Gabi M Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 e muck si sfarck =)))))))) muc si sfarc :crack: , este de bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 normal muc si sfarc era ceva de printr-un ziar din anii 90... o rubrica cu chestii de ras, sau cu barfe... nu mai tin minte unde l-am vazut, dar mi-a placut cum suna si l-am tinut minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Hai ca astazi a fost cam matinal Gabi. Facem gaşcă mare. Sus cu prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 pai hai ! " muc si sfarc", banuiesc ca esti "in" ? nu ? » Post actualizat in 12 Feb 2015 06:55p.s. ... am pofta de bere azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 ba, din pacate nu prea cred. azi se profileaza niste delucru nesfarsit, asa ca mai mult ca sigur ca n-o sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Vaaai, ce rusineeeee! Gabi, hai cu prezenta aia. Paule, pe unde esti? Revii la Bazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Hai neata ! N-am plecat niciodata dar planetele nu s-au aliniat luna asta, a fost mercur in retrograd ) Astazi am team building cu echipa, am terminat saptamana asta proiectul si se cere udat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 drept urmare ... cred ca pica treaba ... vedem daca se mai anunta careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Cuuuuuuuuum??? Nu se poate asa ceva, Gabi, nu as vrea sa iei(singur) bataie la biliard pana plangi, totusi, mai incearca ))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 pai ce sa mai fac nea Teo, le-am dat mesaje, s-a scris pe forum ... ce sa mai fac? sa ma duc pe la casele dansilor ? Referitor la "bataia la biliard" ... mai vedem, simt un vibe pozitiv , s-ar putea sa ai o surpriza » Post actualizat in 12 Feb 2015 11:45revin cu propunerea de ieri » Post actualizat in 11 Feb 2015 12:51 ps ... tre sa schimbam denumirea topicului ... din "Zona Bucurestii Noi, Chitila, Pajura, Damaroaia, Jiului, Straulesti" sa punem "Zona lu' Teo si Gabi" » Post actualizat in 11 Feb 2015 12:52ba nu, sa punem "pă zona lu' Teo si Gabi" » Post actualizat in 12 Feb 2015 11:47sau si mai bine " Zona Zoster " vorba parazitului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Lasa mah gabi, nu-ti mai face sange rau... Se incalzeste vremea incet incet, poate venim si cu trotinetele data viitoare... (De fapt azi nu vin pentru ca mi-am luat masa de biliard acasa şi joc 24/7 de unu singur, sa-l rup pe Teo pe genunchi data viitoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 (editat) Lasa mah gabi, nu-ti mai face sange rau... Se incalzeste vremea incet incet, poate venim si cu trotinetele data viitoare... urmatoarele 3 luni nu o sa mai pot conduce nici macar scuterul. Tocmai am aflat de la un coleg care si-a pierdul permisul acum doua zile, ca nu mai exista varianta cu examen si redus pedeapsa ... cica o lege din ian 2015 a facut sa nu mai fie varianta asta . PUIE MONTA ! (De fapt azi nu vin pentru ca mi-am luat masa de biliard acasa şi joc 24/7 de unu singur, sa-l rup pe Teo pe genunchi data viitoare nu vedeam ce scrie aaaa, ok, acum face sens .... ok, ramane secretul nostru Editat Februarie 12, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Ahhahaahahahahahahahahah, buna rau )))) bineeeee Gabiiii! » Post actualizat in 18 Feb 2015 13:26Aloooo, ce-i cu saracia asta de cuvinte pe aici? De abia am trecut si noi de pagina cu nr. 100, eu joia asta nu stiu daca pot sa va insotesc, poate doar un suc, desi e ziua mea joi, voi lucra doua schimburi in aceeasi zi(SUPER, baga-mi-as ochiu'-n nas).In cel mai rau caz, vom bea o bere vineri(sunt liber toata ziua). Hai cu conversatiile alea, mai piuiti si voi ceva pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Azi e joi şi e dezlegare la bere. Cui o să-i fie sete diseară? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Io nu poci, plec la chitesti, vin maine. Daca vreti s-o lasam pe maine, eu sunt de acord ))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 E ok si maine, poate mai vin si eu. Nu promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 E ok maine, as putea veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 maine sa fie atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 saaaalut, eu sunt in concediu asa ca nu prea sunt pe forum. Shit ... eu nu pot maine, ma duc cu mandra la film ... trebuia sa ma duc azi dar am amanat pentru ca bere. aia e ... poate stati mai mult si trec dupa film. @ northern freyja ... am fost azi cu suportul de topcase si nu pica pe vfr-ul meu. sry , cum facem sa vi-l returnez ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Deci cum ramane cu astazi To bere or not to bere???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 din posturile de mai sus reiese ca not to bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Eu nu pot nici azi si nici maine.Sa aveti pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 la tine se intelege ... spor la examene ! » Post actualizat in 19 Feb 2015 14:42gata ramane stabilit. BEREA SE VA TINE AZI 19:14 la parc sau 19:35 la carciuma. Am vb cu dl Teo, nu se supara Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 In niciun caz, poate ne vedem maine. Spor la bere. I-am dat mesaj Sabinei, astept raspuns. Sa traiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Deci si anume, 19:14 la parc, 19:34 la carciuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate