emi2009 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Ne mutam aici? Parca suna mai bine asa, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Toti (dar absolut toti ) motoristii din zonele de mai sus sunt asteptati in fiecare marti seara, pe la 7 jumate, la parcul Bazilescu. La intrarea principala de pe Bucurestii Noi. Sa schimbam pareri, impresii, aranjam plimbari Ieri vremea ne-a tinut departe. Sper ca marti sa fim cat mai multi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 asa mai baieti avem si noi coltul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat Aprilie 21, 2008 Autor Share Postat Aprilie 21, 2008 maine, 19.30 PREZENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Eu sunt de pe soseaua giurgiului...ma primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat Aprilie 21, 2008 Autor Share Postat Aprilie 21, 2008 normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Poate apar si io un pic asa, sa dau si io cu buna ziua ca un limitrof ce sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 da, vad ca au terminat de zugravit forumul . Ne vedem la 19 30 . Hai Oryoane , trebuie sa dai cu subsemnatul si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Fu ploaie Next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 iar au deschis robinetu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Paste fericit tuturor !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 caut lume intreresata de plecarea in vama veche de 1 mai strangerea se face incepand de la 8:30 la benzinaria MOL inainte de intrarea pe autostrada. pana la 8:55 sa fie toate motoarele cu plinul facut, toti echipati, toate bagajele asezate bine. La 9:00 - 9:05 se pleaca. Se merge in grup 'zig zag' pe prima banda normal, cu viteza de croaziera constanta 100 km/h. Prima oprire e la primul complex dupa ce trecem de lehliu, buda - tigari - cafea, se sta cam 10 minute. A doua oprire e in Megidia langa prima benzinarie, tigari, cafea, daca e nevoie gaz...se sta maxim 15 minute. A treia oprire e la o benzinarie pe iesirea din Constanta. preconizez ca pe la 1 cel tarziu ajungem in vama. as dori ca cei care vor sa plece la 9 sa anunte cu-n reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 si eu caut lume interesata de orsova /index.php?showtopic=203108 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 mai baieti,m-am simtit cam singur astazi la Bazilescu ,ce sa intamplat cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Ramasesem cu impresia ca e miercuri. Hmm. O sa-ncerc sa nu mai uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 eu astazi nu am reusit dar nici nu mai scrisese nimeni nimic. .cred pe la 4 incepuse sa picure si ma gandeam ca e un blestem cu ziua asta daca si martea viitoare ploua schimbam ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 azi este marti si este soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 da, ne vedem pe la 7 30 . s-a spart blestemul ploii care va mai anuntati? nu toti deodata, va rog TREZIREA !!!! cineva diseara? poate facem si o plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Apar si eu. Dar la plimbari nu ma bag. Motor imperfect din pdv tehnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 si eu....aparrrrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 eu nu cred ca ajung astazi,am ceva de facut si nu stiu cand termin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 nici eu nu mai sunt sigur. cand ajung acasa trec pe acolo , poate mai gasesc pe cineva. dar nu inainte de 8 jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) Ben. Io o sa dau o tura pe-acolo pe la 7 jumate. Stau juma de ora sau ceva de genu si o-ntind daca nu mai apare nemenea. ...valeu bordura...o mai urca dracu pe trotuar, o las langa masini de data asta. later edit: Nu cred ca mai apar. Protesteaza astia cu camioanele pe centura de ajunge blocaju pana-ncoa, ca altfel nu-mi explic. Daca ies, fac 1km intr-o ora, asa ca azi cred ca raman in casa. Editat Mai 13, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 io'te la oryonu' cum simpatizeaza el cu toate "clanurile " capitalei! M-am prins: tu vrei sa ai in fiecare zi cate o intalnire de motoristi, asa-i? Nu-ti mai ajung ai nostri de pe 1 Mai, Crangasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) Hu ar iu? Si ce-i rau in simpatizari? Pana una alta, nu c-as simti ca trebe sa dau explicatii pe forum, dar daca tot stau aici, de ce sa nu ma duc sa dau cu buna ziua si la oamenii din zona? Editat Mai 13, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate