italiamotors Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 (editat) Cu ocazia implinirii a 2 ANI de la infiintarea ITALIA MOTORS in ROMANIA, Va invitam cu mic, cu mare, cu motocicleta "mica", cu motocicleta "mare" la petrecerea ITALIA MOTORS. Va invitam la un gratar si la o bere intre prieteni pe data de 18.04.2008 ( locatia Bikers Bar –bd. Matei Voievod) ! Nu rata ocazia de a petrece niste clipe de neuitat in compania prietenilor tai.. la cel mai misto gratar al anului. Multe premii multa muzica buna si DISTRACTIE la maxim! Mici, bere...faimosii CARNATI DE PLESCOI, muzica...pe scurt...atmosfera extraordinara! Se va organiza o tombola ce va avea ca premii echipamente moto: Locul 1: UN COSTUM RACING A-PRO !! Locul 2: O geaca marca Neowell Locul 3: O pereche de ochelari SUOMY Locurile 4, 5, 6,7 si 8 O cagula A-PRO Desigur, pe langa premii vor fi organizate si cateva concursuri surpriza!! Totul este sa...FITI PREZENTI! Cu ocazia acestui evenimant ITALIA MOTORS va inaugura si noul site! Ne-am gandit ca trebuie sa cinstim acest lucru si desigur sa sarbatorim al 2-lea an ITALIA MOTORS, asa cum se cuvine. Toti participantii la petrecere vor putea concura in baza unui talon ce se va inmana la inceputul petrecerii. In baza talonului de concurs beneficiati pana in luna Septembrie a anului 2008 de reducere 10% pentru toata gama de echipamente A-PRO si toata gama tobelor MIVV !! Va uram succes inca de pe acum! Organizator Dumitrescu Dragos (Dragosh) ITALIA MOTORS Clubul STUNT BIKERS - Romania Co- organizatori: Tatu Catalin Stefan (Stephon) Marius Dobrescu Claudiu Radulescu Razvan Armasescu Octavian Dinulescu (Cracky) Ady (Sinner) Oaspeti de onoare: Clubul Dac Motors .......................... Dl. Dan Nastase Dl. Filip Pitaru Vom avea si o televiziune invitata, poate chiar doua! adresa: Bd. Matei Voievod, sector 2 Bucuresti ( langa magazinul Italia Motors la nr 63 A) Va multumim si va asteptam la petrecere! Echipa Italia Motors Editat Aprilie 10, 2008 de italiamotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Incepand cu orele 20:00 , va incepe o super-mega petrecere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Uuu, nice nice! Carnati de plescoi... wuai mama, abia astept PS: Iar o sa vina Politia de vreo 3 ori din propria initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Prezenti si noi! La multi ani, baieti si sa dati dovada de acelasi profesionalism ca pana acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Mai mult ca sigur va iesi o super petrecere ! Va asteptam in numar cat mai mare sa incingem o mega petrecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Voi fi si eu prezent cu o bere pentru Dragos ca ultima oara n-am stat prea mult. See you there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 (editat) Salut! Cu bere sau fara bere, oricum esti invitat oficial la petrecere ! Editat Aprilie 10, 2008 de italiamotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 18 e vineri, nu ? La ce ora ii dati drumul la party ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Carnati de Plescoi ati zis? I'm in! La multi ani, Italia Motors! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Laure nici pe tine nu te-am mai vazut de mult, sper sa te gasesc pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 18 e vineri, nu ? La ce ora ii dati drumul la party ? Salut Laur! Petrecerea incepe la ora 20.00! Te asteptam --- Mesaj completat în 11 Apr 2008 17:43 ------------- Carnati de Plescoi ati zis? I'm in! La multi ani, Italia Motors! Multumim pentru urare! Ramane sa ne vedem la petrecere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 ar fi o idee sa fim mai cu okii in 14 la specimenele care intra acolo. dar suntem romani asa ca fara nimic desemnat totul va fi de genul.. lasa ca se uite altii cine intra..etc.. sa vedem ce solutii gasim. cat despre mancare si bere.. nu stiu altii cum or fi , dar eu o sa mai mananc si acasa inainte oricum.., ma rog ati inteles aluzia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 LA MULTI ANI ! cred k ajung si eu daca tot am fost invitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Multam fain pentru invitatie. Din motive de team building, voi fi nevoita sa zic pass anul asta. Va urez distractie maxima tuturor, iar voua, Italia Motors, La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 YEY! Count me in. Saru-mana de invitatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Aprilie 12, 2008 Autor Share Postat Aprilie 12, 2008 ar fi o idee sa fim mai cu okii in 14 la specimenele care intra acolo. dar suntem romani asa ca fara nimic desemnat totul va fi de genul.. lasa ca se uite altii cine intra..etc.. sa vedem ce solutii gasim. cat despre mancare si bere.. nu stiu altii cum or fi , dar eu o sa mai mananc si acasa inainte oricum.., ma rog ati inteles aluzia. Salut Adi!! Propun sa ne vedem Luni pentru a stabili anumite detalii. Oricum trebuie sa fim ceva mai atenti anul acesta, pentru a evita anumite evenimente neplacute !! --- Mesaj completat în 12 Apr 2008 19:34 ------------- YEY! Count me in. Saru-mana de invitatie. Placerea este de partea noastra! Te asteptam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 ... iar bem Multumim de invitatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Aprilie 13, 2008 Autor Share Postat Aprilie 13, 2008 ... iar bem Multumim de invitatie! Cu multa placere!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Si eu o sa fiu prezent, normal. LMA si cat mai multe motociclete IM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 Si eu o sa fiu prezent, normal. LMA si cat mai multe motociclete IM ! Multumim pentru urare si te asteptam la party!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) partyy...poate puneti si o sticla de apa plata prin frigider pe langa berile alea btw: Dragos trebuie sa vrb ca vreau sa-mi schimb mobra... ne auzim joi LMA si La cat mai multe motoare Editat Aprilie 14, 2008 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rode Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Ufff, iar petrecere.... dar daca trebuie, trebuie... ce sa fac? Trebuie sa vin si eu, nu de alta dar sa mai reduc din mancarea disponibila care grasa fiind sa nu imbolnaveasca pe cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 LMA Italia Motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 LMA Italia Motors. Salut Placebo! Multumim pentru urare si speram sa avem parte de vreme buna la petrecere !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 La multi ani ! Petrecere frumoasa va urez si mie imi doresc sa ajung acolo printre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate