Sari la conținut

Zinkeh

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    tzinkeh
  • Skype
    talos.teodor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    NĂźrnberg
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    B.m.w F650 Gs

Zinkeh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Vineri dupa ce am mi-am ridicat motorul de la service si am facut 80 de km pana acasa,apoi am observat la stop, ca de sub bord iese fum de langa un cablu. Daca era scoasa din viteza parca era mai rau decat in viteza intai si cu ambreiajul tras. Tipul de la service a incercat sa repare claxonul si mi-am schimbat releu de semnalizare. http://i60.tinypic.com/28rk1m0.jpg Daca aveti ceva sugestii v-as fi tare recunoscator!
  2. Zinkeh

    Ajutor&asistenta moto!

    Dacă bine îmi aduc aminte am văzut așa ceva la vitacom. Magazinul e peste drum de magazinul Play, pe strada Iuliu Maniu.
  3. Are are apro 45000 km. Bine ar fi sa fie lanțul de distribuție și să nu fie ceva mai grav.
  4. Uleiul a dat pe afară, dar nu știu să fie pus prea mult. Urmează să îi fac schimbul de ulei și poate pot să vad mai multe atunci. Sunetul e asemănător cu cel de aici : Mersi de răspuns.
  5. Salutare, Mă poate ajuta cineva cu ceva câteva sfaturi? Am un Gs din 2000, l-am luat acum un an, dar nu l-am dus imediat în service că na, plecat cu treabă, lipsă monetar. Acum când l-am dus la mecanic, mecanicul mi-a recomandat să nu bag bani în el că n-are rost, motorul scoate un sunet ciudat. Cam așa cântă, sau mă rog, falsează: (e înregistrat cu telefonul în stradă, da sper că se înțelege). Alte simptome: are vopseaua sărită în unele locuri (pe motor), și ce am citit pe advrider să verific de benzină în ulei, cam da, uleiul miroase a benzină, și ultima dată a dat pe afară. Ce opțiuni am?
  6. La Cluj se da poligon dupa legea veche vineri, domnisoara de le secretariat de la scoala mi-a zis ca ma pot programa, da nu mi-am terminat flotantul. Ca na, prostia si domnia se plateste.
  7. Ca sa fiu si eu pesimist: o sa fie fain cand expira scoala de soferi si tot nu o sa se poata da. distractie yey!
  8. Zinkeh

    BURSA LOCALA

    Vand geaca moto Lewis, kevlar energized. Pret 160 ron. Eu am 1,73 si 78 de kg si imi e mare. Cred ca ar merge la cineva de 1.80 si de 80- 85 de kg
  9. Zinkeh

    Sa Ne Cunoastem !

    Va salut! Sa ma prezint,eu sunt Teodor si pendulez intre Simleu si Cluj. De o saptamana mi-am cumparat un canar calben ca un galbenus. Pe la sfarsit de ianuarie dau si eu examenul. Doamne ajută!
  10. La Multi Ani !

×
×
  • Creează nouă...