cmatei Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 RIP --- In rofreefly@yahoogroups.com, adi buzan <adibuzan@y...> wrote: > > Salut, > > sambata pe la ora 12 vorbesc cu Nicu, fost pilot parapanta de la Onesti care se interesa daca sunt cu gasca pe la intalnirea de la Comanesti si isi exprima parerea de rau ca nu-i cu noi, dar este la Tg Mures intr-o tura cu motocicleta. Il anunt ca si eu sunt la Tg Mures cu treaba si ca in cca 10 min plec cu trenul acasa (Bucuresti). > > Peste cca o ora ma suna cineva si ma anunta ca Nicu a suferit un acciden rutier si ca el este din gasca de "moto" si m-a gasit ultimul pe lista telefonului si m-a anuntat de grozavia accidentului si imi spune ca Nicu acuza probleme la coloana in zona cervicala. > > Anunt repede prietni din zona Mures si pe cei din zona Onesti despre cele intamplate... > > Intr-o ora aflu ca NICU nu mai este printre noi, moartea i-a fost cauzata de ruperea aortei, infarct si hemoragie (desi doctori l-au salvat initial...) > > DUMNEZEU SA-L IERTE > > a fost un OM care a incercat sa stranga o "gasca" de zburatori prin zona Onesti, Comanesti... un OM / PRIETEN adevarat care a zburat printre noi cu parapanta si ne-a bucurat prezenta si cu sfaturi (medicale / farmaceutice). > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 R.I.P a DOUA oara pe ziua de azi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Nu cumva este acelasi?! RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 Ba cred ca da, acum am vazut locatia celuilalt accident postat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 (editat) atunci e ceva mai bine, sa speram ca e unu si acelasi Editat Mai 30, 2005 de Ra964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 (editat) Nu cred ca e acelasi. Accidentul de care spun eu s-a intamplat ieri(Duminica) pe Valea Muresului la aprox 50 km de Arad. R.I.P. Editat Mai 30, 2005 de Meste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Prea multe decese.....prea repede...........trebuie facut ceva.....va rogg mi se pare o idiotzenie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 R.I.P. poate prea multe accidente in ultimul timp. mai motociclisti, prieteni, OAMENI BUNI, eu inteleg ca abia am asteptat sa ne dam cu motoarele, ca orice bucatica de soare dupa toata primavara asta ploioasa ne bucura si ne dorim sa ne dam cat mai mult, dar hai sa nu mai bagam mana in gaz atat de mult. o sa fim si mai putini motociclisti "intregi" (am vrut sa nu folosesc "in viata" - Doamne fereste) incat o sa se vorbeasca de noi in manualele scolarilor ca specie disparuta. cel putin promiteti-va ca veti incerca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo5peb Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 R. I. P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 RIP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Of, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Nu se poate... prea multe, prea dese, prea fara rost... Luni am vazut cum un Renault a depasit pe contrasens, cu viteza mare, un convoi de masini chiar la autogara Rahova si a lovit mortal un copil care traversa pe verde... Prea multi grabiti pe strazi, prea multi inconstienti, prea multi asasini... Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Sa ii fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 dumnezeu sal ierte. am dreptate cind spun ca tre sa le rupem capetele la conservari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Chiar este infiorator Condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Condoleante si sa invatam din experientele altora. Placuta e viteza dar nu o lasati sa va conduca. Intotdeauna fi constient de ce e in jur si considera toate masinile un inamic. Asa vom supravietui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate