rol ramane enigmatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 mno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 mno Mno ase. V-am vazut in oras, va sta bine impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_dmx Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) salut sunt cristi am 26 de ani,permis de 7 ani,am 1.75 si 75 de kg,cam blond ochi albastri. motoare am doua un suzuki gsx-600f si kawasaki zx900-r Editat Octombrie 26, 2012 de cristi_dmx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Salutare Cristi si bun venit! Suzuki-ul nu a fost a lui Bogdan Mitrasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_dmx Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Salutare Cristi si bun venit! Suzuki-ul nu a fost a lui Bogdan Mitrasca? nu l-am adus eu din belgia acum un an,am auzit ca mai are careva sau a detinut unu la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soundastic Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Salut, sunt Sergiu din Zalau, am 34 de ani si carnet de...o saptamana iar asta e motorul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_dmx Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Salut, sunt Sergiu din Zalau, am 34 de ani si carnet de...o saptamana iar asta e motorul: fain motoru sa il stapanesti sanatos si fara incidente,sper la primavara sa facem de-o gasca sa iesim la ceva drumetie,hai bafta si vreme frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zinkeh Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Va salut! Sa ma prezint,eu sunt Teodor si pendulez intre Simleu si Cluj. De o saptamana mi-am cumparat un canar calben ca un galbenus. Pe la sfarsit de ianuarie dau si eu examenul. Doamne ajută! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 salut!sa ai noroc de motor si succes la examen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Salutare .. Pe 15 ianuarie imi cumpar si eu un R6 din 2008 .Ma numesc Wily ..Si daca v-om avea norocul ne vom intalni pe strazi .Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 salutare. io is ghita. si nu, nu umblu pe la portita. umblu pe la banci ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate