Shobolanu' Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Ia sa vedem defapt ce canta cocalarii americani , nu de alta dar nu vad cu ce sunt diferiti de gunoaiele de manele romanesti.... One of the best : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Oare cum pot sa setez ca sa nu mai vad posturile mititelului asta ca serios daca mai pot... sau nu mai calc veci pe aici ... sa-mi bag piula, ce e mult e prea mult! Poate sunt eu singurul de aici care nu intelege ce are Zamfir , Banica, romantele si manelele cu muzica pt motor... Asta e nesimtire! Ce ar fi sa pun Borodin si Procofiev pt ca eu ascult asta... chiar daca nu sunt destul de retardat sa ascult asta pe motor... Din nou miracolele internetului cand orice pitzipoanca poate sa te calce pe batatura pt ca nimic nu i se poate intampla... is chiar satul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Oare cum pot sa setez ca sa nu mai vad posturile mititelului asta ca serios daca mai pot... sau nu mai calc veci pe aici ... sa-mi bag piula, ce e mult e prea mult! Poate sunt eu singurul de aici care nu intelege ce are Zamfir , Banica, romantele si manelele cu muzica pt motor... Asta e nesimtire! Ce ar fi sa pun Borodin si Procofiev pt ca eu ascult asta... chiar daca nu sunt destul de retardat sa ascult asta pe motor... Din nou miracolele internetului cand orice pitzipoanca poate sa te calce pe batatura pt ca nimic nu i se poate intampla... is chiar satul Intreadevar titlul topicului e " Muzica pentru riderul de chopper,cruiser sau custom, In afara de muzica tobelor " Deci nimeni nu e curios ce muzica asculti tu "mciaulih". Noi am inteles ca-ti place Banica si restul, dar ajunge domnule. Am inteles, am luat cunostinta. Gata. Sa mai lasi si pe alti, si nu umpla topicul cu muzica ta. Fiecare pune un link, si daca ii place la cineva, gaseste destule la "related videos". Sabaton (Suck my) Metal Machine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) mda, initial nu m-am bagat ca shobolanu i-a spus la bunul simt ce trebuia sa-si dea seama singur; incapatanarea mciaulih sa stii ca nu e un atu. a inteles toata lumea despre ce e vorba cu tine, dar ajunge. ne-am lamurit. tu esti un "altfel" de motociclist. ti s-a auzit suficient glasul ca toata lumea sa inteleaga ca esti deplasat. sunt convins ca o poti tine asa "a la long" cu noi da hai sa nu poluam zona asta de forum aiurea in tramvai. Editat Iunie 22, 2010 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Oare cum pot sa setez ca sa nu mai vad posturile mititelului asta ca serios daca mai pot... Exact la asta ma gandeam si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) Slayer - World Painted Blood http://www.metalinjection.net/tv/view/5175...-official-video Editat Iunie 22, 2010 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Daca nu ma-nsel,"mititelul' a mai avut o 'pauza' fotzata,vreo 6 luni... In curand,cred c-ajunge super-membru,cu-atitea posturi..Ca vad ca baga peste tot...Sunt curios: l-a vazut cineva,si pe motocicleta ?! Sau e doar motociclist cibernetic?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) * si pentru mine locul asta (topicul cu muzica ptr. riderul de chopper...) era un loc placut, adica reveneam mereu aici cu placere. pana cand s-a sculat "altfelul" asta sa ne educe muzical. personal, nu ma intereseaza ce gusturi are fiecare rider, selectez de aici ce vreau sa ascult si ce nu. da' macar sa fie posibilitate de selectie. nu trantesti acolo niste link-uri la care nu pui nici o referinta si mai bagi si cu toptanul, ca deh! suporta forumu' . mie imi deranjeaza campul vizual, cand deschid pagina. sunt si eu sensibila, recunosc. hai sa va inveselesc umpic: Old Crow Medicine Show (piesa o stiti, da' e o interpretare deosebita ) - The Weight Editat Iunie 22, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 ...Tu te simti obligat sa postezi ceva,odata pe ora?! ...Stii vorba aia:lasa-neee,lasa-neee...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Luati-va mai incet, si inotati un pic in muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 * frate, da' tot nu pricepe! de fapt, nici nu ma deranjeaza atat muzica pe care o pune, cat textele lui "originale". de cate ori deschid pagina asta, vad cam 3/4 de posturi cu "invataturile" lui despre muzica. probabil ca eu sunt de vina. sau am o zi mai proasta. mne, trece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) Un pic de motorhead http://www.youtube.com/watch?v=HW1cthd2zIk Editat Iunie 22, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) 0:12 - 0:35 True Shit Dud! Editat Iunie 22, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hjyka1gkodo...feature=related I'll be happy to pay! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 stresant personaj măciulie asta on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 ...chiar nimeni nu-l poate opri?! Vreun admin,ceva,ca ne-a stresat pe toti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Buahahah... e o forta a naturii. Nu conteaza de cate ori: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Buahahah... e o forta a naturii. Nu conteaza de cate ori: * zi, bre, ce piesa-i asta, ca la mine in tara l-au interzis (pe tub). mama lor de fritzi! ...poate o gasesc in alta parte. haide, ca tu ai muzici calumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 He,he..o ascult aproape zilnic...si nu ma satur de ea. KORN-Did my time.Clipul cu Angelina Jolie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 He,he..o ascult aproape zilnic...si nu ma satur de ea. KORN-Did my time.Clipul cu Angelina Jolie ... * tks! daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) Am "regasit" piesa asta... Da' p-asta o stiati? Editat Iunie 22, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Corect! Shitlist... din filmul meu de suflet: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) Editat Iunie 23, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 We cannot go home, we no longer have one. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate