grigoret Postat Octombrie 2, 2021 Share Postat Octombrie 2, 2021 (editat) Salutare, Sper ca postez bine aici: Ofer cazare moto zona strada Mezes-sos.Chitilei- spre calea ferata, la curte unde e locuinta permanenta a mea, in garaj izolat - nu scade sub 0 grade in februarie- mediu uscat, curent, apa. Pret 150 lei/luna. Presiune roti si ceva chei/tubulare in caz de nevoie - gratis. Capacitate 2-3 motociclete. In perioada gazduirii, acces intrare/iesire moto cu telefon in prealabil, 1 data pe saptamana maxim. Lasati mesaj aici. Multumesc! O zi buna, Grigore Editat Octombrie 2, 2021 de grigoret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 Salut, Un magazin moto în zonă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRider MotoVlog Postat Iunie 13, 2024 Share Postat Iunie 13, 2024 On 6/30/2022 at 9:21 PM, vane said: Salut, Un magazin moto în zonă? Salut! Sunt cele de pe centura Si mai este Atvmotoshop.ro pe Sos. Chitilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 14, 2024 Share Postat Iunie 14, 2024 Mai este Bikermag în Dămăroaia. Acum depinde ce fel de magazin vrei, de 🏍🏍, echipamente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 14, 2024 Share Postat Iunie 14, 2024 Acum 7 ore, ENEOS a spus: Mai este Bikermag în Dămăroaia. Acum depinde ce fel de magazin vrei, de 🏍🏍, echipamente. Foarte bun, l-am descoperit acum o lună, abia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Duminică la 16:18 Share Postat Duminică la 16:18 Baieti, acum 16ani se strangeau motociclistii la Arcul de Triumf, erau destul de multi. Parca era in fiecare miercuri de la ora 17:00. Nu am vreodata mare fan intalniri moto, insa in drumul meu spre sala de sport vad aproape zilnic motociclisti, destui, la intalnire in Piata Victoriei, la trotuar. Asta e noul loc de intalnire? Intreb de curiozitate, poate ca e cineva in tema, mult mai sociabil decat mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Luni la 05:10 Share Postat Luni la 05:10 Tot la Arcul de Triumf, dar la Paris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Luni la 08:17 Share Postat Luni la 08:17 Acum 15 ore, Bigfoot a spus: Asta e noul loc de intalnire? Intreb de curiozitate, poate ca e cineva in tema, mult mai sociabil decat mine. La Victoriei se duc partzaii cu glezna goala. La Arc erau alte vremuri, pe vremea cand mobrele moderne apareau si in Romania si era un amestec de motociclisti vechi si cei incepatori. Era si o terasa langa unde s-au baut nepermis de multe beri. Terasa inca exista, motociclistii nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate