zoliart Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 :-).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rozsos.antonio Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Extraordinar de frumoase. Chiar ai talent . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Slutare. Este cineva din Bucuresti sau prin zona asta, care ar putea sa-mi vopseasca si mie piesele de pe un Shadow 750, la fel ca pe cele din imagini? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Comparând prima pagină din 2005 și ultima pagină de acum, 2018, a acestui topic, evoluția lui Zoliart mi se pare de-a dreptul spectaculoasă. Se observă cei 13 ani de activitate în plus. Felicitări, Zoliart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 (editat) » Post actualizat in 19 Apr 2018 13:00 Editat Aprilie 19, 2018 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Pana la urma am reusit sa o rezolv, cu ajutorul lui Dan Coman. Motorul a iesit asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Februarie 19 Share Postat Februarie 19 Sa readucem topicul la viață ! Oameni buni, ca un novice,cu nelamuririle de rigoare .. ce tip de vopsele se folosesc pentru metal painting ? sau defapt ce lacuri se pot folosi daca se utilizeaza vopsele conventionale pentru a nu avea surprize neplacute cu diverse reactii la lacuire ? Eu am efectuat cateva aerografieri pe hartie si pe lemn,dar vreau sa incerc si pe buss (am doua buss-uti,unul am sa-l pastrez iar unul o sa il vand,trebuie sa ma hotarasc care ..) Orice ce informatie,fie cat de mica ea,m-ar ajuta enorm si va sunt profund recunoscator Cele bune ! ✌✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate