profudechimie Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Formatia Celelalte Cuvinte, in recital la Bistrita Moto-Rock Party 2008 In premiera in acest an la Bistrita va avea loc o intrunire de motociclisti. Moto-Rock Party se va desfasura in perioada 15-17 mai in spatiul ingradit al Targului de animale din Viisoara si poligonul alaturat. Evenimentul va deschide astfel seria din calendarul intrunirilor anuale de gen si doreste totodata sa devina festivalul anual de muzica rock al municipiului. Timp de trei zile impatimitii motoarelor si amatorii muzicii rock se vor intrece la diferite concursuri si vor putea urmari spectacole specifice intrunirilor moto. Vineri si sambata seara vor sustine recitaluri formatiile Celelalte Cuvinte, Iron Maidnem (formatie tribute din Ungaria), Dakonia, Luna Amara si grupul local Revelation. Organizatorii conteaza pe o prezenta semnificativa a bistritenilor si a delegatilor diferitor cluburi moto din tara, si cu aceasta ocazie doresc sa puna bazele primului club de motociclisti din Bistrita. Cei interesati pot obtine mai multe informatii la adresa de mail bistritamoto@gmail.com o sa urmeze detalii gen: harta,program si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Asteptam detalii si o mediatizare pe masura sa stie lumea ca e show la Bistrita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profudechimie Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 salutare!deoarece in bistrita nu exista un club moto inca exceptand cele 2 cluburi XTR RACING si SoMOTO RACING,am incercat ca aceasta "intrunire" sa nu se suprapuna cu nici o alta intrunire oficiala din calendarul anuntat de U.C.M.R. adica sa nu deranjam pe nimeni.bistrita avand traditie in acest domeniu de la vanzari motociclete second (cine nu a auzit de comura -MOTOBISTRITA ,gsx 600 silu&co si altii) pana la dealul cighir(motocross) cu etapa din fiecare an care aduna foarte multi iubitori ai sportului pe 2 roti si enduro raidurile lui NELU SOMODEAN&CO,am vrut sa continui traditia prin acest festival MOTOROCK PARTY BISTRITA 2008-PRIMA EDITIE.Spiritul de motociclist este un mod de exprimare a sentimentului de libertate, sentiment similar cu cel al muzicii rock. Din acest motiv exista o legatura stransa intre cele doua. Cu toate ca in municipiu traiesc foarte multi proprietari de motociclete si iubitori al muzicii rock, aceste doua tabere nu au o sarbatoare anuala a lor. Astfel propunem organizarea in premiera a ‘Bistrita Moto-Rock Party’, festival ce poate deveni serbarea rock(moto) anuala din oras si totodata acest eveniment public ar putea atrage multi vizitatori din alte orase. Incercam sa atingem mai multe obiective: motociclisti& rockeri& alti participanti sa se simta foarte bine in cele 3 zile cat dureaza festivalul,contabilizarea motocilistilor cu motociclete(si fara) din judet ,atragerea de noi "adepti" ai acestui fenomen (moto),prin desfasurarea diferitelor probe si concursuri, publicul va avea posibilitatea sa se familiarizeze cu motocicletele, avand ca impact direct o mai buna cunoastere a comportamentului lor astfel ameliorand senzatia de retinere si de frica fata de aceste vehicule...si altele.. ... ~o harta pentru orientare cu locatia festivalului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Un grup din Reghin si unul din Mures vine sigur. Ne vedem la o vinoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 We'll be there. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profudechimie Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 va asteptam! posibil sa se prelungeasca si duminica! afisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 deci se tine si duminica.... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 si de cazare-n zona ? tare bune ar fi ceve detalii ... exista hotel de 5 stele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 15 joi , 16 vineri , 17 sambata ? am inteles eu bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 da...joi ...vineri...sambata...si in functie de participanti se "lungeste" sau nu si pe duminica. Va asteptam!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Salut! Ar fi si un grup din Bucuresti care pleaca? Noi am vrea sambata dimineata plecare spre si intoarcere duminica de la. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Intreaba-l pe RoCristea sau Bubucaty.Poate veniti impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 http://hartailfov.ro/ruta-ro-Bucuresti-42-Bistrita-6.html Iote traseul Bucuresti-Bistrita. Shoseaua e buna, din cate zice cumnatul meu. Eu nu am cum sa vin, lucrez si vineri, si duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Adevarat,drumul este bun si foarte bun insa doar pana la Reghin.De acolo urmeaza 50 km de drum cu gauri si denivelari.Asa-i tot judetul BN mama lor de primari si consilii judetene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ooo... cam toti lucram joi si vineri ar fi bine sa se prelungeasca pe duminica este o idee buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Tocmai de aia probabil se va prelungi pana duminica...pentru ca joi si vineri se lucreaza....iar sa vii cateva sute de km numai pentru 2 ore de ceva...nu are rost...ma rog...exceptand placerea de a merge ... Sa aveti drum bun incoace si speram 0 incidente neplacute!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebulba Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ce-s 400 km pentru un motociclist?.....cica pana sambata seara este aprobata locatia si oricum nu ne alunga nimeni de acolo.drum ff bun bistrita- bargau aveti ce vedea .m-am bagat si eu sa zic cu ce mai stiu.maine incepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 salutare...cazare (in afara de corturi), prin preajma??..ca e posibil sa ploua simbata...merci... Formatia Celelalte Cuvinte, in recital la Bistrita Moto-Rock Party 2008 In premiera in acest an la Bistrita va avea loc o intrunire de motociclisti. Moto-Rock Party se va desfasura in perioada 15-17 mai in spatiul ingradit al Targului de animale din Viisoara si poligonul alaturat. Evenimentul va deschide astfel seria din calendarul intrunirilor anuale de gen si doreste totodata sa devina festivalul anual de muzica rock al municipiului. Timp de trei zile impatimitii motoarelor si amatorii muzicii rock se vor intrece la diferite concursuri si vor putea urmari spectacole specifice intrunirilor moto. Vineri si sambata seara vor sustine recitaluri formatiile Celelalte Cuvinte, Iron Maidnem (formatie tribute din Ungaria), Dakonia, Luna Amara si grupul local Revelation. Organizatorii conteaza pe o prezenta semnificativa a bistritenilor si a delegatilor diferitor cluburi moto din tara, si cu aceasta ocazie doresc sa puna bazele primului club de motociclisti din Bistrita. Cei interesati pot obtine mai multe informatii la adresa de mail bistritamoto@gmail.com o sa urmeze detalii gen: harta,program si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Da....e plin de hoteluri moteluri prin zona la preturi decente. DIn cate am auzit la Azuro (iesirea din viisoara) o camera cu 4 paturi ar fi cam 80 de lei...ceea ce e super..sper sa fie si adevarat. Oricum cazare se gaseste daca...deci nu e nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Messner Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Pleaca cineva spre Bistrita din Buc. maine (sambata) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Poze de la intrunire: /index.php?...0&start=160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 a fost fain tare!!!..va asteptam cu editia a doua.. Poze de la intrunire: /index.php?...0&start=160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Ba...nu esti tu ala care anul trecut la intrunirea de langa Putna,si-a parcat ca bostanu' motorul cu botu-n deal si cand a fost de plecat nu l-a mai putut intoarce?Ba da tu erai,iar bistritenii aia doi care ti-au intors motorul in timp ce tu te uitai la ei erau Ino-x(Adi) si eu (Bogdan). Ce-s cu figurile astea omule?Nu ti-a placut?Cu atat mai bine,un fizztos mai putin anul viitor.Extraordinar,te-au omorat cheltuielile De parca ai cheltuit pentru altii,nu pentru tine.Esti invitatul special de anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Ma Silviu....vad ca tu nu te lasi nicicum...nu a fost destul ca ai postat pe unul dintre topicuri? Trebuie sa postezi pe toate? Ai ceva cu Bistrita sau care e treaba? Am inteles...au fost cateva greseli la organizare...Vor fi remediate....chiar tre sa repeti peste tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 noa salutare , noi ne-am distrat de numa numa, in sensul ca Soso de la noi a ramas fara voce de atata catare. e drept ca la un moment dat recitam cateva poezii dar sper ca nu ne-o auzit nime sa rada de noi ce versuri albe ne treceau prin cap, si mai sper ca nu ati luat in seama cantecele de pionieri si alte aduceri aminte dintr-o alta epoca. cele bune si succese cu intrunirea de la anu'. PS . Va asteptam pe la Cluuj stiti voi cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate