Xandros Postat Februarie 11, 2018 Share Postat Februarie 11, 2018 Tot eu .. nu mai stiu daca v-am intrebat, cum vi se pare urmatorul consum: la 1150 km, 86km/h media, consum 5.4%. Mers solo, topcase si un rucsac legat pe saua pasagerului. Autostrada vreo 100 km, vreo 50 km offroad. Restu localitati si afara. Mie mi se pare cam mult .. dar poate a contribuit si un vant sinistru care a batut pe tot drumu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 Am un articol care sunt sigur ca o sa va placa. Este vorba de un ghid cu un traseu prin Romania de peste 3000 de km.Detalii si precomenzi aici: https://goo.gl/TofAzV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 Tot eu .. nu mai stiu daca v-am intrebat, cum vi se pare urmatorul consum: la 1150 km, 86km/h media, consum 5.4%. Mers solo, topcase si un rucsac legat pe saua pasagerului. Autostrada vreo 100 km, vreo 50 km offroad. Restu localitati si afara. Mie mi se pare cam mult .. dar poate a contribuit si un vant sinistru care a batut pe tot drumu .. Eu zic ca e ok. Scot in medie undeva intre 4.5-5.5. De obicei media doar pe asfalt, fara autostrada, cu pasager si topcase e pe la 4.7 (cam aceeasi medie de viteza, 80-90) Am un articol care sunt sigur ca o sa va placa. Este vorba de un ghid cu un traseu prin Romania de peste 3000 de km. Nice nice. Ne vedem la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 (editat) R1200GS este pe locul intai in topul vanzarilor de motociclete (si) in Italia, Africa Twin pe doi iar Multistrada 1200 abia pe locul 13. Daca in Germania nu ma mira deloc obisnuitul loc unu pentru GS, in Italia, tara cu traditie in productia moto, ma surprinde tare mult. In plus, distanta mare fata de locul doi (GS-ul 5797 buc. iar AT 3216 buc.)... ce-o fi asa fascinant la GS-urile astea? (clasamentul este de pe site-ul revistei Motorrad. In numarul de R1200GS se intelege bineinteles ca este inclusa si versiunea Adventure) Editat Februarie 16, 2018 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 pentru fanii adevarati care nu vor renunta niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Eu zic ca e ok. Scot in medie undeva intre 4.5-5.5. De obicei media doar pe asfalt, fara autostrada, cu pasager si topcase e pe la 4.7 (cam aceeasi medie de viteza, 80-90) Multam. Se pare ca sunt fix in medie: http://www.fuelly.com/motorcycle/bmw/r1200gs/2013 » Post actualizat in 16 Feb 2018 11:46 Am un articol care sunt sigur ca o sa va placa. Este vorba de un ghid cu un traseu prin Romania de peste 3000 de km. Detalii si precomenzi aici: https://goo.gl/TofAzV e super daca merge si offline aplicatia .. macar de-am avea semnal de GPS pe unde mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Va salut, daca aveti nevoie de piese SH pentru BMW R1200GS 2013- K50 sau K51 , va stau la dispozitie . Am pe stoc o multime de piese. Piesele se trimit cu verificare colet , daca unele prezinta defecte , voi poza in detaliu. Intru mai rar pe forum , ma puteti suna la 0727 207 310. Catalin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 23, 2018 Share Postat Februarie 23, 2018 Eu am alea de plastic, nu cele de metal de pe adv... daca te ajuta cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Salutare! Cine stie, la tobele Akrapovic, trebuie schimbata sita din interior dupa un anumit nr de kilometri? Si daca da, unde s-ar putea gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Salut , Stie cineva cum se schimba lichidul de frana la un GS 1200 2004 cu ABS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Sunt tutoriale pe youtube, dar daca nu stii ce faci, nu ti-as recomanda. Mai bine lasa pe cineva care se pricepe, vorbim de frane totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Le-am urmarit dar totusi voiam o explicatie de la cineva care a facut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Iti trebuie o scula, palnia aia, cu care sa aerisesti. Ai 4 circuite, trebuie toate aerisite/schimbat lichidul in ele. Da o fuga pana la Cluj, ti le fac eu + diagnoza de dupa, ca sa stii sigur ca e totul in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Cat ma costa treaba asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Ai mesaj pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Eu am facut aerisirea si schimbul de lichid la un GSA2006 singur, fara palnia respectiva (am improvizat ceva dintr-o sticla de esenta de rom ). Daca ai pe cineva sa te ajute nu e mare grozavie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 Asa e, poti sa o faci si singur, daca stiam cum arata palnia, imi faceam un con de cauciuc si nu mai dadeam 70$ pe ea. Da acuma ca o am, ma bucur de ea si o folosesc, iese treaba curat, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Neata ! Sezonul asta trebuie sa schimb gumele. Pana acum am mers doar pe tourance next si am fost foarte multumit de ele. De aceea as pune acelasi model, dar as fi curios daca au mai aparut cumva pe piata modele noi care sa fie mai ok decat astea. 75% asfalt mers "semi-sportiv", in rest cate o forestiera ceva din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Eu am Pirelli Scorpion Trail, pe strada au fost geniale, inclusiv pe ploaie. Am facut si ceva offroad, cu grija insa, cam fuge in toate directiile dar controlabil. Ma tot gandeam la Heidenau K60 dar merita doar daca o bagi minim 50% pe off .. altfel pe asfalt cica sunt mediocre (deh, allround). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Sezonul asta trebuie sa schimb gumele. Pana acum am mers doar pe tourance next si am fost foarte multumit de ele. De aceea as pune acelasi model, dar as fi curios daca au mai aparut cumva pe piata modele noi care sa fie mai ok decat astea. 75% asfalt mers "semi-sportiv", in rest cate o forestiera ceva din cand in cand. Nu s-a schimbat nimic, nu am auzit sa fi aparut ceva nou. Deci ai de ales intre Next si Scorpion 2. Da-le acum o sansa si celor de la Pirelli Eu sunt la al doilea de set de Next, ca din fericire moto a mea nu a venit cu Anakee din fabrica iar in Andorra cand le-am schimbat nu mai aveau pe stoc Pirelli. Nu am ce le reprosa... dar mi-as pune iar Scorpion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Oky, hai ca le dau o sansa atunci anul asta si comand Scorpioanele Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Noutati despre case-uri: - pentru pasionatii de negru, acum la BMW exista cutiile originale de Adventure si in culoarea neagra: click - pentru cei care au cutii Vario si vor extra bagaj, cei de la Wunderlich au scos un sitem de ancorare al bagajelor suplimentare pe acestea: click Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 (editat) Zburator » Post actualizat in 28 Mar 2018 20:54 Si alte nebunii » Post actualizat in 28 Mar 2018 20:56 Nu sunt ale mele pozeledar sunt frumose si m-am gindit sa le impart Editat Martie 28, 2018 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 pentru fanii adevarati care nu vor renunta niciodata La gemeni renunta, ca nu mai incape pe trotuar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Va salut! Caut inaltatoare ghidon pt modelul 2008-2010, daca are cineva il rog sa ma sune direct sau sa lase sms ca intru rar pe aici. Tel. 0754789987 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate