Silviu101 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 din cate stiu eu, întâlneala se tinea la parc bazilescu, la intrare ( pe bvd bucurestii noi ). Hai sa facem o proba maine (26.03.2014) pe la 20:30 - 21:00 (daca este vreme buna de moto), vedem cati ne stangem. Merge ? Astept un semn de la voi ! 0733 500 730 , ms Eu am sa vin. Ne auzim maine la un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Hai noroc! Si eu stau la Bazilescu. Nu stiu daca vin cu motoru' ca-mi face ceva probleme xenon-ul si la ora aia e noapte .Asa de-o bere, de-o samanta pot sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) de-o samanta ...sper ca nu esti dintre aceia care lasa dealuri de seminte la bancile din parc! Ar trebuie sa fie pusi sa mature parcul aia de lasa mizeriile in urma lor, dar cum "vointa" nu este...traim asa. Editat Martie 26, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Hahahaha, nu, nu mananc seminte. Era o figura de stil(baroc). Si aia care arunca pe jos(orice) ar trebui sa mature tot parcul, daca ar fi sa decid eu treaba asta. Deci, diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 diseara? eu nu. poate doar sa ne potrivim la zona de joaca pentru copii, cu pustiulica de 1an8luni nu prea mai am program "la liber", e aproapte totul "la impus". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 salut, ma bucur sa vad un "raspuns pozitiv" din partea voastra. da ramane valabil! , 20:30 este ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 salut, ma bucur sa vad un "raspuns pozitiv" din partea voastra. da ramane valabil! , 20:30 este ok ? Da 20:30 e ok,unde mai exact?La intrarea in parc de pe bulevard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 exact ! intrarea de pe bulevard, vis a vis de biserica. 20:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 vin si eu pe la 8:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 that's the spirit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Si uite asa,am facut astazi o prima intalneala. Din pacate am fost doar 3 persoane:Gabi si Ion. Ce ziceti sa stabilim o zi si o ora care sa devina un obicei in a ne intalni? Miercuri e ok pentru voi la ora 19.00 sau 19.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Multumesc celor care au fost prezenti aseara. Eu sunt "up" pt miercuri la 19:00. Sper ca data viitoare fim mai multi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 (editat) Pentru mine e ok 19:00. Nu stiu daca o sa vin chiar in fiecare miercuri, dar o sa incerc sa ajung cat de des posibil. Cum a fost in Victoriei dupa aia? Era lume? Editat Martie 27, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 nup, absolut nimeni ) au aflat ca vrem sa-i cunoastem si au fugit . next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salutare. Daca Duminica e vreme buna va bagati la o plimbare?Nu in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Ma bucur sa vad activitate in grupul asta si vremea este tot mai buna pentru gumele nostre (si articulatii) ..... in acelasi timp ma zgarii pe ochi ca inca nu sunt gata de ieseala, conserva (masina) mi-a mancat tot bugetul cu service-ul ei....dar ma mobilizez eu Btw...unde gasesc cele mai bune preturi pt ITP si asigurare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 eu m-as baga cu mare placere la o plimbare, din pacate n-am apucat sa-mi sincronizez carburatoarele, fapt pt care am un consum de 11-12 %. O plimbare de 400 km = aproape 300 ron ) ( parca nu se merita ) DAR... astept cu interes "întâlneala" de miercuri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Frozenhell, poate vii miercuri seara in fatza la Bazilescu. Vreau sa-ti vad saua aia facuta de Dan ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Salut baieti, pentru miercuri seara e beton. Poate dam si o tura pe undeva(desi nu prea avem unde daca ne strangem tarziu). ITP am facut la masina vizavi de Leroy Merlin, am un prieten care mi-a facut "combinatia" acolo(aveam OBD-ul aprins si i-am dat 150 de lei). La moto e 80(cred). Daca nu ai probleme, aia-s banii. La ce ora miercuri? P.S. Ieri mi-am adus motoreta acasa si am vazut vreo 5 motociclete pe strada Subcetate(acolo stau), e careva dintre voi pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 salut, maine ora 19:00 in fata la parc bazilescu, intrarea de pe bulevard, vis a vis de biserica. poate bagam si o berica/suc la singurul irish pub din cartier . vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Posibil sa apar si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 perfect, te asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Merge cineva la SMAEB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Salutare oameni buni va asteptam la evenimentul de deschidere a sezonului moto organizat de SlowRiders - parada +party aici aveti evenimentul pe FB https://www.facebook.com/events/706848179376157/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Va astept in seara asta la intrarea in Parc Bazilescu dinspre bulevard. Poate mergem si la o bere,eu nu am sa vin cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate