rechinulalb Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Ma intereseaza in ce categorie se incadreaza traseul? Soft sau un pic spre hard? Cum e mai mult? Pietruit sau pamantos? Daca e sa ploua, cum se face traseul? Aceleasi intrebari despre traseul de iesire de la Pestera spre Bolboci si apoi spre Moroieni. Ca punct de referinta vorbesc de un Domi cu cauc Mitas E08 (profil cam slab la calitati de enduro dar bun pentru drumuri forestiere). Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 traseu soft. merge cu vaka pasager si bagaje. destul de pietruit drumu, gen macadam, dar mai sunt si zone de pamant(noroi daca ploua). E-08 nu-ti recpmand. incearca un E-09. merge bine la asfalt si cat de cat si in teren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Eu o sa merg cu vfr-ul. Stiu ca am mai facut traseul sinaia - moroieni - bolboci - pestera mai demult, cu oltcitul. Acum vreau sa ajung cu vfr-ul si pana la Babele. Cum e, a mai dus cineva o carenata pana acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Despre Jandarmii Montani sau care mai sint pe acolo ce stiti? Am inteles ca sunt trasee si zone unde nu ai voie cu masina sau motoru...si ca au inceput sa dea amenzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Singurul drum pe care avem acces este cel asfaltat. Pe celelalte sint mesaje de interdictie. Am verificat duminica si am intrebat si un jandarm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 va mananca-n k u r sa va plimbati cu motoarele in cea mai turistica zona din ro. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Nu-mi amintesc sa fi solicitat genul asta de sfaturi Succes. va mananca-n k u r sa va plimbati cu motoarele in cea mai turistica zona din ro. Succes! Editat Aprilie 15, 2008 de rechinulalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) de pe cheile tatarului pana la pestera se vand terenuri si se ridica constructii(au avut grija niste unii sa-si faca titluri de proprietate si sa-si ia si autorizatii), adica fix in mijlocul parcului national bucegi. m-as mira sa nu poti avea acces motorizat pana acolo, de parca asta ar fi marea poluare. eu stiu ca puteti intra pe traseul asta, mai ales ca este drum forestier, dar mai bine studiati putin placutele de interzicere. mai mult de asta: nu cred ca ai sa gasesti. nici macar pe site-ul romsilva nu se spune mai mult. Editat Aprilie 15, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Nu-mi amintesc sa fi solicitat genul asta de sfaturi Succes. a fost o constatare, nu un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 pana la omu e cam greu cu vfr-ul mai ales in ultima sectiune de traseu unde pietrele sunt oleaca mai mari... ia-ti adio de la k u r si rinichi, de la carene si f probabil de la simeringurile de furca... eu ma gandesc daca sa imi montez cuie pe roti pt ca vreau sa ajung la Padina in we si tu vrei sa duci vfr-ul la omu??? aaaaaaaaa, vezi sa nu iti uiti schiurile ca zapada are 1,5m la babele... cred ca la omu are 2m succese maxime dar mai la vara daca vrei cu adevarat sa ajungi acolo sus ps: nu crezi ca ar fi mai bun un cross??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 Deci s-a mers... cu un Dominator si un VFR. Cu suspensia "desurubata" la VFR pentru a lua denivelarile mai usor... cu viteza mai mica din cauza noroiului de pe drum. Moroieni - Pestera apoi la intoarcere Pestera - Cuibu Dorului - Sinaia. Pe portiunea Moroieni - pana la ramificatia catre Cuibu Dorului sunt multe exploatari forestiere...deci noroi si shleauri pe drum (dar din moment ce a trecut VFR-ul, orice soft-enduro poate trece)... pe ramificatia catre Cuibu Dorului mai pietros... denivelari mai mari insa mult mai putine noroaie. Drumul "nou" pe partea dreapta a lacului cum mergi catre Pestera e mai bun, mai bine pietruit insa pentru masini ar pune probleme mai mari din cauza curbelor mai stranse. La intoarcere toate placerile ... ninsoare, grindina si ploaie in functie de portiunea de drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) Eu o sa merg cu vfr-ul. Stiu ca am mai facut traseul sinaia - moroieni - bolboci - pestera mai demult, cu oltcitul. Acum vreau sa ajung cu vfr-ul si pana la Babele. Cum e, a mai dus cineva o carenata pana acolo ? frumos traseu, bravo voua. si ca sa-i raspund lui Moshulik: ar fi trebuit sa-ti fi spus XJ-ul pe unde a umblat Editat Mai 23, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Sa inteleg ca ai ajuns pe unde ti-ai propus, felicitari .......si in ceea ce priveste Parcul National nu-ti face probleme ,sunt sigur ca nu sa axfisiat si nu a fugit din cuib nici un fazan sau fazanoaica din cauza voastra ! Fratilor unii au defrisat MUNTI INTREGI si nu sa mai sinchisit nimeni si noi (unii) ne cramponam pt fumul de la trei motorete, apropos ati intalnit jandarmi ...........ceva probleme ? Bafta la succese ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate