SZERZO Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Si ce-i rau in simpatizari? Pana una alta, nu c-as simti ca trebe sa dau explicatii pe forum, dar daca tot stau aici, de ce sa nu ma duc sa dau cu buna ziua si la oamenii din zona? I was only teasing you! De fapt, cred ca vorbea invidia din mine, ca io inca nu socializez cu toate cartierele bucurestene,.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Poti sa stai si in Alexandria,oricand esti binevenit intre noi la un pahar de vorba si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 of.. mi-am avariat mobra ... daca vad pe cineva pe seara trec pe acolo . pieton ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 I was only teasing you! De fapt, cred ca vorbea invidia din mine, ca io inca nu socializez cu toate cartierele bucurestene,.. papusa lasa oamenii in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Hu ar iu? papusa lasa oamenii in pace ia uite, n-am mai putut sa editez ce am scris mai sus..ma rog, ce am citat mai sus. Tocmai ii spuneam lui Oryon ca sunt prietena lui Larry, cel care bea Becks de copii la Bordo, joia, cand se intalnesc cei de pe Crangasi, 1 Mai, etc/ Si ptr Metaxa: baiatu', mi se pare mie sau tu ma vanezi pe tot forumu' ? si tot ptr Metaxa: diseara, ora 9, locul stiut ( a se citi terasa Sasha ) esti asteptat la vizionare de meci si la dat de baut Editat Mai 21, 2008 de SZERZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Heh, uochei. Cataline, cum adica "avariat"?? :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 am cazut pe amckart , la cursurile alea. cateva julituri . n-ar fi nimic asta. dar s-a strambat ghidonul... aici e mai problema din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Doh! Las ca ai CASCO. Macar de-i doar ghidonul, sper nu si furca? Nu faceti ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 vezi daca nu cumva s-a deplasat numai din risere. de obicei ele nu sunt stranse la maxim tocmai pt a permite in caz de cazatura o oarecare protectie a ghidonului la astfel de strambari. se aplica insa numai in cazul cazaturilor ushoare insa. am cazut pe amckart , la cursurile alea. cateva julituri . n-ar fi nimic asta. dar s-a strambat ghidonul... aici e mai problema din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 din cate stiu eu casco nu este valabil daca cazi pe circuit (doar nu esti fraier sa le zici asta),daca vrei ne putem uita la ghidon, poate poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) da... faza tare e ca nu am casco . casco era vreo 500 de euro pe an si m-am gandit ca e prea mult , ca nu renteaza . dar poate ca renta.. ma tot gandesc daca pot sa fac o treaba. sa o repar pe asigurarea cuiva .nu stiu care ar fi cea mai ok solutie .e si in garantie asa ca trebuie dusa la service autorizat suzuki. Editat Mai 22, 2008 de Catalin de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ...pai daca e in garantie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 (editat) astazi a avut Catalin botezu' , cine urmeaza??? Editat Mai 27, 2008 de emi2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Oryon,cine altcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) La ce botez va referiti? Editat Mai 29, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martty Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Vr-o plimbare in seara asta? Sa mai imi cunosc si eu vecinii! Nu am motor dar "minimausa" (Aprilia RS50) mea se tine bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 La ce botez va referiti? This post has been edited by Oryon: Today, 10:03 AM urmezi tu sa stai singur la bazilescu,si sa astepti pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 heheh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 traiesc si eu pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 salutare ! din pacate topicul nostru nu prea traieste . . eu stau pe buc noi , vis a vis de cris tim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 salutare ! din pacate topicul nostru nu prea traieste . . eu stau pe buc noi , vis a vis de cris tim salut, eu am fost plecat la mare... eu stau pe durau in capat. vis a vis de cris tim stiu ca exista cineva cu un hornet daca nu ma insel tu esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Catalin nu are Hornet ,dar seamana fb,este vb de un gs500,dar totusi cred ca de el este vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Salut, sunt si eu prin zona. Imi tin motorul pe Olteniei undeva in spate la zarea. Poate reinviem topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 ar fii ceva sa reinviem topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Pai atunci uitati cum ar fi treaba: maine la ora 18,00 ma intalnesc cu un prieten care are un suzuki "habar n-am ce model" in fata la teatrul "Masca" si vrem sa facem o plimbare relaxata pina la Targoviste si inapoi. Viteza de croaziera: 100-115 km / h pentru ca suzuki-ul este in perioada de rodaj. Daca mai exista doritori ne putem vedea maine sa ne cunoastem si sa facem si o mica plimbare. Apoi mai vedem ce mai povestim pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate