dead_man_walking Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 EU AJUNG PE LA 20.30-21.00 BRONTO PE LA 19.00, CA-I DAT AFARA DIN CASA CINE MAI VINE???? LEONCIO NU VINE CU SIGURANTZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Nu vine niciunu dintre voi la Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 As veni si eu si l-am cam convins si pe irascibil sa vina! Dar...ma simt cam aiurea pt. ca nu cunosc pe nimeni! Daca e sa vin...o sa vin cu un scuter rosu! Totusi...sper sa vin(pe la 9) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 Nu vine niciunu dintre voi la Cluj? or sa vina catziva frate pacasac!!!! da io cu scuteru nu-mi permit @stephon: irascibilul ma shtie pe mine de pe messenger shi tu il shtii pe irascibil prin urmare, dupa o logica de 2 bani tu ma shtii pe mine asha ca, diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Eu dau prin Etrusco mai pe la 10, si s-ar putea sa vin cu otomobilul, ca GS-ul meu e in parcare, cu vremea asta nu ma bag. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Eu nu va stiu pe niciunul,dar...mergem sa bem,nu va refuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Sorry dar tura asta imi puneti absenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 Sorry dar tura asta imi puneti absenta daca e motivata da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Daca nu ploua vin shi eu. Fara motor nu prea am tragere de inima sa vin la Etrusco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 :BRONTO PE LA 19.00, CA-I DAT AFARA DIN CASA so??? Mie imi place acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 aduc 2 filmuletze facute din pozele de la ploieshti: 1. 131 poze --- 15 minute --- pe negru voda - phoenix 2. 70 de poze --- e in lucru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 LEONCIO NU VINE CU SIGURANTZA Pai sa lase siguranta acasa si sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 nici eu nu pot ajunge în seara asta. poate vinerea viitoare. P.S. ce vă e şi vouă cu ploaia asta. Ride free, no matter the weather... să vă zică Baiazid cum e cu mersu pe zăpadă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate