Atti the Hun Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Vand Mobra 50 in stare buna.Trebuie reglate platinile in rest e ok,retapitata,vopsita etc etc,urgent .pret 250 negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Vand calculator! procesor: amd athlon 1.60 ghz memorie: 768 ram hard-disk: 80 gb placa video: n-vidia fx5200 128 mb pret: 500 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kon_robi Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 DE VANZARE GEACA DIN PIELE. Geaca este nou nouta. pret 400 RON negociabil. ESTE MARIMEA M Pt informatii: kon_robi@yahoo.com sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Hai lasati mobrele si luati-va conserva ca o venit iarna.UP^^^ VANDUT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serkan77 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Grele vremuri,pasa proasta,mi-e si greu sa scriu,dar...vand TRANSALP,88,vopsit brici,600cmc,fara imbunatatiri,cu numere rosii(doar un rand am scos) valabile pana pe 8 dec.Acum e la garaj,dar postez poze daca e nevoie,unii il stiu deja si e la fel...900 euroi.E ieftin pt ca l-am luat ieftin,deci nu negociem.IARNA CARUTA,VARA SANIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Grele vremuri,pasa proasta,mi-e si greu sa scriu,dar...vand TRANSALP,88,vopsit brici,600cmc,fara imbunatatiri,cu numere rosii(doar un rand am scos) valabile pana pe 8 dec.Acum e la garaj,dar postez poze daca e nevoie,unii il stiu deja si e la fel...900 euroi.E ieftin pt ca l-am luat ieftin,deci nu negociem.IARNA CARUTA,VARA SANIE! schimb nu te intereseaza ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Cumpar hard pt laptop pe IDE minim 60 gb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serkan77 Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 schimb nu te intereseaza ???? Din pacate nu Ionut,tre ceva banei,ca nu l-as da,doar stii cat am asteptat sa il aduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Vand Honda Black Widow 750.detalii: http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=344829 Ps. negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Din pacate nu Ionut,tre ceva banei,ca nu l-as da,doar stii cat am asteptat sa il aduc dar ce ai patit de il vinzi deja.... adica ai apucat sa faci 200 de km cu el ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Cumpar cauciuc enduro-cross 120/ XX/ 17 sau 110/ xx/ 17Chiar si second hand. PM sau 0744 973 166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serkan77 Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Ps. negociabil Am facut vreo 400 doar,dar eu cred ca in ianuarie voi zbura putin pt vreo 6 luni si ar fi pacat sa-l tin degeaba pana atunci,mai bine zis banii,banii,banii stau blocati si apoi in vremurile astea... Mesaj completat dar ce ai patit de il vinzi deja.... adica ai apucat sa faci 200 de km cu el ?? Am facut vreo 400 doar,dar eu cred ca in ianuarie voi zbura putin pt vreo 6 luni si ar fi pacat sa-l tin degeaba pana atunci,mai bine zis banii,banii,banii stau blocati si apoi in vremurile astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Salutare tuturor, Desi sezonul s-a cam incheiat mai sunt multi temerari pe care-i vad pe sosele. Atat pentru ei cat si pentru cei care-si fac cumparaturile moto iarna, o sa scot la vanzare o serie de produse NOI, in ambalajul original, la preturi speciale. Asadar: Manusi piele touring - manusi lungi din piele bovina - protectii carbon la pumn si intaritura suplimentara pe palma - inchidere cu banda Velcro pe incheietura - strangere cu banda Velcro pe antebrat Marimi : S - L - XL - XXL Cod: 738 Pret 33.5 Euro ---------> Reducere 10% = 30 Euro sau 129 RON, inclusiv TVA. O sa revin in curand cu alte produse. Contact: c_clau25@yahoo.com 0748 232647 0763 821109 Mesaj completat Dupa cum am promis revin cu noi produse: Geaca piele chopper, 2 modele: - piele bovina, 1.1mm, rezistenta finisat lucios - 2 buzunare exterioare aplicate - buzunar interior - fermoar exterior metalic, robust si rezistent - fermoar maneci - reglaj lateral in talie cu siret de piele Marimi : M - L - XL - XXL Cod: 475 - piele bovina, 1.1mm, rezistenta finisat lucios - 3 buzunare exterioare aplicate - buzunar interior - fermoar exterior metalic, robust si rezistent - reglaj lateral in talie cu siret de piele - strangere in talie cu curea - epoleti piele fixati cu capse - fermoar maneci Marimi: M- L - XL - XXL Cod: 479 Diferenta intre cele 2 este cureaua din talie si epoletii la al doilea produs. Gecile arata mult mai bine in realitate decat in poze .... Pret: 112 Euro ----------> Reducere 11% = 99 EURO sau 425 RON Va astept pentru comenzi contact: c_clau25@yahoo.com 0763 821109 0748 232647 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blood Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Pentru ca am vazut ca sunt si ceva motoristi care sunt si alpinisti am zis sa imi incerc norocul. Cumpar 2 scripeti petzel rescue in stare cat mai jalnica, imi trebuiesc sa ii casez la lucru(ai mei s-au furat) si mai cumpar sau primesc prin donatie 2 acumulatori AA tot in stare de nefunctionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blood Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Pentru ca am vazut ca sunt si ceva motoristi care sunt si alpinisti am zis sa imi incerc norocul. Cumpar 2 scripeti petzel rescue in stare cat mai jalnica, imi trebuiesc sa ii casez la lucru(ai mei s-au furat) si mai cumpar sau primesc prin donatie 2 acumulatori AA tot in stare de nefunctionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 (editat) dezmembrez kawasaki zx-9r model C (98-99), mai am urmatoarele piese, bord, semighidoane, rampa carb, filtru aer+ramair, franele(fara furtune), cdi, discurile de fata, cartusele de la furca, axe, bascula si telescop, si scarite + suporti, ma puteti contacta pe YM sau mail la adresa C9h13no3_addict@yahoo.com sau tel: 0757 609 600 Editat Decembrie 8, 2010 de Ra964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 vand Mini Laptop packard bell zg 5 (hp) 10, 1 inch. Procesor 1, 6. 2 g ddr, dard disck 160 g, placa video 256, wifi, cititor card, baterie noua cu 6 celule cumparata in vara (280 ron ) tine incarcat 5-6 ore, incarcator maina (90ron) licenta windovs cu timbru, web cam 1, 3 mpx. Stare f buna. Schimb numai cu samsung galaxi s....pret 799 ron vand top case givi 46l,stare buna +placa de prindere givi pret fix 100 eur 1.. 5 smd alb 5000k pret 25 ron 2..4 smd alb 5000k pret 20 ron acestea sunt pt logan ph1 pozitie si potrivesc la orice loga si pt restul de lumini ,nr ,plafoniera ,torpedou portbagaj cu lumina puternica 5000k alb rece 3...4 smd galben 15 ron 4...4 smd albastru 15 ron 5...5 smd galben 20 ron 6...10 smd alb 5000k 25 ron 7...12 smd alb 5000k 30 ron pt plafoniera sau portbagaj tel 0745538663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zozo_80 Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Vand topcase Nonfango 736 LX cu placa de prindere inclusa , pret 220 ron neg .Info. tel. 0741.888.657 yahoo mes vlad_muresan2003, pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Salutare tuturor, Desi sezonul s-a cam incheiat mai sunt multi temerari pe care-i vad pe sosele. Atat pentru ei cat si pentru cei care-si fac cumparaturile moto iarna, o sa scot la vanzare o serie de produse NOI, in ambalajul original, la preturi speciale. Asadar: Manusi piele touring - manusi lungi din piele bovina - protectii carbon la pumn si intaritura suplimentara pe palma - inchidere cu banda Velcro pe incheietura - strangere cu banda Velcro pe antebrat Marimi : S - L - XL - XXL Cod: 738 Pret 33.5 Euro ---------> Reducere 10% = 30 Euro sau 129 RON, inclusiv TVA. O sa revin in curand cu alte produse. Contact: c_clau25@yahoo.com 0748 232647 0763 821109 Mesaj completat Dupa cum am promis revin cu noi produse: Geaca piele chopper, 2 modele: - piele bovina, 1.1mm, rezistenta finisat lucios - 2 buzunare exterioare aplicate - buzunar interior - fermoar exterior metalic, robust si rezistent - fermoar maneci - reglaj lateral in talie cu siret de piele Marimi : M - L - XL - XXL Cod: 475 - piele bovina, 1.1mm, rezistenta finisat lucios - 3 buzunare exterioare aplicate - buzunar interior - fermoar exterior metalic, robust si rezistent - reglaj lateral in talie cu siret de piele - strangere in talie cu curea - epoleti piele fixati cu capse - fermoar maneci Marimi: M- L - XL - XXL Cod: 479 Diferenta intre cele 2 este cureaua din talie si epoletii la al doilea produs. Gecile arata mult mai bine in realitate decat in poze .... Pret: 112 Euro ----------> Reducere 11% = 99 EURO sau 425 RON Lista continua cu: Costum textil touring compus din jacheta si pantaloni: -material 600D, impermeabil, rezistent la vant. - captuseala polyester ventilata - captuseala termo detasabila cu fermoar. - ajustabila in talie si la gat cu banda Velcro. - reglaj antebrat cu 2 benzi Velcro. - 2 buzunare exterioare si 2 buzunare interioare la geaca. - protectii CE umeri, coate si spate .... detasabile. - insertii reflectorizante. La pantaloni: - protectii la genunchi detasabile. - 2 buzunare interioare. - reglaj in talie. Culoare : negru - alb Marimi: M-L-XL-XXL Cod: 546 Pret: 169 Euro ...... reducere 10% -> 152 Euro = 654 RON Va astept pentru comenzi Contact: c_clau25@yahoo.com 0763 821109 0748 232647 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Anuntul cu tombola la care se castiga o casca Held a fost sters. Dar majoritatea stiti de ea. Cine vrea sa vina sa faca extragerea e binevenit idd: sspbike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj cos Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 mda cica as vinde si eu ceva (pt cei interesati) -placute parcare -20 ron bucata -placute baby on board - just married --25 bucata -surubelnite mecanice BST--40 -imbusuri-40 -ciocane tinichigerie-50 -masca sudura automata- 190 -chei fixe 6-22 ---50 -chei fixe cu inelare 6-24 ------85 -urmatoarele apar in doua saptamani : -trusa BGS 171 piese ---530 (pret magazin 825) -chei inelare 6-32 -----110 -chei fixe cu inelare 6-32 -----220 -set 170 burghie- 190 -surubelnite mecanice Crown--80 preturile sunt fara TVA si fara adaos mare (oferta cica) 0745834596 COSMIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 (editat) Vand casca Uvex folosita o luna si cateva zile la sfarsitul verii, purtata numai cu cagula, tinuta in husa, curatata dupa fiecare iesire Viziera e supravision, anti zgarieturi, anti aburire, usor fumurie Ventilatii in 2 trepte la barbie si frunte Interior anti alergic, detasabil O dau fiindca mi-am cumparat alta, pret 179 lei negociabil Editat Decembrie 15, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 De vanzare pantaloni ploaie Proof "Aqua Zip" NOI,marimea L. I-am probat doar, dar nu imi sunt buni. Se pot vedea la Sebi la magazin pe Rebreanu. Pret 125 lei. tel 0745927446 sau pm. Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Vand casca Uvex folosita o luna si cateva zile la sfarsitul verii, purtata numai cu cagula, tinuta in husa, curatata dupa fiecare iesire Viziera e supravision, anti zgarieturi, anti aburire, usor fumurie Ventilatii in 2 trepte la barbie si frunte Interior anti alergic, detasabil O dau fiindca mi-am cumparat alta, pret 179 lei negociabil P.S. primiti si husa cu snur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Vand casca Uvex folosita o luna si cateva zile la sfarsitul verii, purtata numai cu cagula, tinuta in husa, curatata dupa fiecare iesireViziera e supravision, anti zgarieturi, anti aburire, usor fumurie Ventilatii in 2 trepte la barbie si frunte Interior anti alergic, detasabil O dau fiindca mi-am cumparat alta, pret 179 lei negociabil P.S. primiti si husa cu snur Marime? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate