Inger`Albastru Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 as merge si eu dar nu sunt f sigur tot sambata dimineata. Insa eu am comunista si stiti voi daca ii dati mai tare ne intalnim mai greu Eu sunt tot din Bucuresti (student) si m-ar tenta . Sa vedem bugetul Vrb la Arc . Lasa un mesaj pe motoru meu GL 90 BRR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcu Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 SA NE VEDEM CU BINE LA CONSTANTA..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Daca vrea cineva sa mearga ofer loc in masina.Plecarea este vineri pe la 16.00. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 Taxele normale de camping sunt urmatoarele: 80.000 taxa cort pe zi, 40.000 taxa intrare in camping pentru adulti (20.000pt copii). Aceasta taxa o suportam noi din biletul de intrare (150.000). Deja am dat 16 mil ca avans ptr taxa de intrare (adica pt 400 pers) urmand sa mai dam in continuare... Pretul la cazare se mentine cel dinainte de 20 iunie, tot in urma unei negocieri si a unui avans platit... E la mare.... si e sezon fratilor.... Apoi nu cred ca e prea scump avand in vedere ca vor fi concursuri misto, formatii bune (IRIS, COMPACT) si apa marii va asteapta.... Si noi va asteptam!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Taxele normale de camping sunt urmatoarele:80.000 taxa cort pe zi, 40.000 taxa intrare in camping pentru adulti (20.000pt copii). Aceasta taxa o suportam noi din biletul de intrare (150.000). Deja am dat 16 mil ca avans ptr taxa de intrare (adica pt 400 pers) urmand sa mai dam in continuare... Pretul la cazare se mentine cel dinainte de 20 iunie, tot in urma unei negocieri si a unui avans platit... E la mare.... si e sezon fratilor.... Apoi nu cred ca e prea scump avand in vedere ca vor fi concursuri misto, formatii bune (IRIS, COMPACT) si apa marii va asteapta.... Si noi va asteptam!!!! ne vedem la mare deja am format o gasca maricica din iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Daca vrea cineva sa mearga ofer loc in masina.Plecarea este vineri pe la 16.00. Vin si eu cu tipa cu care am venit de la Cluj Numai sa ne zici unde in Bucuresti sa venim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 @Univet: stiu ca ati chemat iris, dar ma bucuram mai mult ca sa platesc DOAR taxa de campare la firma aceea si fara intrare. Deci eu ma multumeam cu o intrunire fara IRIS/CARGO sau alte scumpeturi. Sunt formatii care canta moka. Sau MP3. Concursurile: ori din sponsorizari ori mai bine fara. Practic eu platesc ca sa castige altul. Oricum vin si eu ca e frumos la intrunirea de la mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 40.000 taxa intrare in camping pentru adulti (20.000pt copii). Aceasta taxa o suportam noi din biletul de intrare (150.000). adica si pentru copii trebuie platita intrarea de 150.000 ????? univet, astept raspuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 pentru sambata dimineata pleaca cineva??? eu ma gandeam pe la 7.30 - 8.00 plecarea din buc.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Azi am vorbit cu strumfuadi si am hotarat ca sambata dimineata sa plecam spre mare. So, cine doreste sa se alature unui grup de GS-isti (500) este binevenit. Nu alergam, nu ne rupem in figuri, mergem la mare sa ne distram acolo! Plecarea va fi sambata dimineata, de la 6:15 din fata Petromului de la service Diham. O sa ne invartim pe acolo vreo 10min. pt intarziati, restul ne prind din urma. Vom merge pe autostrada soarelui, pentru cei dornici sa ni se alature pe drum! Abia astept sa ne vedem cat mai multi, cu cat mai multi cu atat mai bine! Detalii mai discutam si in seara asta la Arc, daca nu ploua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 pentru sambata dimineata pleaca cineva??? eu ma gandeam pe la 7.30 - 8.00 plecarea din buc.... @Shpeedy: ya da-te fah draq. Te-ai apucat si tu de mers la intruniri? Curvo:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 Copii nu platesc intrare...Toni Si nici fetele singure, sexxxy eventual in tinuta topless....suntem un club sensibil la cei mai pur si mai frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Copiii nu platesc intrarea.....daca sunt insotiti de fete sexxxy eventual in tinuta topless Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Cautam operatori de interviu pentru realizarea chestionarelor pe teren.. Program flexibil cu cat muncesti mai mult cu atat o sa castigi mai mult.....deci daca aveti nevoie de bani va astept cu un cv. ( hr@mercury.ro)Bafta beer.gif alooooo ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 pentru sambata dimineata pleaca cineva??? eu ma gandeam pe la 7.30 - 8.00 plecarea din buc.... alooo... las-o dreaq... hai cu noi de vineri... pleci sambata ca batranii ?!?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 azi e joi dimineatza ora 1... ==> suntem 5 pe 3 motoare cu 2 corturi (so far) cat platim cazare si intrare.. ca m-ati ametit... explicati!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bileca Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Lume mai intreb si eu o data... Se poate sa m agatz si eu de cineva pe acolo? k vreau si eu sa mai cunosc lume k decit sa stau singur mai bine ma las... stau in constanta si pot sa ajung singur la intilnire... problema e dak isi bate cineva capu cu mine sa ma primeasca sa stau pe linga el/ea pe zi..... Va rog eu frumooooss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Lume mai intreb si eu o data... Se poate sa m agatz si eu de cineva pe acolo? k vreau si eu sa mai cunosc lume k decit sa stau singur mai bine ma las... stau in constanta si pot sa ajung singur la intilnire... problema e dak isi bate cineva capu cu mine sa ma primeasca sa stau pe linga el/ea pe zi.....Va rog eu frumooooss Deja ai citiva prieteni (de pe forum).Te asteptam sa ne tragi de maneca ca altfel nu te recunoastem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Vin si eu cu tipa cu care am venit de la Cluj Numai sa ne zici unde in Bucuresti sa venim Daca veniti la buc sa ma sunati si ne intalnim.Sunt in miscare tot timpul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Eu + IpMan + xxx plecam vineri pe A2 in jur de ora 5. NAKED. Adica fara bagaje. Slipul pe noi, slapii peste cisme, si prosopul in jurul cortului. Mergem lejereanu ... 130-140kmph Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Daca veniti la buc sa ma sunati si ne intalnim.Sunt in miscare tot timpul. Noi ajungem inainte de pranz in Buc, iti dau un telefon pe la pranz Merci inca o data... de data asta nu mai scapi cu berile pe care trebuie sa ti le dau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 alooo... las-o dreaq... hai cu noi de vineri... pleci sambata ca batranii ?!?! vineri imi fac motoru'.... probleme la galerie pe care nu am reusit INCA sa le rezolv. am facut aseara rost de neste garnituri si sper ca vineri dupa-amiaza sa dau galeria jos si sa o pun la loc. si totusi, plec sambata dimineata. @rmq: poate reusesc sa ajung si eu. sau va prind din urma.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Cititi ce a mai facut imbecilul de Mazare (asta dupa ce ca taxa de mamaia este total neconstitutionala) Baietii de la Iris, anulati in Mamaia.Daca Adrian Nastase nu avea somn cand se canta in miez de noapte in Costinesti, primaria lui Radu Mazare a anulat un concert al grupului Iris pe motiv ca rockerii sunt distructivi. Spectacolul, organizat de Alianta Franceza si pentru care exista autorizatie, urma sa aiba loc marti seara, in fata Cazinoului din Mamaia. insa decizia edililor constanteni a fost una clara si transanta, dupa cum ne-au declarat chiar reprezentantii Centrului Francez, pe motiv ca daca o trupa atat de faimoasa precum Iris ar canta in centrul statiunii, acesta ar fi distrus in totalitate de sustinatorii formatiei conduse de Cristi Minculescu. in cele din urma, dupa lungi negocieri, concertul a fost doar amanat, locatia acestuia urmand sa fie alta, conform organzatorilor - in Parcul Primariei din Constanta. VIN LA MARE ... Deci sa cante Iris!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Adevarul e ca fanii Iris sunt satanisti toti... ca sa nu mai vorbim de fanii Compact Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 vreau si eu sa merg...cine vrea o pasagera ...masina sau motor nu conteaza ,pls,pls,pls Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate