carla_ro_b Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 (editat) Zoli iti multumim pentru tot si in special pentru ... rabdare. Arata super, super, super. Nici nu ma gandeam ca un BMW poate arata atat de bine cu custom paint avand in vedere ca dupa 3 saptamani de cautare pe net rezultatele au fost aproape 0 barat la acest capitol si sincer incepusem sa ma gandesc daca nu cumva noi suntem un pic dusi daca vrem sa facem asa ceva pe un astfel de motor. Editat Decembrie 13, 2006 de carla_ro_b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 13, 2006 Admin Share Postat Decembrie 13, 2006 Sincer? Nu stiu daca BMW-ul,care este un motor cu personalitate si de cu totul alta factura se preteaza la custom painting. Eu cel putin nu am vazut pe nicaieri vreun BMW mascarit(nu ma refer la calitatea lucrarii,evident) Dar cum gusturile nu se discuta..nu ramine decit sa te bucuri de el. Sanatate. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_ro_b Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Si masinile BMW au personalitate si inca ce personalitate si sunt folosite la greu pentru custom paint. Nu vreau sa intru in polemica, fiindca aceeasi lucru am spus si noi initial: " - Vrem un custom paint pe motor." Si tot noi am raspuns: " - Da, dar BMW-ul nu se preteaza la asa ceva!" Si stiu ca ai dreptate - pana acum nimeni nu a facut asa ceva - o declar dupa 3 saptamani de cautare pe net in disperare. Am mai gasit vreo 5 motoare BMW dar nu in stilul asta pictate, dar cu custom paint totusi si aratau bine. Am zis sa incercam, fiindca ne doream foarte mult si caroserii pe net sunt cate vrei in caz de ceva.... Dar cand am primit motorul inapoi, ne-am luat gandul de la "nu se preteaza", "e BMW" si toate au inceput sa ni se para clisee. Daca o vezi in realitate nu in niste poze facute cu telefonul ai sa iti dai seama, poate, ca am dreptate. Oricum gusturile nu se discuta... unora le place, altora nu... dar cine stie daca inceputul intr-o directie e bun... poate se schimba si opinia... , daca nu.... ramanem singurii trazniti din lume cu un asemenea motor Sper sa ne vedem la intalniri si sa schimbam parerile live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Si masinile BMW au personalitate si inca ce personalitate si sunt folosite la greu pentru custom paint. Nu vreau sa intru in polemica, fiindca aceeasi lucru am spus si noi initial: " - Vrem un custom paint pe motor." Si tot noi am raspuns: " - Da, dar BMW-ul nu se preteaza la asa ceva!" Si stiu ca ai dreptate - pana acum nimeni nu a facut asa ceva - o declar dupa 3 saptamani de cautare pe net in disperare. Am mai gasit vreo 5 motoare BMW dar nu in stilul asta pictate, dar cu custom paint totusi si aratau bine. Am zis sa incercam, fiindca ne doream foarte mult si caroserii pe net sunt cate vrei in caz de ceva.... Dar cand am primit motorul inapoi, ne-am luat gandul de la "nu se preteaza", "e BMW" si toate au inceput sa ni se para clisee. Daca o vezi in realitate nu in niste poze facute cu telefonul ai sa iti dai seama, poate, ca am dreptate. Oricum gusturile nu se discuta... unora le place, altora nu... dar cine stie daca inceputul intr-o directie e bun... poate se schimba si opinia... , daca nu.... ramanem singurii trazniti din lume cu un asemenea motor Sper sa ne vedem la intalniri si sa schimbam parerile live Macar este un BMW unic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 14, 2006 Admin Share Postat Decembrie 14, 2006 Da,Andreea,ai dreptate si tu.Oricum,din ce vad din poze Zoli a facut opera de arta. Vorba lui Barna,ai un Bmw unic.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skull Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 salut din nou, am terminat saptamana asta un cbr 600 f, am facut niste poze, nu sunt chiar foarte bune, cand va fi si vreme buna o sa mai fac cu un aparat mai profesional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 salut din nou, am terminat saptamana asta un cbr 600 f, am facut niste poze, nu sunt chiar foarte bune, cand va fi si vreme buna o sa mai fac cu un aparat mai profesional Arata foarte bine.Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skull Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Arata foarte bine.Bravo! mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 mr skull,ai primit si PM: completeaza-ti profil-ul. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skull Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 mr skull,ai primit si PM: completeaza-ti profil-ul. B. done:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 salut din nou, am terminat saptamana asta un cbr 600 f, am facut niste poze, nu sunt chiar foarte bune, cand va fi si vreme buna o sa mai fac cu un aparat mai profesional Arata foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Multe salutari si sarbatori fericite tuturor!M-a adus un prieten in Italia sa-i "infoc" masina.E prima data cand fac "foc" si e mult de egzersat.....da pe viitor sper sa ma prezint mai bine.Vad multe lucrari faine la voi si va felicit.Aici nu se da lumea'n vant dupa asa ceva;adica,daca vad.....le place da nu mai mult(DIN CATE AM VAZUT EU).Doamne da sa ma'nsel.Toate cele bune. ....tre sa fac pozele mai mici cand o fi gata.Aici gasesti de toate......de la culori pana la accesorii pentru aerograf.Daca n-au pe stoc.....in 2 zile vor avea.Craciun fericit la toti si s'auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Poate ca asa sa inteles,se poate interpreta dar eu cu Kofa, ma cunosc bine,am facut cursuri de airbrush impreuna si sper la vara la ceva intruniri MOTO sa stam la bere si cu restul artistilor care se ocupa de airbrush ca este de lucru pentru toti :bigstar:si poate mai invatam uni de la alti cite ceva ca sintem doar la inceput spor la munca si chit mai multe lucrari bune . unde se fac aceste cursuri de aerograf ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU CU MULTE BUCURII !!!!!!!!!!!!!!!!!! BOLDOG KARACSONYI UNNEPEKET ES EGY SIKERES UJ EVET KIVANOK MINDENKINEK!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 i-nox,completeaza datele la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 (editat) Va doresc si eu Craciun Fericit si un an nou ,plin de bucurie si sanatate. Editat Decembrie 24, 2006 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 Un an nou mult mai bun va urez tuturor. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 La multi ani pt toti forumistii si La multi Bar-i {consumati} pt toti aerografistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Multa sanatate, un 2007 cu ceva mai multi clienti si vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 ...primii bari consumati pe 2007.Subwoofer'u de la eclipse.Nu-i mare lucru....se putea si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 ...primii bari consumati pe 2007.Subwoofer'u de la eclipse.Nu-i mare lucru....se putea si mai bine. "....se putea si mai bine." Hai lasa ca e super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 ...primii bari consumati pe 2007.Subwoofer'u de la eclipse.Nu-i mare lucru....se putea si mai bine. ti-am mai scris odata in 22 dec.(pag40)...completeaza locatia! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Blackrider, fa bine si iarta ca numa acuma am vazut mesaju'.. si m-am conformat.Multa sanatate si toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Salutam.Am mai gasit cate ceva de lucru, da vad ca nu scap de flames nici cum.Bun si asa.Am in lucru un dragstar,iar proprietaru' mi-a adus un cd cu tema....poze descarcate de pe net.Nu fac nimic altceva decat sa "reproduc" ce mi-a adus el.Vin cu poze. Pozele sunt facute cu o mizerie de aparat da nu am avut altceva mai bun......scuze pentru calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 a inceput anul si pt mine. aici un rezervor de comunista cu tema GIGER si o placa de snowboard dar la care pozele nu sunt f bune dar astept sa le primesc mai bune la aceasta tema a fost " Samurai Jack" a era sa uit ceva detalii de la rezervor si un an nou cat mai plin de lucrari pt totzi si sa il citez pe koffa " cat mai multzi barii" numai bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate