Lope Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 A fost o petrecere foarte frumoasa, o locatie superba ( ma simteam ca intr-o poveste) , si drumul pana la locatie a fost foarte frumos, baietii de la H.R. au muncit de le-au sarit ochii din cap.... ce pot sa spun, mai rar asa ceva. Bravo lor si sa speram ca pe viitor vom avea parte numai de asemenea petreceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) PS: Frumoase poze Editat Septembrie 1, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Frumoasa intrunire,buna organizare si nu in ultimul rand,frumos drumul alaturi de voi.Va multumesc ca ma-ti luat cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) GATA primul slide, astept poze si clipuri in continuare, ca prea a fost fain acest Festivalal al celor de la HEAVY RIDERS. Pozele in slide, aici: http://chopperacademy.ro/vizionati.html ...al 3-lea player. Frumoasa intrunire,buna organizare si nu in ultimul rand,frumos drumul alaturi de voi.Va multumesc ca ma-ti luat cu voi Esti binevenit oricand, prietene ! ======================================= Sambata 06.09.2008 CHOPPER ACADEMY merge la Rasnov. Cine vrea sa ne insoteasca, este binevenit. Afisul intrunirii: http://www.kronstadtbikers.ro/ Harta locatiei: http://chopperacademy.ro/images/harta_camping_A.jpg Harta Traseu: http://chopperacademy.ro/images/RASNOV-PREDEAL.jpg Editat Septembrie 3, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Sambata 6 septembrie, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Unde mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Unde mergem? saptamana asta e intrunirea de la Rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Sa vin an complectare /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 Se pare ca weekendul asta se pleaca la Rasnov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Da, merem la Rasnov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Sal Men and Wom! Vad ca tot petreceti! Tineti-o tot asa! Eu inca beau beri reci in apa de mare la turci cu gandul la o plimbare cu motoru! Distractie placuta si sper sa ne revedem sapt viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) Sambata 6 septembrie, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Ceva impresi de la intalnire?... Editat Septembrie 5, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 LOCATIA EXCELENTA, ORGANIZARE DE NOTA , IAR KRONSTADT BIKER ESTE FORMAT DIN OAMENI DE CALITATE ! . CAM ATATA PT. INCEPUT. O SA URMEZE FOARTE CURAND (PE MASURA CE PRIMESC MATERIALUL VIDEO), UN FILMULET CU CLIPURI SI SLIDE-URI DE LA ACEST PARTY, FILMULET CE V-A FI POSTAT PE SITE-UL NOSTRU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 @Lope: am refacut gif-ul asa cum am vb ieri;il poti incarca de pe forumul CA unde am postat un link. Gata lope este mai mic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florymann Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Salutare!! Sunt FLORIN(tipul mai "GRASOI" ,geaca de blugi, cu HONDA SHADOW NEAGRA si care a vorbit prea putin-pt.cei de la Academie,sambata dimineata),voiam sa va spun ca mi-a facut placere sa va cunosc-oameni de treaba,motoare frumoase,fete dragutze si sper sa va cunosc si pe restul(stiu ca mai sunteti) Din pacate nu am putut merge cu voi la Rasnov(lipsa echipament) insa sper pe viitor sa ma aveti ca "intrus" in alte calatorii. Bafte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Salutare!! Sunt FLORIN(tipul mai "GRASOI" ,geaca de blugi, cu HONDA SHADOW NEAGRA si care a vorbit prea putin-pt.cei de la Academie,sambata dimineata),voiam sa va spun ca mi-a facut placere sa va cunosc-oameni de treaba,motoare frumoase,fete dragutze si sper sa va cunosc si pe restul(stiu ca mai sunteti) Din pacate nu am putut merge cu voi la Rasnov(lipsa echipament) insa sper pe viitor sa ma aveti ca "intrus" in alte calatorii. Bafte!!! TE ASTEPTAM CU DRAGA INIMA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 Salutare!! Sunt FLORIN(tipul mai "GRASOI" ,geaca de blugi, cu HONDA SHADOW NEAGRA si care a vorbit prea putin-pt.cei de la Academie,sambata dimineata),voiam sa va spun ca mi-a facut placere sa va cunosc-oameni de treaba,motoare frumoase,fete dragutze si sper sa va cunosc si pe restul(stiu ca mai sunteti) Din pacate nu am putut merge cu voi la Rasnov(lipsa echipament) insa sper pe viitor sa ma aveti ca "intrus" in alte calatorii. Bafte!!! Oricand, cu cea mai mare placere. Lasa ca nici eu nu am fost la Rasnov , ce sa sufar singur Imi cer scuze daca am vorbit prea mult la intalnire sau daca am ignorat pe cineva, cel mai bine socializam la o masa cu berea in fata, acolo la Academia Romana, dupa cum bine ai vazut, se strange destul de multa lume si este greu sa ii cunosti pe toti in jumatate de ora. Sper ca sambata asta sa avem ocazia sa facem asa ceva. Eu am facut o propunere pentru sambata asta si sper sa fiu in asentimentul tuturor, cel mai bine intri pe site-ul nostru apasand pe sigla de la semnatura mea iar acolo o sa ai forum pentru a vedea discutiile si a te familiariza cu membri CHOPPER ACADEMY. Sanatate si asfalt uscat Astazi BRRC la Apasu , ora 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nunta presedintelui VALAH MC din Targoviste (choperist convins) /index.php?...63431&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Salut... sunt si eu unu' din Brasov, venit cu treaba si in vizita prin Bucuresti! Se mai intalnesc chopper-istii sambata? Daca da, unde si la ce ora? Poate reusesc sa ma desprind de neamuri (adica sa le conving ca mai exista si alta lume in afara de ei) si dau o fuga cu Vulcanul meu sa bem o bere...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Salut... sunt si eu unu' din Brasov, venit cu treaba si in vizita prin Bucuresti! Se mai intalnesc chopper-istii sambata?Daca da, unde si la ce ora? Poate reusesc sa ma desprind de neamuri (adica sa le conving ca mai exista si alta lume in afara de ei) si dau o fuga cu Vulcanul meu sa bem o bere...! Da ne mai intanlim Sambata in fata Academiei Romane viz-avi de Parlamet,cred ca pe la ora 10.00 Editat Septembrie 10, 2008 de DAN IERNIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florymann Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Oricand, cu cea mai mare placere. Lasa ca nici eu nu am fost la Rasnov , ce sa sufar singur Imi cer scuze daca am vorbit prea mult la intalnire sau daca am ignorat pe cineva, cel mai bine socializam la o masa cu berea in fata, acolo la Academia Romana, dupa cum bine ai vazut, se strange destul de multa lume si este greu sa ii cunosti pe toti in jumatate de ora. Sper ca sambata asta sa avem ocazia sa facem asa ceva. Eu am facut o propunere pentru sambata asta si sper sa fiu in asentimentul tuturor, cel mai bine intri pe site-ul nostru apasand pe sigla de la semnatura mea iar acolo o sa ai forum pentru a vedea discutiile si a te familiariza cu membri CHOPPER ACADEMY. Sanatate si asfalt uscat Astazi BRRC la Apasu , ora 19 Salutare tuturor! Tnx Larry! , Lope ! Din pacate weekend-ul asta nu voi fi in Bucuresti dar sunt la curent zilnic cu eventualele iesiri. Mai am si de invatat cluburile(nu stau de mult timp in Bucuresti) , nu de alta dar trebuie sa stiu drumul pana acasa dupa ce servim cateva beri . Pana data viitoare "NUMAI BINE" si ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Sambata 13 septembrie, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat Septembrie 10, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 dragi prieteni , saptamana viitoare joi fac 22 ani , iar sambata pe 20 va invit la mine la targoviste sa bem o bere n.a si sa papam niste mititei va astept asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 dragi prieteni , saptamana viitoare joi fac 22 ani , iar sambata pe 20 va invit la mine la targoviste sa bem o bere n.a si sa papam niste mititei va astept asfalt uscat LA MULTI ANI !!!!! sa fii sanatos si la punga gros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Vizionati participarea Chopper Academy la KRONSTADT BIKERS FEST - RASNOV 5-7 Septembrie 2008 aici: http://www.chopperacademy.ro/vizionati.html Este al 4-lea filmulet de sus in jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate