Kosh Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salutari si scuze de intruziune. Incercam sa oprim udatul haotic si fara simt de responsabilitate a strazilor din Bucuresti si nu numai. Petitie Topic de discutii si stabilire a actiunilor. Multumesc. Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Paste fericit si multa sanatate tuturor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanul Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 SALUTARI VECINILOR MEI ANUNTATI VA ROG IESIRI MAI MULTE IN PARCUL BAZILESCU EU CRED CA NE-AR PRINDE BINE O ADUNARE MAI MARE IN ZONA PARCULUI EU SUN PE SOSEAUA CHITILEI SI CUNOSC IN CARTIER MULTI MOTOCICLISTI DORNICI DE PLINBARI SI IESIRI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 SALUTARI VECINILOR MEI ANUNTATI VA ROG IESIRI MAI MULTE IN PARCUL BAZILESCU EU CRED CA NE-AR PRINDE BINE O ADUNARE MAI MARE IN ZONA PARCULUI EU SUN PE SOSEAUA CHITILEI SI CUNOSC IN CARTIER MULTI MOTOCICLISTI DORNICI DE PLINBARI SI IESIRI Salut! Pai bine-ai venit si adu-ti si prietenii din zona! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Sambata, 25 aprilie, ora 10.00, Piata Constitutiei. Miting moto. Semnam petitii impotriva udatului pe strazi cu apa improprie, impotriva taxei de prima inmatriculare la moto si reducerea numarului de luni la RCA. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti - luati legatura cu mine (Kali - 0766.66.84.20) pentru a intra in posesia petitiei si a unui tabel. Poate semna orice cetatean roman cu varsta peste 18 ani. In paralel, interesati-va daca in orasul/zona voastra au loc astfel de actiuni. Cei care puteti merge sa o faceti. Este foarte important sa fim uniti. Puteti aduce cu voi bannere cu mesaje catre automobilisti si autoritati, le afisam in toata piata. Va asteptam. Va rog mult sa dati mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 SALUTARI VECINILOR MEI ANUNTATI VA ROG IESIRI MAI MULTE IN PARCUL BAZILESCU EU CRED CA NE-AR PRINDE BINE O ADUNARE MAI MARE IN ZONA PARCULUI EU SUN PE SOSEAUA CHITILEI SI CUNOSC IN CARTIER MULTI MOTOCICLISTI DORNICI DE PLINBARI SI IESIRI Salut. Hai sa incercam joi 30 aprilie la ora 19,00 la intrarea in parcul Bazilescu, cea din bulevard? Cine se anunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Salut! E foarte posibil sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 maine ma anunt prezenta la arc la 18.30....si probabil si joi la 19 in fata la Bazilescu... ...cine se mai anuntza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 si eu merg azi la arc si foarte probabil maine la Bazilescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 eu...passsssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 click - /index.php?showtopic=351942 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Din pacate nu mai pot ajunge ca plec in 20 min din oras dar distractie placuta si ne vedem cu proxima ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 ..urat afara...astazi...sapt viitoare...poate ne gasim la parc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Mda,vremea ne pune probleme Ramane pe altadata,cu speranta sa fim cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aerographer Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Buna ziua, Pentru cei interesati sa isi personalizeze casac,motorul,atv-ul,snowmobilul,skijetul,yahtul,salupa,autoturismul,jeepul,etc. executam lucrari de aerografie. Termene de 2-6 zile,in functie de complexitatea modelelor. Ptr.detalii puteti folosi ID-ul meu de ms,sorinaero. Pentru a putea vizualiza cateva din lucrarile executate pueti intra pe http://profile.imageshack.us/user/aerographer/images Bafta maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Vine cineva, nu weekendul asta, urmatorul la intalnirea de la Mamaia organizata de Sea Wolves? Eu ma gandeam sa imi iau cortul si sacul de dormit si sa ma duc acolo si ar fi frumos daca ne-am strange cativa sa mergem impreuna. Mai multe detalii despre intalnire la sectiunea de " Intalniri, excursii, etc.... ". Ar fi o ocazie frumoasa sa dam o fuga la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 weekend-ul asta tr sa fiu la o nunta,ca are as fi mers pe la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 weekend-ul asta tr sa fiu la o nunta,ca are as fi mers pe la mare Intalnirea este in weekendul 30-31 iunie. Eu o sa dau o fuga si sambata dimineata si ma intorc sambata seara de la mare pe 23. Deci cine mai doreste, cine mai pofteste? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Nu mai vrea sa vina nimeni la intalnirea de la Constanta? Plecare vineri dupa amiaza si intoarcere duminica. Probabil ati vazut deja topicul destinat acestei intalniri: /index.php?showtopic=335823 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Aveti grija pe unde va tineti motoarele ca noi am patit-o dar din fericire am recuperat mobra la Butimanu: /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speeduhh Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 daca tot suntem la regionale, sper sa nu supar pe nimeni. Mi s-a furat un scuter aprilia SR 50, culoare argintiu cu rosu. Pe fata deasupra farului are un #46 scrie mare pe un fond albastru. Pe spate are 2 stopuri rotunde rosii. Are o toba argintie cu un final albastru pe care scrie r4r. Daca cumva cineva il vede il rog sa sune la 0740501824 sau sa dea sms iar pe ym: speed_uhh. Multumesc. /index.php?showtopic=395022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoselu Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 (editat) salut se mai intalnesc motoristi in fata la bazilescu? tot marti la 19? imi fac si eu aparitia din pajura dar numa sa stiu sa nu vin degeaba. 10x PS: mai e loc app k sa nu ma bag in seama k musca Editat Septembrie 5, 2009 de dragoselu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Salutare! Caut si eu garaj in aceasta zona. Stie cineva vreun garaj cu locuri libere? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate