OLD LARRY Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Ce ziceti de perioada 5-7 septemdrie.vedeti aici /index.php?showtopic=254923 Eu oricum prefer muntele, iar zona cu pricina imi trezeste nostalgiile tineretii mele "furtunoase" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Cetatea Rasnov este superba, eu zic ca merita, nici nu ne trebuie vot la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Totusi cineva de la CIOPPER ACADEMY trebuie sa fie acolo cu la pana dimineata cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 (editat) Totusi cineva de la CIOPPER ACADEMY trebuie sa fie acolo cu la pana dimineata cand Ma intreb oare cine se ofera......... cum cine Ambasadorul nostru, cel mai intunecat Lord posibil. Intunecimea ta , forta sa te calauzeasca prin cele mai mari si mai tari petreceri. Sambata 23 august, ora 10:00, Calea 13 Septembrie - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti PS: vezi pe harta locatia provizorie pt. saptamana asta (din cauza raliului) Editat August 19, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 parca tot weekend-ul asta e si intalnirea de la Breaza..........eu asa tin minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 parca tot weekend-ul asta e si intalnirea de la Breaza..........eu asa tin minte De Breaza vorbim si noi aici. Intalnirea propusa de Mircea Vader este in 5-7 sept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 (editat) Sambata 23 august, ora 10:00, Calea 13 Septembrie - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti PS: vezi pe harta locatia provizorie pt. saptamana asta (din cauza raliului) Editat August 20, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 De Breaza vorbim si noi aici. Intalnirea propusa de Mircea Vader este in 5-7 sept. deci mergeti la breaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Deci an acest weekend se merge la Breaza,iar perioada 05-07 septembrie adica peste doua saptamani la Rasnov. vezi aici /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Cand este plecarea? Daca plecati sambata, merg si eu, ca vineri ma duc la Pro Bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 intalnire azi 20.08.2008 in Apasu la ora 19:30. doritori de BRRC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Salutare Eu si fratele meu ne-am intors azi din pribegie; traseul a fost: bucuresti-pitesti-curtea de arges-transfagarasan-sibiu-paltinis-sibiu-cozia-rm. valcea-curtea de arges-campulung-targoviste-sinaia-ploiesti-bucuresti: in total vreo 1000 de km. Am vazut locuri superbe si drumuri ingrozitoare, s-a lasat si cu cazaturi, cate una de caciula, de casca am vrut sa zic; oriunde ati merge mare atentie la nisip, pietris ca e periculos; daca nu plec vineri in vama, sambata vin cu voi la breaza sau orice se va stabili; seara frumoasa tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 deci ne videm la breaza eu o sa plec la drum vineri pe la 18 bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Probabil ca vom fi 2 grupuri , unii vor pleca la Breaza si altii la Snagov. Trebuie reprezentare la ambele petreceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) Probabil ca vom fi 2 grupuri , unii vor pleca la Breaza si altii la Snagov.Trebuie reprezentare la ambele petreceri Da, cred ca se formeaza doua grupuri, care sa ne reprezinte la cele doua intruniri. Cine adora muntele, serpentinele, si vrea sa campeze in aer liber la cort, ori la camera intr-o pensiune si departe de poluarea Bucurestiului, merge la Breaza; Cine are probleme cu job-ul sau obligatii de familie ori de prietenie, ne reprezinta la Snagov. Oricum, se anunta plecarea la Breaza pt. sambata dimineata ora 9:30 CEL TARZIU !!! PLECAREA PT. BREAZA E DE LA PUNCTUL DE INTALNIRE MODIFICAT SI ANUNTAT de catre "lope" (langa benzineria petrom de dupa intersectia Panduri cu 13 Septembrie - cum vii pe Panduri DINSPRE ACADEMIA MILITARA), iar pt. grupul de Snagov, se va anunta ora cel tarziu maine dimineata. Editat August 21, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 vedeti k parada o sa fie la ora 12.00 , sa ajungeti pana atunci asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Sambata 23 august, ora 10:00, Calea 13 Septembrie - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti La ora 10:00 se strange grupul care va pleca catre Snagov. La ora 09:00 se strange grupul care va pleca catre Breaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Hog Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 salutare, Cristi e numele meu si am o mandrete de "umbra" de 1100 de care sunt tare indragostit. Ma mai dau si pe un Transalp de 650 ca prin Bucuresti in curand nu cred ca se va mai circula decat pe jos asa ca vrei nu vrei trebuie sa gasesti o formula de compromis. sunt plecat din Bucuresti dar fac tot posibilul sa vin sambata la intalnire si sa merg si eu la breaza. toate cele bune si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Pentru Snagov sunt interesati? Ca vad ca numai la Breaza s-au anuntat oamenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Hog Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 cred ca eu am sa merg la Snagov avand in vedere ca Sambata sunt pe drum si nu stiu exact la ce ora ajung in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 cred ca eu am sa merg la Snagov avand in vedere ca Sambata sunt pe drum si nu stiu exact la ce ora ajung in Bucuresti Ideea era daca sunt oameni care o sa plece la Snagov de pe 13 Septembrie, sa stiu daca incerc sa vin sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 La multi ani wader23. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 Da, eu merg la Snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Si eu merg la Snagov...si mai vine lume ce nu s-a anunat, ne vedem pe Calea 13 Septembrie la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Incerc sa vin si eu pentru Snagov. Daca nu vin anunt pe forum din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate