littlekriminal Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Indarjit, neindarjit, dar ionul e mereu prezent, chiar si cand io nu sunt. ))) Frumos aseara, berea buna, pizza buna, scaricica la fel...n-ai ce-i face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 de unde rezulta ca uațapu nu e neaparat necesar :-p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Asta pentru inca te mai anunta lumea aici )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Absolut. Da' WhatsApp e de porc, dupa cum voi demonstra în continuare. Dacă înmulţim valorile literelor (treabă care poate fi făcută foarte simplu aici), o să obţinem frumoasa sumă de 17899520, pe care dacă o împărţim la primul număr care îmi trece mie prin cap, şi anume 26876.15615615616, obţinem nici mai mult nici mai puţin decât 666. Deci e de la ucigăltoaca, nu-l mai folosiţi. Am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 scaricicaaaaaa:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Transalpinaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 neatzaaa !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Ia uite-i, ce activi sunt! Cum mere treaba cand esti luat?)) special am zis-o cu dublu sens, iti dai seama )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 off...greu nea Teo, greu ( multumesc de intrebare ) pai zi si tu ... porceala prim padure, mers in vama dupa ... greu ce draq ... asta nu-i viata. Asculta la mine ... fugi ... fugi ... fugi tinere iar acum ca sunt luat pot spune .... "dar hai sa ne avem ca frati, toti sintem putin luati !" Bai ... lasand gluma la o parte ... inca o data, mii de multi pt sambata ... pentru TOT. Si sper sa va mai puteti rupe o ora intr-o zi ca sa putem termina ce am inceput RÂURI de BERE OR SA CURgă. !!!! » Post actualizat in 28 Jul 2015 11:14* mii de mulţu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Cu multa placere, multumim de invitatie! Sa fiti sanatosi si la punga grosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 (editat) pt Ionu' http://www.decathlon.ro/btwin-mtb-rockrider-340-portocaliu-negru-id_8302232.html sau /index.php?/topic/725465-bicicleta-kawasaki-team-green-bmx-mx26/?hl=%2Bbicicleta+%2Bkawasaki pe care ai alege-o ?! » Post actualizat in 29 Jul 2015 09:11sau sa mai pun ceva biştari si sa iau asta ? http://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-rockrider-500-portocaliu-id_8319534.html 10x ! Editat Iulie 29, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazuu Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Salutare , azi am avut poligonul + traseul => admis . Va urmesc de cateva luni , v-am vazut ( in trecere ) pe la parc , caci stau in zona , dar si pe facebook - plimbari , berica etc . Abia pe la sfarsitul iernii la anu ', dupa calculele mele , voi avea ceva banuti pentru o suzi gsxr k1 (dragoste la prima vedere) + echipament . Sa-mi spuneti unde voi putea face cerere pt Bazi Crew . Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 (editat) Salut ! pai "Bazi" nu este un club in adevaratul sens al cuvantului ( nu inca, sper eu ), suntem mai mult o gasca de prieteni care se intalnesc si fac diferite chestii. Deci ca sa iti raspund la intrebare, te asteptam in fiecare joi seara ( chiar si maine ) la parc ora 19:14. Sau si mai bine, PM cu nr tau de tell ca sa te pot adauga in grupul de whatsapp ( acolo este baza ) Ne auzim si felicitari pt examen ! Editat Iulie 29, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 (editat) pt Ionu' http://www.decathlon.ro/btwin-mtb-rockrider-340-portocaliu-negru-id_8302232.html sau /index.php?/topic/725465-bicicleta-kawasaki-team-green-bmx-mx26/?hl=%2Bbicicleta+%2Bkawasaki pe care ai alege-o ?! » Post actualizat in 29 Jul 2015 09:11 sau sa mai pun ceva biştari si sa iau asta ? http://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-rockrider-500-portocaliu-id_8319534.html 10x ! A doua (Kawa) în niciun caz. E un full suspension dubios si foarte slab echipat (un full suspension bun, second, e pe la 30 de milioane). Ma astept sa fie foarte grea, nu ai ce face cu ea prin oras, iar de downhill nu e buna. Pe plat si la deal o sa muncesti la pedale ca eroul sovietic. Diferenta dintre a ta si a treia e mult prea mica si consta in principiu din franele pe disc. În rest, toate trei au furci entry level, grele si proaste, care iti mananca din energia de pedalare, şi schimbatoare la fel - entry level, foarte apropiate ca valoare. Avantajul biclei de la Betty e ca e mult mai ieftin si mai usor de intretinut, avand v-brake-uri in loc de discuri. Poti sa o folosesti fara pb prin oras si chiar s-o hingheresti pe forestiere - eu am facut cacalau trasee de forestier (unele chiar cu bucati de poteca) cu aia rosie a mea. Nu poti sa faci downhill cu ea sau s-o bagi prin noroaie de juma de metru, dar nici cu celelalte nu poti sa faci asta (desi aia verde incearca sa-ti dea impresia asta). Eu as zice s-o tii pe aia de la Betty (şi nu o să fii nici mitocanul nesimţit care mărită cadoul de la soţie din ziua nunţii) şi eventual mai faci ceva upgrade-uri daca o sa fie nevoie. De pilda o furca mai buna - Rock Shox sau Marzocchi - si un schimbator mai bun pe spate - de pilda SRAM X8. Nu stiu daca o sa poti pune Shimano pe biclele alea de la Decathlon - tb studiat la un magazin specializat. Dar parerea mea e ca pentru oras si o iesire pe luna pe forestier, bicla pe care o ai e absolut suficienta. Daca vrei downhill ca la tre sa-ti iei o bicla de minim 1500 EUR, si chiar si aia o sa fie prea putin. Daca vrei fitze si stunt, iti tb o bicla de trial cu un cadru cu tija de la şa mult mai scurta, ca sa poti sa cobori saua. Deci oricum, niciuna nu se potriveste.» Post actualizat in 29 Jul 2015 13:52 SRAM X7 sau X9, ca X8 nu exista Editat Iulie 29, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Ah, criminal.. dom' profesor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 M-ai strigat? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 multumesc domnule Rădoi, am sa iti urmez intru tocmai sfatul (acreditat), in felul acesta evitand si mitocania pe care eram pregatit sa o fac. Multumesc inca o data ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solidox Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Deci ca sa iti raspund la intrebare, te asteptam in fiecare joi seara ( chiar si maine ) la parc ora 19:14. Parcul banuiesc ca Bazilescu, nu Mogosoaia, nu? Poate ajung si eu azi un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 (editat) da, parcul Bazilescu te asteptam, doar ca azi ne vedem direct "La Jar" incepand cu orele 19:30 https://plus.google.com/116530169716428777490/about?gl=ro&hl=en te asteptam ! Editat Iulie 30, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 cum a fost mah scaricica saptamana asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 (editat) Mai are rost sa iti spunem ca a fost AMBROZIE Editat Iulie 31, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 'reatzaidreacu cu scaricica voastra... PORCUL UCIDE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 (editat) Ai dreptate, mori de cat de bun este. Lasa, sunt sigur ca si mancarea ta de mos este buna...NOT! Editat Iulie 31, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Pâinea prăjită cu ceai de mentă îi dă clasă lu porcu vostru, chiar si cu 5 beri alături. Howgh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 Stateam si ma plictiseam citind ... Replica asta e geniala;) /index.php?/topic/729124-37c-bucuresti-ce-echipament-de-protectie/?p=4017269 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate