IceLord Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Vineri am vrut sa fac o vizita la Thunder dar n-am mai mers, si se pare ca aveam parte de o surpriza facuta de manuta ta . Meriti o votka, prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 cadru din carbon .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 la laterala gata la masinuta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 la laterala gata la masinuta asta oaaaaaaoooo ,felicitari !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 oaaaaaaoooo ,felicitari !! ms mult uite si partea celalata . inca mai tre sa mai fac ceva la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 ms mult uite si partea celalata . inca mai tre sa mai fac ceva la ea foarte fromos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 ms mult uite si partea celalata . inca mai tre sa mai fac ceva la ea pictura e creatia ta sau te-ai inspirat de undeva ? bravo pt munca depusa, foarte frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 pictura e creatia ta sau te-ai inspirat de undeva ? bravo pt munca depusa, foarte frumos ! raspunsul e: si si dar daca nu te multumeste pot sa iti spun ca nu ai sa gasesti nicaieri nimic identic (atunci e creatia mea). m-am insipirat cu cateva idei sau am combinat mai multe modele, poze + creatie proprie din pacate nu prea se da chiar mana libera in totalitae . dar aici am avut o cerinta si o parte am fost lasat de capul meu ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 cicioc,esti prin Cluj ? Marc intreaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 cicioc,esti prin Cluj ? Marc intreaba nu in baia mare acum capota gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 raspunsul e: si si dar daca nu te multumeste pot sa iti spun ca nu ai sa gasesti nicaieri nimic identic (atunci e creatia mea). m-am insipirat cu cateva idei sau am combinat mai multe modele, poze + creatie proprie din pacate nu prea se da chiar mana libera in totalitae . dar aici am avut o cerinta si o parte am fost lasat de capul meu ms mult am inteles, multumesc de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 (editat) ........ Editat Octombrie 17, 2011 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 ........ Premiul de la ROCK FM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Apoi Zoli e omul cu mana de aur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 aruncati o privire si aici..si dati cat mai multe voturi.Mersi http://www.rockfm.ro/iaviatadecoarne/sustine/47/Marton-Zoltan.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Sunt curios daca motorul de la Rock FM este omologat RAR si daca da, cum s-a facut asta si cine? Sau e motor doar de show? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Sunt curios daca motorul de la Rock FM este omologat RAR si daca da, cum s-a facut asta si cine? Sau e motor doar de show? Multumesc! eee..nu se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 bafta zoli poze cu masinuta lacuita si inca o cascuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 e si Logan,,ce taree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 inca cate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyoung Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Salutare! Sint din Timisoara si sint nou pe acest forum. Citeva lucrari de-ale mele: Contact Email: paintworks44@yahoo.com Editat Octombrie 31, 2011 de Robyoung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 f mishto, bravo! n-ai website/blog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyoung Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Thanks! Nu am inca site... Adica e in constructie. Editat Octombrie 31, 2011 de Robyoung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate