serviceumi Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Dupa Ploiesti, una mica antimahmureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Mai 23, 2005 Autor Share Postat Mai 23, 2005 In loc de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Mai 23, 2005 Autor Share Postat Mai 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Mai 23, 2005 Autor Share Postat Mai 23, 2005 Inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Mai 23, 2005 Autor Share Postat Mai 23, 2005 La valeeeeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Mai 23, 2005 Autor Share Postat Mai 23, 2005 Obiectul muncii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Obiectul muncii obiectul muncii merge f. bine ...frumos drum...si io am plecat de la Ploiesti spre Bucuresti prin Sinaia-Cuibul Dorului-Scropoasa-si Bolboci.nu puteam asa direct spre casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 spre Scropoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 asta a fost asa..una mica sa nu ne pierdem mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Mai nea Popescule ia-ti un trepied la camera sa te vedem si pe tine ca poate ai dat motorul la altu si nu te credem pe cuvant ca pe Catalin il stim tu nu prea ai aparut prin poze nu mai scula Apropo nu vrei un rezervor Acerbis de 18 L ca sa nu te mai chinui cu bidonul ala al tau de 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 Zi o vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 dupa ploiesti una mica, dar nu am inteles din poze pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GTD Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Primele poze cred ca sint facute pe drumul dintre Valea Doftanei si Sacele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 asa ma gandeam si eu, dar mi-era ca zic o prostie... in alta ordine de idei, inteleg ca nu mai e zapada pe acolo, ca as vrea si eu sa incerc we asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 @samolapraga - merge cam greu pegaso pe-acolo. e mult de urcat, fierul e greu ... sa incerci sa mergi cat mai constant ca sa nu soliciti tare ambreiajul. Eu i-am luat discuri noi dupa ce am urcat pe valea doftanei trebuie sa-i pui cauciucuri cat de cat cramponate. Eu am avut pegaso si mergeam cu Mitas E 07 si am fost foarte multumit de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 I-am pus michelin t66, cu care am urcat pe drumul vechi pana la cota 1500 fara probleme... asa ca eu as vrea sa incerc si pe valea doftanei... daca vad ca nu ma descurc, ma intorc. @ionut73, multumesc mult pentru sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 sI eu care visam sa fac drumulm asta calarind un KLE......!!!!! Unde mai pui ca imi inchipuiam ca voi avea si pasager..!! [ma refer la V.Doftanei] Interesante calatoriile voastre ! Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate