Sari la conținut

Accident La Flora Acum Vreo Ora . Moto Galbena.

Catalin de pe forum
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 428
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 4 years later...

Au trecut 5 ani, am imbatranit mai mult , am devenit mai intelepti, macar unii din noi. De 5 ani nu e zi in care sa nu ma gandesc la tine , inca am poza ta in portofel si o vad zilnic cand o deschid, fie ca iau o paine fie ca dau 1 leu cersetorului din intersectie. Spre rusinea mea am trecut doar 1 data pe la cimitir sa aprind o lumanare si am stat 30 minute langa piatra rece si pamantul ce iti acopera trupul, dar prin moartea ta am invatat un lucru. Pe strada sunt multi altii ca si mine fizic dar poate mult mai neatenti (si pe care trebuie sa ii protejez), mult mai grabiti (de care trebuie sa ma feresc) , multi mai ignoranti (pe care nu trebuie sa ii ignor).
Am stat zile intregi gandindu-ma de ce nu se respecta legea. Totii o cunosc, multi o uita dar candva au stiut-o si au luat un permis de conducere. Insa pe strada, la volan sau pe moto sunt ganduri ce iti trec prin cap, cu cat te concentrezi mai mult la ele cu atat atentia iti este mult diminuata, au fost momente cand dupa ce treceam printr-o intersectie noaptea, obosit dupa o zi de munca ma trezeam sa ma uit in oglinda retrovizoare sa vad la semaforul de pe contrasens daca e verde sau daca am trecut pe rosu, am evitat accidente cu pietoni ce au sarit sa treaca prin loc nepermis, am luat amenda pentru viteza in locul unde ai avut accidentul cu 92 la ora grabindu-ma spre casa, duminica si era pustie strada. Din pacate si cand esti atent, si cand nu exista un moment, o sansa, cand viata se poate oprii in loc. Nu conteaza ca faci accident si mori, ca ii omori pe altii si intri la inchisoare si tot restul viati tale e distrus.

Sper ca asa cum 5 ani de zile accidentul tau m-a cutremurat iar faptul ca nu mai esti alaturi de noi e un gand cu care inca nu ma impac, sa stii ca ai vegheat bine aspupra noastra, ca am invatat ceva din asta si ca suntem cu putin mai responsabili iar moartea ta nu a fost chiar in zadar.

Odihneste-te in pace.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri