easybiker Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 salutare lume uite ca am ajuns si eu cu bine acasa si am sa pubn o poya cu unul din desenele care le+am facut cat am fost plecat dar urmeayxa si r5estul dar un pioc mai incoolo numai sa primesc pozele ca ce am eu nu sunt f clare:( Aces high!! Maiden rulz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 uite un micutz suzuki si un perete de care v-am zis ca am sa le pun aici abia acum au sosit pozele dar b9ne ca au sosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 ...te-a vrajit Fitto si pe tine ...vad ca nu scapam nici unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 ...te-a vrajit Fitto si pe tine ...vad ca nu scapam nici unul... asta e .......... ce sa fac hahahahahahha e tare tipul de recunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 inca un desen terminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 inca un desen terminat Oau...!!! Super frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Oau...!!! Super frumos. se multzumeste frumos de compliment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 uite ce am mai facut azi dar din pacate pozele nu sunt f reushite ca sunt facute cu webcamul:(( dat totushi uite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 poze mai bune facute acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 mai puteai pune de la tine ceva la sanii aia ... mai lucrez si eu cate ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 mai puteai pune de la tine ceva la sanii aia ... mai lucrez si eu cate ceva... sanii sunt numai buni credema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 salutae uite am mai facut un pin up si cred ca am sa fac mai multe de genul dar cum obishnuesc pun aici sa vedetzi si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Foarte faina. Mi-ai dat o idee de aerograf! cu placere anytime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 O chestie de genul (flacari numai pe albastru, in poza e perfect, imi place) pe rezervor plus aparatoarea fata cat ar duce? pe a ta ar arata intradevar foarte bine, cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_ro_b Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 (editat) Salutare!Sunt destul de noua aici pe forum. Am citit ce scrie aici si am ramas impresionata de realizarile voastre. Sa o tineti tot asa baieti!!! Sunteti geniali!!! Pe urma am incercat sa va aranjez si eu pe harta Romaniei si mi-a venit putin cam greu sa gasesc posturile in care va dadeati datele de contact, fiindca nu toti le aveti ca signature. Asa ca am incercat sa fac o listuta, ALEATORIE, care ma gandeam ca prin amabilitatea moderatorului ar putea fi postata in permanenta la inceput si modificata de catre dansul cu toate datele de contact. Sau poate acest tip de discutii, informatii si altele de genul confectionari genti, sei, etc, sa aiba o sectiune a lor, separata in cadrul forumului. VA ROG SA MA IERTATI DACA AM OMIS PE CINEVA SAU DACA NU AM TRECUT DATELE COMPLETE LA CINEVA!! Sper ca ideea este buna si ca intentia conteaza. Daca nu............ dati erase!!! User name: KEROSEN Alba Iulia str. Octavian Goga nr 15A, Tel: 0258 812271 0744 582148 0723 683298 Mail: muri_c33@yahoo.com User name: ZOLIART MĂĄrton ZoltĂĄn Tel.0744-630 170 . Odorheiu-Secuiesc ,Jud. Harghita ,str.Şoimilor nr. 6 www.airbrushsite.com ID messenger: zoliart2000 User name: CICIOC http://www.woomp.com/ciciocairbrush/galleries tel 0727969900 From: baia mare Username: KOFFA Pop Danut Sandu BAIA MARE Tel. 0745222662 koffa_airbrush@yahoo.com User name: ALEXART mail: alextattoo2003@yahoo.com yahoo ID: alextattoo2003 telefon: 0742/350961 Oradea, Bihor, Romania User name: MOOGOO Mugur Popescu - MooGoo 0740.193.953 George Paraschiv – 0722.894.511 george@ideinoi.ro Tel./Fax: 021. 326.00.31/32 ; Tel.: 021.629.34.35. Bucuresti mugur@ideinoi.ro http://www.ideinoi.ro User name: SKULL Satu Mare User name: PIZZI Comenzi la: 0726.140.559; email: diavol_dracu@yahoo.com; id. messenger: diavol_dracu Bucuresti User name: VLADVALAH Ploiesti Aerografie si reparat , modificat carene, comenzi la :0726 061 265..... sau 0766 783922 sau 0766746080 ? ultimele doua le-am luar dintr-un post de la restaurari mail: vladvalahaus@yahoo.com vladvalahblutt@hotmail.com User name: OZ custom Zalau-Cluj User name: ALDOMORO tel 0723 144 112 mail mariusneaga@yahoo.com User name: BLACK RAVEN Raven Tattoo Timisoara air brush 0723764658 User name: FZ 400 Arta cu Aerograful in bucuresti si la preturi promotionale, vopsea Canada , artist din Canada unde a absolvit si colegiul de arta aerografica, aparatura din Canada. Care suntetzi intersati sunati pt detalii la: 0721.558.669. (tot un post de la reconditionari) Sau e-mail la: anihilator_ro@yahoo.com sau aladin99@go.ro Editat Octombrie 23, 2006 de carla_ro_b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 salutae uite am mai facut un pin up si cred ca am sa fac mai multe de genul dar cum obishnuesc pun aici sa vedetzi si voi superb domnule superb,ai talent zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 (editat) citeva lucrari noi dupa o lunga odihna... Editat Octombrie 25, 2006 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 superb domnule superb,ai talent zaha se multzumeshte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 uite inca o casca gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 o noua lucrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 imitatzie de fibra de carbon . , am vopsit si asta . oare ce se mai cere sa desenez? poate la unu o casaca pe cap dar sa nu va casca doar sa ii desenez direct pe cap doar sa para ca are ca am, vazut ca e la moda se se circule fara casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 uite inca una f proaspata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 inca o poza din alt unghi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 inca una gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 inca un portret facut ieri dar abia azi postez pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate