christian Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) welcome alex ,te poti afilia fara nici o problema doar esti app PS : nu mai vine o data primavara ca nu mai am rabdare ... Editat Ianuarie 19, 2009 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 welcome alex ,te poti afilia fara nici o problema doar esti app PS : nu mai vine o data primavara ca nu mai am rabdare ... Nu mai este mult. Romica Jurca zice ca deja din februarie vor fi 15 grade si sper sa inceapa sezonul mai repede. Pana una alta, ce-ar fi daca ne-am vedea si noi cei din zona la o bericioaica ( ca tot nu iesim cu motoarele ) sa ne cunoastem si sa facem un teambuilding astfel incat sa incepem sezonul in forta la primavara. Poate ne si recunoastem apoi cand suntem pe motoare si cu casca pe cap. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 salutare in noul an ! da, ar fi ok sa ne vedem la un teambuilding. daca aranjati ceva ma bag si eu. sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aerographer Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Buna Seara. Pentru cei interesati va anuntam ca executam lucrari de aerografie. Termenele de executie 1-5 zile, in functie de complexitate si nr. de straturi de lac. Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe e-mail.sorinaero@yahoo.com ID mes. sorinaero Cateva din lucrari executate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 eu azi m-am plimbat vreo 20 d min, am iesit spre orasul chitila (ca acum e oras ), era uscat a mers frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Ce sa zic,bravo,esti curajos avand in vedere ceata,umezeala din aer si frigul,.........si despre berea aia, ma bag cu capul inainte,ce ziceti sa ne vdm la noi in cartier? OMV Laromet este ok? vineri pe la 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Ce sa zic,bravo,esti curajos avand in vedere ceata,umezeala din aer si frigul,.........si despre berea aia, ma bag cu capul inainte,ce ziceti sa ne vdm la noi in cartier? OMV Laromet este ok? vineri pe la 8? Salut. Cu cea mai mare placere. Credeti totusi ca ar fi din scurt daca ne-am vedea maine - joi la ora 20,00? Vineri o sa plec din buc si nu as prea avea cum, dar poate maine ne vedem la OMV Laromet si stam un pic de taina, ne cunoastem, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Eu pot si maine,asteptam mai multe comfirmari de prezenta,pentru orice eventualitate asta este nr meu 0766297941 Eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Eu pot si maine,asteptam mai multe comfirmari de prezenta,pentru orice eventualitate asta este nr meu 0766297941 Eugen Perfect. Multumesc frumos. Cine se mai anunta pentru maine ora 20,00 OMV Laromet? Hai sa strangem o echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 maine , omv . eu ajung pe la 9 fara un sfert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 maine , omv . eu ajung pe la 9 fara un sfert. Hai ca ne strangem usor usor. Pai avem pana acum pe honda fireblade - Eugen, pe Catalin si subsemnatul. Cine se mai anunta pentru deseara la OMV Laromet ora 20,00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2009 Hai ca ne strangem usor usor. Pai avem pana acum pe honda fireblade - Eugen, pe Catalin si subsemnatul. Cine se mai anunta pentru deseara la OMV Laromet ora 20,00 ? Io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Era chiar culmea sa ratezi tu o bauta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Era chiar culmea sa ratezi tu o bauta Imi pare bine ca ne-am vazut aseara si am stat un pic de vorba. Scuze Catalin ca am plecat inainte sa vii tu. Ne vedem data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianMT-01 Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Imi pare bine ca ne-am vazut aseara si am stat un pic de vorba. Scuze Catalin ca am plecat inainte sa vii tu. Ne vedem data viitoare Vreau sa anunta-ti mai din timp cand e urmatoarea intalnire.Se pare ca incalzirea globala ne avantajeaza. ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 trebuie sa stabilim de comunacord o zi saptamana asta(locatia este ok,deci propun sa ramana aceeasi,doar ora ar trebui sa fie 21 ca sa ne putem baza si pe Catalin) daca este ok asteptam propuneri legate despre zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 trebuie sa stabilim de comunacord o zi saptamana asta(locatia este ok,deci propun sa ramana aceeasi,doar ora ar trebui sa fie 21 ca sa ne putem baza si pe Catalin) daca este ok asteptam propuneri legate despre zi Daca este ok, as propune in fiecare joi la ora 21,00. Joi seara ai sentimentul ca s-a cam terminat si saptamana, iar locatia este ok la OMV Laromet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Da, este ok . Joi seara omv, ora 21. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Da, este ok . Joi seara omv, ora 21. Super. Cine mai e cu noi pentru joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 eu Hai baietii!!!! Cine mai este din zona si vine joi la ora 21,00 la OMV Laromet? Eu centrez, eu dau cu capul In curand o sa fiu super membru pe forum pentru ca o sa strang cate un post - doua saptamanal la noi pe forum. Saptamana trecuta ne-am intalnit 3 oameni: Catalin de pe forum, Honda Fireblade si subsemnatul. Emi a avut ceva treaba, dar a venit acum 2 saptamani. Cine se anunta pentru joi 5 feb la OMV Laromet la ora 21,00? Pe ordinea de zi: - amintiri din 2008 - ce planuri avem pentru 2009 - femei - femei ......... - ce mai fac motoarele? etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 dupa ca am revizuit ordinea de zi,avand in vedere pen-ultimele 2 puncte nu pot lipsi de la sedinta de partid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 ba dar ce intampla aici de nu mai vb nimeni? ati fugit in Congo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 primiti si noameni noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 primiti si noameni noi? Cu cea mai mare placere. Si noi suntem noi in actuala formula de intalnire care a fost brevetata de 3 intalniri maxim :-). Eu nu am sa pot ajunge joia asta pentru ca plec din bucuresti dar saptamana viitoare mi-ar face placere sa te intalnesc si sa ne vedem cat mai multi la OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate