cicioc Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 inca unu abia terminat. asta e cu fetele astea daca faci la una tre sa le faci la toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 da, bai, da' asta nu inseamna ca trebuie sa le postezi pe toate aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 (editat) da, bai, da' asta nu inseamna ca trebuie sa le postezi pe toate aici. chiar nu ma ashteptam la un asemenea coment facut din partea cuiva de aici si mai ales din partea ta , asa doar....... ca stiu ca ai terminat o facultate de arta la cj si stiu mai multe despre tine ceea tu nu sti despre mine dar totushi ...... comentul tau mi se pare deplasat , si nu numai atat....... un pic cam de la usha cortului si de ce nu? nu cred ca deranjeaza pe nimeni.....sau deranjeaza? scuza-ma daca da dar asta e......... cred ca e un post pt aerografie aici si cred ca poate oricine sa isi puna orice fel de lucrari in aerograf . sau nu? orice e facut poate fi facut si pe mashini sau cashti sau motoare . nu intzeleg de ce nu pot fi puse probabil deranjeaza..........probabil....... altfel nu imi explic comentul tau Editat Noiembrie 12, 2006 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 da, bai, da' asta nu inseamna ca trebuie sa le postezi pe toate aici. De ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 da, bai, da' asta nu inseamna ca trebuie sa le postezi pe toate aici. cred ca cineva nu este pe topicul potrivit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Stimabile Cicioc, Cand ai timp sa faci atatea lucrari ? Sunt foarte reusite, se vede ca iti umbla bine mana. Cand mai ajung prin BM as vrea sa trec sa-ti vad live niste lucrari, daca se poate. Succes in continuare. PS. Marius (Skull aici pe forum) mi-a spus ca l-ai ajutat cu niste indicatii despre aerografie. Mai face si el cate o lucrare, pacat ca nu prea sunt inca amatori in SM. PS 2 : cu cateva pagini in urma ai postat o poza cu un desen facut pe picior. Ce vopsea ai folosit, si cat tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 @cicioc posteaza man cu incredere...mai ales ca ai ce bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Stimabile Cicioc, Cand ai timp sa faci atatea lucrari ? Sunt foarte reusite, se vede ca iti umbla bine mana. Cand mai ajung prin BM as vrea sa trec sa-ti vad live niste lucrari, daca se poate. Succes in continuare. PS. Marius (Skull aici pe forum) mi-a spus ca l-ai ajutat cu niste indicatii despre aerografie. Mai face si el cate o lucrare, pacat ca nu prea sunt inca amatori in SM. PS 2 : cu cateva pagini in urma ai postat o poza cu un desen facut pe picior. Ce vopsea ai folosit, si cat tine ? mersi mult sigur ca se poate, chiar te rog sa ma cauti cand ajungi aici Skull e si el f talentat si are f bune lucrari . chiar imi plac , dar din cate am auzit nu prea are timp sa lucreze. pacat... erau ceva vopsele pe baza de apa aduse din austria, nu mai tzin minte cum se numeau dar din pacate nu tzineau f mult . cred ca la 2 spalari mergeau jos , se decolorau incet dupa prima spalare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Stimabile Cicioc, Cand ai timp sa faci atatea lucrari ? Sunt foarte reusite, se vede ca iti umbla bine mana. Cand mai ajung prin BM as vrea sa trec sa-ti vad live niste lucrari, daca se poate. in urma cu 2 saptamani, mi-am luat de la el o motocicleta, si pot sa jur cu mana pe inima ca lucrarile sunt reale, si de foarte buna calitate, multe din ele le-am vazut live.ii merje mana omului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 in urma cu 2 saptamani, mi-am luat de la el o motocicleta, si pot sa jur cu mana pe inima ca lucrarile sunt reale, si de foarte buna calitate, multe din ele le-am vazut live.ii merje mana omului.... Stai linisit, nu am contestat acest lucru, stiu ca sunt reale, stiu ca el le-a facut, mai ales ca am auzit de cicioc prin intermediul unui prieten comun, care se ocupa si el cu aerografie. Ii admir lucrarile, de aceea vrea sa le vad si pe viu. Imi pare rau ca ai inteles altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 mersi mult chiar acum lucrey la altul;) deci timp este nu? am sa pun poza dupe ce termin;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 M'am uitat online ce fel desena... Pentru cei care nu cred, uitati cateva poze.. P.S. : Tot respectul cici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 mersi tazzy si tuturor pt incurajari uite la ce am lucrat azi dar mai am ceva de facut la par Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 (editat) este ceva adevar ceea ce zicea kerozen si altii...Bine ca si eu am postat lucruri pictate la obiecte care nu au nici o legatura cu motociclism.,...in forumul asta, dupa ce stiu eu,este vorba despre Custom,painting!! cea mai buna lucru ar fi daca era un forum numai pentru airbrushisti,dar in lipsa aceasta......? cum este si in Ungaria (ca exemplu).sint forumuri pentru artisti,unde se discuta intre ei si se invata unul da la altul,metode ... motociclistii vor sa vada aici lucrari pe motociclete, nu cred ca intereseaza careva tehnica aerografiei,astai treaba noastra,nu a lor. Nu vreu sa continuu ,poate ca scriu prostii aici.....sorry Editat Noiembrie 12, 2006 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 BRAVO BAIETI! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 sa lasam loc in acest topic pentru custom painting shi pentru discutziile shi referintzele strict in domeniu ! numai bine cosmin aka kerosen! si ti s-a parut ca a postat fotografii de familie? daca tot nu se doreste ca fiecare profan in materie sa-si aleaga ce crede el de cuviinta, nu cred ca-si mai are rost topicul, la inceputul lui, v-ati dat datele de contact, a-ti postat fiecare 2-3 lucrari...deci, care-ar mai fi rostul topicului, dupa tine? Scusa, dar, mi se pare murdara iesirea ta, no offence. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Cicioc, admir munca depusa de tine, dar am o obiectie (rezultata si din discutiile cu alti prieteni chopperisti pe tema airbrushului): paint customurile facute de tine au o tenta naiva. Incearca sa impui un stil, o definire a trasaturilor si cred ca painturile vor arata mult mai bine. Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Cicioc, admir munca depusa de tine, dar am o obiectie (rezultata si din discutiile cu alti prieteni chopperisti pe tema airbrushului): paint customurile facute de tine au o tenta naiva. Incearca sa impui un stil, o definire a trasaturilor si cred ca painturile vor arata mult mai bine. Bafta multa! mersi man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 shi ceva lucrari terminate sau in curs cand mai vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 salutare am inceput sa customizez un BMW,mai vin cu amanunte dupa ce termin.. arat o poza cum a fost BMW-ul si abia cum inaintez cu pictatul aripei de fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 balacareala a fost stearsa. va dau eu "moderat"daca nu va bagati mintile-n cap. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 mersi mult Blackrider sper ca ami pot pune una aici dupa care promit ca nu am sa mai pun nimic. si multyumiri multe tuturor asta am facut'o acuma si e pt motociclishti spar sa ma placa desenul meu naiv . din acest moment nu am sa mai postez nimic in acest loc multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 baaa! mai frend, nu te supara! mai pune lucrari! Macar esti prolific, spre deosebire de ...mine, de ex... Nu cred ca se supara nimeni daca vede lucrari...indiferent cum sunt, bune, rele...ale tale chiar sunt pe drumul cel bun, dar tu stii parerea mea... Pana la coada, nu are sens sa ne certam aici, nu? Eu n-am vazut "balacareala" ca n-am mai intrat de mult, dar sper sa nu va certatzi... mai bine beti o bere si va linistitzi... eu inaintez greu dar aproape foarte greu cu casca de MIG... cu TAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 mersi mult Blackrider sper ca ami pot pune una aici dupa care promit ca nu am sa mai pun nimic. si multyumiri multe tuturor asta am facut'o acuma si e pt motociclishti spar sa ma placa desenul meu naiv . din acest moment nu am sa mai postez nimic in acest loc multumesc termina cu prostiile,hai...treci la treaba si pune poze. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Salut! Scuze ca intru asa, imi poate spune cineva unde gasesc banda din aia subtire si elastica pt delimitari ca am incercat cu di-aia de hartie pt auto ,dar o iesit urat. P.S. Nu imi trebuie pt opere de arta ,numa la rezervoru meu pt. flacari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate