Vitezistu Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 In sfarsit dupa o asteptare de cateva luni bune de la precedentul motor ieri am revenit iar calare pe o Honda VF400F......o bijuterie cu 4 cilindri in V.Tot ieri am facut si primii 300km cu ea mai mult de nevoie decat de voie ca trebuia sa o aduc cumva acasa din Severin asa ca cea mai ieftina metoda era cea calare am trecut pe cai . Salutari si bafta tuturor P.S. Va pun si o poza cu prietena mea calare pe "el" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 F. mishto motorul. Sa-tzi traiasca. PS: shi ce numar de telefon ziceai ca are prietena ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Frumos motor, frumoasa prietena ! Sa le stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Hmmmm Nr prietenei mele e trecut la secret Mersi de urari .... bafta si asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 egoistule, vrei sa pastrezi numai pt tine...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 frumos randul de mai sus contine 2 aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Felicitari shi cred ca-tzi place cum suna motorul. Am vrut shi yo sa iau un VT 250f dar avea prea multe bube shi am luat pana la urma o Aprilica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 Motorul suna bestial mai ales ca are schimbat finalul la amandoua tobele si are aproape 60CP ..... consuma 4% pana la 120km/h......e perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Mishtoaca jucaria! Seamana suspect de bine cu VT-u' meu... doar motoru' ii diferit.. sa ai bafta de ea shi cat mai multzi km fara reparatzii sau incidente neplacute!!! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 E frumos, sa te poarte sanatos, voinic, voios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 sa-ti traiasca...ma bucur mult pentru tine... dar cand mai faci poze...nu mai pune prietena pe ea ca nu mai stiu la ce sa ma concentrez.... sa-ti traiasca amandoua...ca merita din plin...si una si alta....(acum am o mica unghie in gat, ca eu nu am pe cine sa pun pe motor ca sa va distrag atentia...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Iunie 17, 2005 Autor Share Postat Iunie 17, 2005 In continua modificare Resize_of_HondaVF4F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Iunie 17, 2005 Autor Share Postat Iunie 17, 2005 si iar se modifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Iunie 17, 2005 Autor Share Postat Iunie 17, 2005 furca fata impecabila........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Iunie 17, 2005 Autor Share Postat Iunie 17, 2005 o sa mai revin pe parcurs cu poze noi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 arata foarte bine, imi pare putin rau ca nu mai este si prietena ta pe motor, dar am si o intrebare...care e modoficarea ca eu nu m-am prins. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Frumoasa jucaria. Poate cindva facem schimb de motoare de placere. Eu am un VFR750 galben ca o lamiie si merge superb. Am avut un VFR700 pe care am pus peste 160000km pina l-am dat si acum regret. Mergea struna si am invatat si meserie pe el. Cele mai durabile motoare din experienta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 arata foarte bine, imi pare putin rau ca nu mai este si prietena ta pe motor, dar am si o intrebare...care e modoficarea ca eu nu m-am prins. Alex Pai daca te uiti la radiator o sa vezi ca acum e vopsit argintiu , aparatoarea de noroi de pe spate a disparut , furca fata e vopsita recent....zici ca nou-nouta , ciocul de jos si-a luat zborul , iar masca de la bord momentan e data jos(urmeaza a fi schimbata cu una mai faina si mai mica) , o sa mai revin cu poze cand e gata si masca fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Sper sa te vad prin oras cu noua ta bijuterie... NUMA' BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giaredrose77 Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Super faina! Sa o conduci sanatos si fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat August 21, 2005 Autor Share Postat August 21, 2005 In sfarsit pot sa ma laud ca motorul meu arata exact asa cum mi-am dorit.... un streetfighter veritabil(sau cel putin pe aproape ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat August 21, 2005 Autor Share Postat August 21, 2005 ...si partea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat August 21, 2005 Autor Share Postat August 21, 2005 ...si spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat August 21, 2005 Autor Share Postat August 21, 2005 Multumesc de urari tuturor si spar ca toti sa reusiti sa va indepliniti visele cu motoarele dorite.SEE YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Eu nu mai inteleg nimic .... tu vrei sa o vinzi sau doar o lauzi ??? PS - no offence, ok ? motorul arata bine, asta e clar [imi mentin oferta] Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate